Za mene je to na prvom mjestu Starcraft 2. Za Fallout 3 sam blago uzbudjen, a za Spore se ne zelim uzbudjivat jer imam osjecaj da cu se razocarat....
A vi?
Za mene je to na prvom mjestu Starcraft 2. Za Fallout 3 sam blago uzbudjen, a za Spore se ne zelim uzbudjivat jer imam osjecaj da cu se razocarat....
A vi?
Fable 2,Sacred 2,GTA4,Mafia 2,novi NFS (sala),zaboravio sam vise sta sve cekam.Mozda bi bilo lakse da je pitanje koji naslov ne cekam.
Za covjeka koji do Vice Cityja nije volio GTA, cekam GTA IV. Prica se da ce tokom ljeta na PC.
Mafia 2 - original mi je bio savrsen.
Brutal Legend - za konzole, radi ga Tim Schafer, metalci (frajer iz Judas Priesta daje glas medju ostalim), Jack Black, puno lude muzike
Alone in the Dark - mislim da bi od ovog stvarno moglo biti nesto
Empire Total War - da konacno vidim pomorske bitke kako treba
Spore, Far Cry 2, GTA 4, Mafia 2
Frontlines: Fuel of War
Left 4 Dead
Prototype, Red alert 3, Star Wars: The Force Unleashed, Dragon age
getea četri (gta 4)
lara kroft (tomb raider)
farkrajdva (far cry 2)
turning point: fall of liberty
spore...
i još dosta toga, no nemogu se sjetit...
turning point: fall of liberty
ako je istina da je cijela igra takva onda šteta, no vidio sam recenzije da će igra biti dobra... ono drukčiji drugi svjecki rat i tako...
Brutal Legend - za konzole, radi ga Tim Schafer, metalci (frajer iz Judas Priesta daje glas medju ostalim), Jack Black, puno lude muzike
1) Age of Conan
2) Far Cry 2
3) Star Wars the Force Unleashed (ako ikada izađe PC inačica, a bilo bi smiješno da ne...)
4) Fallout 3
5) Mafia 2
GTA4 i MGS4
Mass Effect za PC
Starcraft 2
Ako igra bude kao sto je za ocekivati od Blizzarda, onda mislim da ce mi to bit dovoljno za ovu godinu (pod uvjetom da izade, jel...).
Sad mi je doslo da si idem instalirat starcraft
Stalker - Clear Sky
Deus Ex 3
Far Cry 2 (iako ce biti smece jer nema nikakve veze s jedinicom)
Starcraft 2 definitivno
I Warhammer40k: Soulstorm
Ostalo nis...barem zasad
GTA 4 i Starcraft 2
zaboravio spomenut fallout 3
i možda sam & max novi...
Conan i Starcraft 2 definitivno. Novi Blizzardov MMO također (šuška se da je Diablo Online).
.
FIFA 09, NHL 09, NBA 09, novi NFS Ajmo sad malo ozbiljno.
GTA 4 ---> Ako ovo ne izađe za PC, ja si kupujem PS3 :D
Starcraft 2
Far Cry 2
Kad novi Vegas dolazi?
mislim da je to čak bilo tu na BoL-u na masteru neka vijest. ali ako se ne varam, sad za koji mjesec.
Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots
i
Mafia 2
♥:-)
Fallout 3
Starcraft 2
Brutal Legend
Kad novi Vegas dolazi?
Jedan i jedini Starcraft 2