LA NOIRE laga, mali fps... zaključana tema

poruka: 6
|
čitano: 1.833
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran
LA NOIRE laga, mali fps...
evo stavio la noire i skidr*w dlc, igra laga ko luda, probao sam str komandu ali nepomaze neovisno o postavkama, procesor se koristi ispod 50%, graficku nisam gledo, mislim da je igra neoptimizirano smece, najgori port sa konzola ikad, puno bugova... dali postoji rjesenje, igra mi je bas zanimljiva, steta sto je upropastili i takoder fps limit... znaci ja stojim nastred grada, onaj slucaj sto je lik ubijen ispred trgovine cipela, i okrenem se da vidim niz ulicu i odma jako padne fps, a cpu ussage i dalje ispod 50%vec mi se pocela gadit pa bi mogo i obrisat, ali da pitam jel ia rjesenja?
Mišljenje je kao šupak, svi ga imaju!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

dali je igra original? inace LA Noire je jedna od bolje optimiziranih igara od Rockstara

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Re: LA NOIRE laga, mali fps...
Xboxn00b kaže...

dali je igra original? inace LA Noire je jedna od bolje optimiziranih igara od Rockstara

ako sma napisao skidr*w sigurno nije org, kao mislis bolje optimizirana kad ima 30fps limit, pa na 30fps uopce niej ugodno igrat

znaci nije, hvala bogu da nisam kupio, sad bi vec kido cd

EDIT: rezolucija je 1440x900, mislim da gi graficka i proc bez problema trebali to prozvakat i to na jadnih 30fps-a

Mišljenje je kao šupak, svi ga imaju!
Poruka je uređivana zadnji put sri 1.8.2012 14:38 (MARKOcVp).
16 godina
neaktivan
MARKOcVp kaže...

Možda je baš u tome problem.

17 godina
neaktivan
World Championships: 7, GP started: 298, GP wins: 91, Podium finishes: 155, Pole positions: 68, Fastest laps: 77, Points: 1,546

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Looka kaže...

MARKOcVp kaže...

Možda je baš u tome problem.

pojasni zasto? sto smeta igru da radi normalno? pa nisam lud dati novac za port sa konzola s 30 fps cap, losom grafikom, prica je super i gemplay ali sve ostalo sucks, pa nemam novaca na bacanje, kupim samo igre koje se igrju online tipa bf3, nesto sto ce mi trajat, a ne nesto sto cu zavrsit u 2 dana izaboravit

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice