L.A. Noire

poruka: 235
|
čitano: 63.033
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: L.A. Noire
hrki kaže...

bože dragi pa zašto bi lagao,što je najgore mislio sam da će radit jer se upalila ali kad uđem u igricu i kad se očitava pojavi se samo crni ekran i ništa dalje.čini se da me čeka mukotrpan posao oko ove igrice da bi je uopće počeo igrat

Koja ti je konfiguracija ?

Life is Hard :)
15 godina
L.A. Noire

hrki -Dobro , ko prizna pola mu se prašta ,nikakav crni ekran ti se nije 100% pojavio , vec se ništa nije dogodilo kad stisnes na igru

ja sam objasnio  par komentara iznad kaj treba napravit , i 100% radi , gotov si za minutu

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.11.2011 0:45 (Bubabug).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
L.A. Noire

ja ne znam zašto ti meni ne vjeruješ,jednostavno mi se pojavi crni ekran i ne ide dalje.u nečemu je stvar ali ja ne znam u čemu

0 0 hvala 0
15 godina
Bubabug kaže...

teško , neoptimizirana je za poludit

Hrki nemoj lagat da ti radi , nije sramota

O cemu ti pricas?

Malo prolistaj ovu temu i onda pljuj, zapravo, probaj pljuvati {#}

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
15 godina

cek malo o cemu ti pricas , ma razgovaramo o piratu , i cinjenica je da je igra slideshov vecini , meni radi OK

15 godina
neaktivan
L.A. Noire

buba imaš pm

0 0 hvala 0
13 godina

meni sve dobro radi i sve mi na max, al od kad sam stavil ono u konzolu imam miš u igri i mota me malo xD. baš se vidi strelica miša. znači u izborniku su 2 strelice i dok igram jedna je strelica. kak to maknuti? i vama je isto tak ili?

13 godina
L.A. Noire

Ok radi, al mogla bi i bolje. I čudno je skretanje. Zašto mi Fraps ne radi u igri?

★★★★★
Poruka je uređivana zadnji put ned 13.11.2011 13:38 (DiRT).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
L.A. Noire

Isprobao i ja i ide poprilično fino, zna tu i tamo malo zastati, ali kako vidim igra je fino optimizirana. 

Life is Hard :)
Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
L.A. Noire

stavite onaj nastavak pod options i igra ce letiti :) -npd je nastavak ja mislim

Xc
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
L.A. Noire

Evo, probao sam igru pa ide prvo performance test.... igra mi radi savrseno, bez obzira sto radio ide glatko i svi detalji su na high (osim AA, bio je iskljucen... probat cu i s njim posliije, nisam nikakve komande stavljao.... samo igra i patch). S druge strane, GTA IV mi radi isto dosta dobro ali nije bas sve na full-full detaljima, ponekada se primjeti pad performansi ali nista znacajno. Na papiru je L.A. Noire zahtjevniji, znaci da je portanje igre dosta dobro odradeno...... sto se tice grafike, imajte na umu da je radnja u igri smjestena u 1947 god pa je logicno da su morali malo napraviti old school look objekta, tekstura itd..... grafika je zapravo po mojem misljenju osrednja.

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
Poruka je uređivana zadnji put ned 13.11.2011 15:08 (lovac82).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
L.A. Noire

Men grafika uopće nije bitna u ovoj igri, već likovi, misije, atmosfera, onaj detektivski feeling...

F.C. LIVERPOOL, F.C. CHELSEA, F.C. JUVENTUS
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
DiRT kaže...

Ok radi, al mogla bi i bolje. I čudno je skretanje. Zašto mi Fraps ne radi u igri?

meni također ne radi fraps,iako mi ide fluidno nakon upisivanja onih komandi,znači 30 fps jer je to lock.

kontam danas krenuti igrati,igrao sam nešto malo čisto da vidim kak radi i čini se zanimljiva igra,javim dojmove nakon nešto više gameplay-ja...

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.11.2011 15:48 (lobotomac90).
13 godina
neaktivan
L.A. Noire

meni nikak da posteno pocne skidati stalno ispod 100mb/s :(( moze netko u pp link od kud se brzo skine?thx

Xc
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
L.A. Noire

Oke, igra mi se cini vrlo zanimljivom.... sve je to ok, animacije su fkt fantasticne i volio bih vidjeti to u vise igara, igra ima potencijala..... al nesto mi nije jasno, dodem do nekog slucaja i krivo odgovorim na pitanje i jednostavno misija ne ide dalje sve dok ne odgovorim tocno odnosno dok ne uhvatim osumnjicenog u lazi, u bijegu itd.... pa cek malo, ocekivao sam da ce slucaj moci propasti odnosno da necu bas uvijek ja osobno zatvoriti slucaj. Nez, mozda mi se tako cini zasada jer nisam igrao dugo igro, tek kojih 1h, moze li netko objasniti kojeg onda smisla ima igranje ako cu na kraju svaki slucaj rijestiti?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
L.A. Noire

Glupo zvuči, tjerajute da doživi cijelu igru.

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
L.A. Noire

može mi netko točno napisati što treba upisati u comand line?
i da li je normalno da nakon što instaliram patch da mi u launcheru još uvijek piše version 1.0 ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
MrXleader kaže...

meni nikak da posteno pocne skidati stalno ispod 100mb/s :(( moze netko u pp link od kud se brzo skine?thx

itko ko je vec skinuo?zelim ju isprobati pa da znam ocu li kupiti {#}

Xc
15 godina
neaktivan
MrXleader kaže...
MrXleader kaže...

itko ko je vec skinuo?zelim ju isprobati pa da znam ocu li kupiti {#}

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking...
15 godina
L.A. Noire

Zasada nisam osjetio monotoniiju sto je pohvalno, ipak ovo nije prava sandbox igra kao recimo GTA iako su na R*-ovom forumu u pocetku poredili sa sandbox-om, a sada vise ne zele cuti o tome :P...... ugl, onaj koji ocekuje "GTA" od ove igre bolje je da ni ne zapocinje jer ce se razocarati, odmah se baciti u usporedbu (usporediti se moze samo zahtjevnost, optimizacija i ajde grafika), isto vrijedi i za one "only-high end-grafiko-ljupce" koji mnoge igre igraju samo zbog toga... ovo nije igra za takve.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
L.A. Noire

neznam zašto svi govore da igra ima lošu grafiku,meni jako lijepo izgleda,bolje od bilo kojeg GTA dosad i nešto slično kao Mafia II,neznam stvarno što su neki očekivali.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
L.A. Noire

Ovo bi mogao probati ,ali se bojim kako će to ići na mom kompu.

Ipak je to port sa konzola.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
dv14 kaže...

Ovo bi mogao probati ,ali se bojim kako će to ići na mom kompu.

Ipak je to port sa konzola.

Pa ti ces i moci reci je li igra optimizirana ili nije odnosno to se vidi kod slabijih racunala najbolje, a na high end konfiguracijama je i logicno da bi trebalo raditi bez trzaja i na dosta dobrim detaljima. Ja sam igrao GTA IV na e2180 (clockan na 3.0) i x1950 Pro 256MB, 90% detalja je bilo na minimumu (jedino reza na 1024x 768 i nesto je jos bilo mrvicu poviseno odnosno nesto vise od minimuma), igra je solidno radila na tom racunalu s obzirom da je port i uzasno optimizirana, a samim time je i jedna od zahtjevnijih igara danasnjice (radila je na 15-30 FPS, u vecini slucajeva oko 20 FPS-) ali ponekada se dogodi frame drop, nestajanje tekstura i sl. nista prestrasno.... ugl presao sam cijelu igru tako. Po svemu videnom izgleda da je L.A. Noire bolje optimizirana tako da ne vjerujem da ces imati ovakvih ajmo reci problema kao ja s GTA IV

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.11.2011 19:26 (lovac82).
15 godina
fic1994 kaže...

može mi netko točno napisati što treba upisati u comand line?
i da li je normalno da nakon što instaliram patch da mi u launcheru još uvijek piše version 1.0 ?

I mene ovo zanima, citam i vidim da mnogi imaju problema s instalacijom patch-a

15 godina
neaktivan
L.A. Noire

ja sam se pomalo pomirio s tim da ovu igricu ne mogu igrat,ne vjerujem da je stvar u grafičkoj kartici ili nešto tome slično.moj prijatelj ima lošiji kompjuter pa ju igra, ja sam napravio sve što mogu ali i dalje taj prokleti crni ekran kad se igra očitava.napisao sam to još jučer ali nitko mi nije napisao konkretno u čemu bi mogao problem.kvragu i l.a. noire

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
L.A. Noire

evo sad sam išao ponovno instalirat i pojavilo mi se ovo, možda je to ključ problema?zna li netko što bi to moglo biti

http://img46.imageshack.us/img46/6875/screenshot084bi.jpg

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.11.2011 23:11 (hrki).

0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
hrki kaže...

evo sad sam išao ponovno instalirat i pojavilo mi se ovo, možda je to ključ problema?zna li netko što bi to moglo biti

Piše ti da ti fali socialclub.dll. Instaliraj novi SocialClub koji ti se otvorio sa patchom i taj problem će nestati. Inače igra na nekim PC-ima ne radi sa starim Social Clubom

15 godina
neaktivan
formula1live kaže...
hrki kaže...

Piše ti da ti fali socialclub.dll. Instaliraj novi SocialClub koji ti se otvorio sa patchom i taj problem će nestati. Inače igra na nekim PC-ima ne radi sa starim Social Clubom

išao sam ponovno instalirat igricu ali sad mi uopće ne želi pokrenuti patch, prošao sam sve probleme s ovom igricom i pokušao riješiti ali ništa.sad mi jednostavno uopće ne želi pokrenuti patch.ja sam lud

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.11.2011 0:31 (hrki).
14 godina
protjeran
L.A. Noire

Predobra igra, sredio sam sad i lag i sve ostalo što je zajebavalo, i sad klizi, fenomenalna igra, nema ni slične na tržištu. Još sam detektiv u traffic odjelu ali karijera ide gore :)))

Dinamo živi vječno
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.11.2011 0:54 (Kora).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
L.A. Noire

nabijem ja taj usrani patch koji se ne želi pokrenut, slijedio sam sve upute kako i šta i to od ljudi koji imaju isti problem ali i dalje ne želi pokrenuti taj patch nabijem ga porazbijat ću sve,što sam se uopće uhvatio ove igrice kad ju na kraju neću ni sekunde igrat aaaaaaaaaaaaa

2 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice