Pozdrav svima!
Kako se moze znati da li u igri radi dx9 ili dx10, jer u opcijama nema da se mijenjaju te postavke???
Pozdrav svima!
Kako se moze znati da li u igri radi dx9 ili dx10, jer u opcijama nema da se mijenjaju te postavke???
Upiši u RUN dxdiag
Pozdrav svima!
Hm, reci koja igra pa cemo ti odgovoriti.
Upiši u RUN dxdiag
S tojim ce izgubiti 15-ak sekundi u zivotu koje je potrosio na glupost koja mu nije rjesila problem.
Ako igra podržava DX10, po defaultu će i raditi 10.
npr. igra Call of Duty Modern Warfare 2
npr. igra Call of Duty Modern Warfare 2
dx9, COD-ov engine ne podržava dx10
a cod4
a cod4
Također u DX9.
a cod4
dx9 isto, cod nepodrzava vise od dx9
cod1 je jedino open gl
Pozdrav svima!
Hm, reci koja igra pa cemo ti odgovoriti.
Upiši u RUN dxdiag
S tojim ce izgubiti 15-ak sekundi u zivotu koje je potrosio na glupost koja mu nije rjesila problem.
hahaha, slazem se !!tamo mozes vidjet samo koji direct x ti OS i graficka podrzavaju ... nema veze sa postavkama u igrama i ne podrzavaju sve igre dx 10 i dx 11
a ja sam negdje na google-u vise puta procitao da ce na visti ili windows 7 raditi dx10 na cod MW2 i cod4, pa sad ne znam
Igrica koja podržava npr. dx11 i dx9 (dirt 2) će u win7 radit u dx11 modu ako imaš dx11 grafu a u dx9 modu ako imaš dx9 grafu, isto tako na visti, a na XP-u će radit u dx9 jer XP nepodržava dx11, bar mislim.
A nece li zar i Call of Duty Black Ops raditi na dx9???
A nece li zar i Call of Duty Black Ops raditi na dx9???
lako moguce