Koje igre koriste sve 4 jezgre

poruka: 12
|
čitano: 3.563
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
pitanje

Možete li mi reći koje igre koriste punu snagu quad procesora???

90% forumaša ovdje ima u potpisu neku foru sa 90% ovoga i 10% onoga,a ako si među 10% onih koji to nemaju stavi ovo u potpis. Bolje ispasti budala nego iz aviona.Ajde zuri u sunce ili tako nešto
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

GTA IV i CoD4 koliko ja znam. Ima ih još samo ja ih ne znam.

Even in the darkest nights, I'm a Thug for Life
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

nijedna jer za sve sad trebaju max. 2 jezgre

EDIT: kolko ja znam

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.5.2009 10:33 (NesQuiK).
Moj PC  
0 1 hvala 0
18 godina
neaktivan

Evo ovdje možeš zaključiti

Prodajem kravu, crna metalik boja, HI-FI mukanje, sportski rep i alu kopita.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Koje igre koriste sve 4 jezgre
Oly_E3 kaže...

misliš Call of Duty 4?? ja igram cod4 na procesoru od 2 Ghz i sve mi je normalno neznam zasto bi cod4 iskoristio sve 4 jezgre
17 godina
neaktivan

ko je vec dao link eto vidjelo se iz prilozenog da je quad q9xxx najjaci al ga nema jos kod nas ni ui Hrvatskoj i vidjeli smo da je mala razlika izmedju q94xx koji imma 4 jezgre i E8xxx koji ima 2 jezgre i e8xxx je u par slucajeva cak i bolji od q9xxx tako da je sad isplativije uzet neki jaci 2 jezgreni proc. od 4 jezgrenog proca za igre

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
NesQuiK kaže...

ko je vec dao link eto vidjelo se iz prilozenog da je quad q9xxx najjaci al ga nema jos kod nas ni ui Hrvatskoj i vidjeli smo da je mala razlika izmedju q94xx koji imma 4 jezgre i E8xxx koji ima 2 jezgre i e8xxx je u par slucajeva cak i bolji od q9xxx tako da je sad isplativije uzet neki jaci 2 jezgreni proc. od 4 jezgrenog proca za igre

nema u hrvatskoj??? ne znam ja otkud ti to...
nema veze sto su slicne cijene i iako je dula jos sad malo bolji sto se tice igara, ispaltivije je uzet quad core sada...za par mjeseci kad ce pocet izlazit uber zahtjevne igre dual ce past u vodu
VITIS NEMO SINE NASCITUR - Nitko nije rodjen da ne pogrjesi.
17 godina
neaktivan
GeForce kaže...
NesQuiK kaže...

nema u hrvatskoj??? ne znam ja otkud ti to...
nema veze sto su slicne cijene i iako je dula jos sad malo bolji sto se tice igara, ispaltivije je uzet quad core sada...za par mjeseci kad ce pocet izlazit uber zahtjevne igre dual ce past u vodu
 Tu pricu pricate vec pola godine i nikako da dodju te famozne igre koje se nece moci normalno igrati na dualcima... lol. Takve igre sigurno jos nece izaci barem godinu dana.
Commodore 64 , 0.985MHz , 64Kb RAM, VIC II 6567/8567(PAL)
18 godina
system kaže...
Oly_E3 kaže...

misliš Call of Duty 4?? ja igram cod4 na procesoru od 2 Ghz i sve mi je normalno neznam zasto bi cod4 iskoristio sve 4 jezgre
 BUG br 194, članak o višejezgrenim  procesorima; COD4 koristi 4 jezgre!
dotore1
Poruka je uređivana zadnji put sub 2.5.2009 11:56 (doktor1).
17 godina
neaktivan

paša nisam iz HRvatske tako da neznam imal toga kod vas samo znam da kod nas nema

16 godina
protjeran

Da, COD4 zna iskoristiti sve 4 jezgre ako je takt kod dvojezgenog i cetverojezgrenog identican.

Za igre je najbitnij takt.

cod4 samo pokazuje da to nije nista drugo nego quake 3 arena s shaderima 3.0, HDR, te teksurama vecih rezolucija.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

To su koliko ja znam: CoD 4, CoD 5, GTA IV, Far Cry 2, Left 4 Dead, Prince of Persia, Mirror's Edge i sve novije. Crysis korisiti 2 jezgre, za warhead nisam siguran.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice