ja nikad ne igram sa P90 i ostalim puskama samo igram sa desert eagle a gotovo uvijek sa snajperom al onim drugim crnim ne sa onim sranjem od dragunova ili ak sniper nije slobodan onda sa ak-74 i ak-47 ali vjerujte da su snajperi na natezanje jaci nego oni sta imaju 10 metaka i to puno jaci!!!!!!!!!
Nema noob oružja, samo noob igrač.
Svako pomalo zavisi o mapi mada mi je najdrazi snajper :D
Neigram COD4 niti cu, ali po tvojem pametovanju vidim da nisi nikakav pro,
Pa što onda radis u temi (bez uvrede).
Igrao sam ga, isprobao sva oruzija, i ocu iznit svoje misljenje.
ko si ti da ti meni govoriš koji san ja skill i kakv san pff. Igras cs ajde igraj bice imas 3h cod4 pa ces meni pametovat o oruzjima itd. Ja san reka svoje jer igram cod4 aktivno vec dugo i igra sam cod2.Ako igras cs ok, meni je to sranje al tebi je dobro ja tebi necu govorit koji si ti skill ni nista i nemoj mene tu vridat. A drugo to da svako moze bit pro u cod4 a u cs niko. Hahaha to samo pokazuje kako si glup ako je tebi prelagano ok, samo jedno pitanje jesi ikad igra sd na cod4 il si bija prvi na dm pa govoriš da je prelagano. Molinte aj na cs topic pa tamo s*ri ostalima.
Bil ga ti uspija upucat sa 200m dok trci ili sa 20m unscopat ga? Nevirujen...
ko si ti da ti meni govoriš koji san ja skill i kakv san pff. Igras cs ajde igraj bice imas 3h cod4 pa ces meni pametovat o oruzjima itd. Ja san reka svoje jer igram cod4 aktivno vec dugo i igra sam cod2.Ako igras cs ok, meni je to sranje al tebi je dobro ja tebi necu govorit koji si ti skill ni nista i nemoj mene tu vridat. A drugo to da svako moze bit pro u cod4 a u cs niko. Hahaha to samo pokazuje kako si glup ako je tebi prelagano ok, samo jedno pitanje jesi ikad igra sd na cod4 il si bija prvi na dm pa govoriš da je prelagano. Molinte aj na cs topic pa tamo s*ri ostalima.
Igra san HC SD i bija prvi vise puta, a igra san cod4 3 tjedna sveukupno, originalna igra... Prelagano za mene...
Ak-47+silencer+stoping power + accuracy najbolja i naj preciznija kombinacija za Close combat na manjim mapama. (pobjedio sam 3 puta za redom s tom kombinacijom)
Jel može neko preopručit šta bi trebalo stavit na m4 jer baš nemam sreće s tim oružijem a čini mi se dobro
Igra san HC SD i bija prvi vise puta, a igra san cod4 3 tjedna sveukupno, originalna igra... Prelagano za mene...
Aj ti otiđi na promode SD server pa bi te tamo vidjeli bili bija prvi. Pro igrači i pro klanovi igraju promode a glavna oružja tamo su mali i veliki kalaš, snajper, i tu i tamo m4. Uzmi ti neko drugo oružje na promodu pa će mo vidit oćeš zaradit koji kill a usput će ti se ljudi smijat. Osobno na HC serverima uopće neigram jer ti perkovi i "one shot one kill" su mi smješni.
Aj ti otiđi na promode SD server pa bi te tamo vidjeli bili bija prvi. Pro igrači i pro klanovi igraju promode a glavna oružja tamo su mali i veliki kalaš, snajper, i tu i tamo m4. Uzmi ti neko drugo oružje na promodu pa će mo vidit oćeš zaradit koji kill a usput će ti se ljudi smijat. Osobno na HC serverima uopće neigram jer ti perkovi i "one shot one kill" su mi smješni.
On misli da je on neki pro biće je otiša na neki sd server na kojem nije zabranjeno ništa i biće ima marti gl ls.... hahahha. Ja bi baš volija vidit kako bi lik igra kad bi mu dosa davy il stevie il neki pro... Prica odi da je prelako bit pro u cod4 a u cs preteško. Ja nemogu ništa reć za cs jer ga nisan igra nit oću jer mu je grafika ka u tetrisu a to me nervira.. ( sta neznaći da je igra loša). P.S Replay izvrsno si mu reka xD
Savijetujem ti da staviš bandolier jer je inaće premalo metaka, stopping power za veci damage, Deep impact najbolje perko po mom mišljenu u igri, jer ako nekoga vidiš on se sakrije iza zida ti ga samo razbužaš a od attachmenta ništa. Attachmenti samo kvare oruzje + Kad imaš bilo koji attachment veci ti je recoil t.j više ti se trese oružje. Kad bi maka silencer manje bi ti se treslo tako da nebi ni treba perk za stedy aim ( da se ne trese). To je moj savijet. A za m4 također ništa, al ako baš želiš nešto stavit i nije te briga za recoil jer mu je i ovako i onako mal, skoro da ne postoji stavi red dot i ove perkove koje sam prije navea.( to je samo moj savijet...)
Meni je problem kod m4 što se metci nakon rafala od 1-2 skunde raspršuju i nije precizan to sam kod ak-47 rješio silencerom jer on jako dobro skuplja metke kod većih rafala i usmjerava ih prema meti, m4 je užasan na malo večoj udaljenosti nemre slona pogodit jednostavno svaki metak ode na svoju stranu.
za preciznost ti je dobar silencer i red dot,ali sa silencerom manji domet ali i manji damage,tak da si izaberi,al ja kad sam igral sa m4 cist lagano ga skinem na 2 metra i 20 metara,nikakav problem,jer je jako precizna puska
Slažem se sad sam stavio red dot i ide dobro samo brzo se istroše metci za razliku od ak-47 s jednim clipom ak je dobra situacija mogu ubit 4 igrača.
Meni je problem kod m4 što se metci nakon rafala od 1-2 skunde raspršuju i nije precizan to sam kod ak-47 rješio silencerom jer on jako dobro skuplja metke kod većih rafala i usmjerava ih prema meti, m4 je užasan na malo večoj udaljenosti nemre slona pogodit jednostavno svaki metak ode na svoju stranu.
Nemoj stavljat silencer na veliki kalaš. S njim na daleko pucaš tri po tri metka jer si tako precizniji i smanjiš recoil. Šta se tiče raspršivanja mateka tu se koristi glajd da se ono umanji, sad neznam jeli znaš šta je to.
neznam Molim objašnjenje.
meni je najbolji mp5 i red dot sa njim najvise nabijam kilove 
zeroname iskreno neznam kako ti se rasprše meci nakon rafala jer to oruzje skoro pa da se ne trese (nema recoila skoro). Sta se tice oruzja savjetujen na bilo koje ne stavljat nista jer kad nema attachmenta manje se trese tj. veci je recoil kad ima attachmenta, to znam iz iskustva jer se gamingom bavim duže, al ako ti se svida red dot stavi ga jer je jedini dobar attachment za to oruzje. A za ak47 viruj mi silencer nikako neide, neide ni acog ni red dot najbolje bez iccega probaj malo bez icega pa ces vidit kad se naviknes sve ces ih trat :)
neznam Molim objašnjenje.
Zascrollaš brzo tako da vratiš/prebaciš opet na kalaš (ili koje već oružje koristiš) a ne na pištolj pa izgleda kao da ti lik širi ruke i onda pucaš. To je malo teško i triba se naviknit na to.
karabinka sa silencerom i digitalnom kamuflažom. :))))))
Dobra stvar to se koristi i kod snipera.... :)
Ja igram HC svaki dan i ne razumijem šta je tu smiješno "one shot one kill" pa kolko ja znam to je realno.A igral sam
i promod i meni je tamo glupo što te moram ubijat ko da si terminator.
Ja koristim jednu vrlo rijetku kombinaciju: Double Tap--- MP5+red do + bilo koji snipe
S tom kombinacijom mogu i rushat i kampat u istoj rundi(igram samo sd) :D
Najbolje oruzje mi je flash granata ali 4real
prije sam igro u serveru sa 50 ljudi (jos nekad znam otic) i non stop sam bio prvi. kad mi je to dosadilo oso sam u klan i poceo promod igrat. vjerujte kad ga krenete igrat necete se vise vracat na server bez moda(po meni noob servere)
u zadnje vrijeme strogo M40A3 i AK-74 (promod), jedino na mapi strike ownam s M14 ... neznam zakaj
a na hc se obožavam opuštati, pogotovo jer bilo zarusham ili se ukampam, piju moje metke, one shot, one kill...tamo igram s BILO čim ... samo daj neka puca
Savijetujem ti da staviš bandolier jer je inaće premalo metaka, stopping power za veci damage, Deep impact najbolje perko po mom mišljenu u igri, jer ako nekoga vidiš on se sakrije iza zida ti ga samo razbužaš a od attachmenta ništa. Attachmenti samo kvare oruzje + Kad imaš bilo koji attachment veci ti je recoil t.j više ti se trese oružje. Kad bi maka silencer manje bi ti se treslo tako da nebi ni treba perk za stedy aim ( da se ne trese). To je moj savijet. A za m4 također ništa, al ako baš želiš nešto stavit i nije te briga za recoil jer mu je i ovako i onako mal, skoro da ne postoji stavi red dot i ove perkove koje sam prije navea.( to je samo moj savijet...)
Budalo jel ti znas sta je Steady Aim? Kaze ti eksplicitno: precizniji hip-fire. Hip-fire je pucanje bez da gledas niz pusku. Comprende? A Bandolier ne valja ako nemas svaku rundu 10 killstreak, bar na HC, jer je na HC sa vecinom oruzja one shot kill.
Inace, najdraze oruzje M40A3, uvijek sa UAV Jammerom (najjaci perk), bez ACOGa, Iron Lungs i Claymore.
Ponekad uzmem stealth klasu (MP5 + Silencer + UAV Jammer + Flash x3 + Dead Silence)
1. oruzje se ne trese vise ako imas neki dodatak na njemu
2. sharps procitaj njegov text jos jednom...ma sto jednom, 3. puta da shvatis sto je htio reci
3. sharps nemoj ljude nazivati budalama
4. igram sa kalasom i malim kalasom, nekak su najucinkovitije, mali kalas za brzo kretanje i brzu eliminaciju, veliki kalas saranje na srednje i velike domete. Ponekad sniper za opustanje kada zelim samo kempat i buxat se. Jos bi samo naveo da su okay i masinke, onak za fun. stavis double tap i saras po svemu i svacemu (nemate pojma kak to utjece i psiholoski na nekoga kada zna da nemoze mrdnut jer stalno cuje rafal) 
Ja igram HC svaki dan i ne razumijem šta je tu smiješno "one shot one kill" pa kolko ja znam to je realno.A igral sam
Tebi je realno kad te pogodu u ruku ili nogu da si mrtav??
Na promodu se vidi pravi skill a ne na HCu di svaki, amo reć noob ili početnik, može ubit ko iz šale.
Ovo nije mjerilo ali jesi ti vidio koji frag movie od pro igrača da igraju na HCu?? Naravno da nisi.
Tebi je realno kad te pogodu u ruku ili nogu da si mrtav??
Na promodu se vidi pravi skill a ne na HCu di svaki, amo reć noob ili početnik, može ubit ko iz šale.
Ovo nije mjerilo ali jesi ti vidio koji frag movie od pro igrača da igraju na HCu?? Naravno da nisi.
EDIT: Sry zbog duplog posta, slučajno je. Ako može mod neka izbriše.