Koja Igra? Help pls..

poruka: 9
|
čitano: 1.001
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Koja Igra? Help pls..

Poz.

Trebo bi preporuku, trazim strategiju "modernog doba-buducnosti" nesto ko command & conquer neki noviji.. da igra ima robote i takva sranj*

Igro sam prije 5 god jednu predobru igru, nema teorije da se sjetim kako se zove, ugl. strategija samo o mechovima iliti robotima-te su mi najdraze!

Ako ima tko prijedloga pls!

Want me to Google that for you?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Koja Igra? Help pls..

Warhamer 40000

Tko je to tamo

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Koja Igra? Help pls..

Znam za tu, nije losa al nije to to.. igro sam je, i drugi nastavak mislim..

Nemogu se sjetit lol, igra je stvarno bila premocna.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Koja Igra? Help pls..
puls4R kaže...

Znam za tu, nije losa al nije to to.. igro sam je, i drugi nastavak mislim..

Nemogu se sjetit lol, igra je stvarno bila premocna.

Najvjerovatnije Earth 2140, 2150, 2160 uglavno nesto iz te serije ?

All religions are the same: religion is basically guilt, with different holidays.
Poruka je uređivana zadnji put pon 25.1.2010 20:40 (drnde).
16 godina
neaktivan
Koja Igra? Help pls..

Nije, igra je imala jako lijepu grafiku, i mogo si samo bit mech (Mislim da su se neki zvali titan il nesto..) i imo si jednu bazu tj. centralnu zgradu i kraj nje radis jos 5-6 zgrada a imas robote tipa motori nekakvi, onda ovi titani su najveci itd.. cini mi se iz 2006 tu negdje je mozda izasla, al je igra vrh bila

EDIT: I jos sam jednu imao na cd-u, al je komplicirana, bio si okruzen ogromnim shieldom i unutra imo bazu pa moro radit neke manje jedinice da ti kupe sranj* po mapi i onda si gradio sve ostalo.

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.1.2010 20:57 (puls4R).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
puls4R kaže...

Nije, igra je imala jako lijepu grafiku, i mogo si samo bit mech (Mislim da su se neki zvali titan il nesto..) i imo si jednu bazu tj. centralnu zgradu i kraj nje radis jos 5-6 zgrada a imas robote tipa motori nekakvi, onda ovi titani su najveci itd.. cini mi se iz 2006 tu negdje je mozda izasla, al je igra vrh bila

EDIT: I jos sam jednu imao na cd-u, al je komplicirana, bio si okruzen ogromnim shieldom i unutra imo bazu pa moro radit neke manje jedinice da ti kupe sranj* po mapi i onda si gradio sve ostalo.

Perimeter ?

All religions are the same: religion is basically guilt, with different holidays.
16 godina
neaktivan
'Moderno doba i budućnost' - Starcraft
Intenzivno koristim: m.bug.hr ///// Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa).
16 godina
neaktivan
Koja Igra? Help pls..

C&C Tiberium Wars

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Koja Igra? Help pls..

Red Alert ? Smijeh

Nemam potpis osim na licnoj
Moj PC