Možete li mi reći koje igre koriste punu snagu quad procesora???
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
GTA IV i CoD4 koliko ja znam. Ima ih još samo ja ih ne znam.
nijedna jer za sve sad trebaju max. 2 jezgre
EDIT: kolko ja znam
ko je vec dao link eto vidjelo se iz prilozenog da je quad q9xxx najjaci al ga nema jos kod nas ni ui Hrvatskoj i vidjeli smo da je mala razlika izmedju q94xx koji imma 4 jezgre i E8xxx koji ima 2 jezgre i e8xxx je u par slucajeva cak i bolji od q9xxx tako da je sad isplativije uzet neki jaci 2 jezgreni proc. od 4 jezgrenog proca za igre
ko je vec dao link eto vidjelo se iz prilozenog da je quad q9xxx najjaci al ga nema jos kod nas ni ui Hrvatskoj i vidjeli smo da je mala razlika izmedju q94xx koji imma 4 jezgre i E8xxx koji ima 2 jezgre i e8xxx je u par slucajeva cak i bolji od q9xxx tako da je sad isplativije uzet neki jaci 2 jezgreni proc. od 4 jezgrenog proca za igre
paša nisam iz HRvatske tako da neznam imal toga kod vas samo znam da kod nas nema
Da, COD4 zna iskoristiti sve 4 jezgre ako je takt kod dvojezgenog i cetverojezgrenog identican.
Za igre je najbitnij takt.
cod4 samo pokazuje da to nije nista drugo nego quake 3 arena s shaderima 3.0, HDR, te teksurama vecih rezolucija.
To su koliko ja znam: CoD 4, CoD 5, GTA IV, Far Cry 2, Left 4 Dead, Prince of Persia, Mirror's Edge i sve novije. Crysis korisiti 2 jezgre, za warhead nisam siguran.