Kako prepoznati cheatera u CoD2 - TDM

poruka: 13
|
čitano: 12.567
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Molio bih sve koji imaju iskustva sa cheatovima u CoD2 da napisu ovdje kako otkriti cheatera na CoD2 serveru.
Nisam neki gamer, ali sam zaduzen za jedan CoD2 server pa me zanima kako otkriti cheatera(e). 
Ako netko zna da mi malo pojasni koji cheatovi su najceci i cemu sluze te kako ih prepoznati.
Server je ternutno konstantno pun, ima 24 slota, ali kako sam naveo nisam neki gamer pa tako ne znam ni koji cheatovi postoje niti kako ih instalirati.

Ako vam nesto znaci, verzija servera je 1.3, a od modova se koristi samo PAM 2.04.

Ocekujem brdo odgovora kako bih mogao stati u kraj cheatirima, bar na ovom serveru :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Najcesci cheatovi su wallhack i aimbot, kad neki cheater ima wallhack vidi druge ljude kroz zid i zna di su i lako ih ubije, a kad ima aim automatski nacilja na protivnika i ubije ga. Nije tesko prepoznat cheatera ako imas iskustva, ali pazi da nebi banao nekog postenog momka koji samo ima dobre slusalice i reflekse pa ti se cini da ima WH!!

EDIT: Ako ti server ima PB, odnosno punkbuster nemoras se previse brinuti za cheatere, ako i naiđe koji vjerojatno ce bit jedini na serveru tad pa ces ga lako prepoznat.

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.5.2009 10:47 (Fowix).

3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

oni koji su tek počeli cheatati sa wallhackom lako ih je otkriti, ili pucaju po zidu XD, ili te prate kroz zid pa kad izađeš onda počne pucat.

Oni koji vec dugo igraju sa tim sranjima njih je teže otkrit zato jer paze da nebudu sumnjivi. 

Ali skuzio sam nesto, kad postenom igracu kažeš da ima wh on šuti ili kaže da nema. A kad citeru kažeš odma ti pocne govorit da si low,noob i tak.

Aimbot ti je najlakše skužit, svaki put cilja u glavu :|

a možeš i napraviti screenshot, otvori consolu, stisni ALT+~ (ona tipka lijevo od 1) i upiši  /pb_power. izlistat će ti sve igrače na serveru i pod kojim su brojem (clientnum). Zapamti broj od igraca koji ti je sumnjiv i upiši u consolu  /pb_ss  *broj*.  i onda u folderu Activision\Call of Duty 2\pb\svss  imaš sliku, i vidis jeli taj igrac ima citeve.

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.5.2009 12:25 (nadimak888).
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Kako prepoznati cheatera u CoD2 - TDM
Ovo sa screenshotovima ti je zicer.

Uz to, ostavi kill cam uključen, koliko god je ponekad iritantan, dobro ga je imati uključenog jer se ekipa sa WH i sličnim stvarima uglavnom kloni servera sa Kill camom uključenim.
Igrica, igrica, igrica, igrica, igrica... Get over it!
16 godina
neaktivan
nadimak888 kaže...

Aimbot ti je najlakše skužit, svaki put cilja u glavu :|

a možeš i napraviti screenshot, otvori consolu, stisni ALT+~ (ona tipka lijevo od 1) i upiši  /pb_power. izlistat će ti sve igrače na serveru i pod kojim su brojem (clientnum). Zapamti broj od igraca koji ti je sumnjiv i upiši u consolu  /pb_ss  *broj*.  i onda u folderu Activision\Call of Duty 2\pb\svss  imaš sliku, i vidis jeli taj igrac ima citeve.

aimbot nemora uvijek biti head bot.
vecina hackova ima screenshot cleaner, cak i kada sam sebi uzmes screenshot nevidi se nista sumnjivo
Danny_HR kaže...
Ovo sa screenshotovima ti je zicer.

Uz to, ostavi kill cam uključen, koliko god je ponekad iritantan, dobro ga je imati uključenog jer se ekipa sa WH i sličnim stvarima uglavnom kloni servera sa Kill camom uključenim.
 neki hackovi jednostavno maknu kill kam, kao da nije ni ukljucen
[0ne bi htJeLe da im prides.da im kazes nek0Lik0 topLih rijeci.primaKnite se maL0 bLize njima.0ne su tuZne.a sanjaju smiiJeh.] ♥ I ♥
17 godina
neaktivan

nemora u glavu, al aimbot skuzis za sekundu. cak i kad ima human aim.

ovo za screenshotove je tocno, onda najbolje otic u spect. ukljucit wh i gledat ko cita. nemozes fulat.

nije mi jasno kak može hack iskključit killcam, ako ga ja na svom serveru ukljucim??

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ako ga makne odma ti je sve jasno kaj ne?
:)

A što se pak tiče aimbota, i kad je takav a čisti screenshot vrlo je lako skužiti takvog lika, što po dobrom K/D što po tome što samo puca bez ciljanja (spray and pray).

Naravno sam K/D ništa ne znači, ima puno puno vrlo dobrih igrača.
Igrica, igrica, igrica, igrica, igrica... Get over it!
16 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
Ako ga makne odma ti je sve jasno kaj ne?
:)

A što se pak tiče aimbota, i kad je takav a čisti screenshot vrlo je lako skužiti takvog lika, što po dobrom K/D što po tome što samo puca bez ciljanja (spray and pray).

Naravno sam K/D ništa ne znači, ima puno puno vrlo dobrih igrača.
 ima i aimbota koji cilja.
ali opet ja u cod4 hardcore mod npr skoro nikada neciljam, jednostavno i ako nema hud-a kad uperim oruzije znam vec di ide, bi li me sad banao? :(

EDIT wtf opet nakon uredi stvori se dupli post..
[0ne bi htJeLe da im prides.da im kazes nek0Lik0 topLih rijeci.primaKnite se maL0 bLize njima.0ne su tuZne.a sanjaju smiiJeh.] ♥ I ♥
Poruka je uređivana zadnji put čet 21.5.2009 13:09 (Escudo).
16 godina
neaktivan

Ljudi hvala svima na odgovorima, morat cu ja prvo instalirati te cheatove da skontam kako rade. Uglavnom vi nastavite pisati, a ja cu pokusati stati cheaterima u kraj :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Studio Level kaže...

Ljudi hvala svima na odgovorima, morat cu ja prvo instalirati te cheatove da skontam kako rade. Uglavnom vi nastavite pisati, a ja cu pokusati stati cheaterima u kraj :)

prvo sto trebas znat o cheatovima i hackovima je da su napravljeni tako da se neskuze, i ako to nesupijeva bas uvijek.
17 godina

Igrao sam cod2 dugo i nahvatao sam se cheatera dosta ali na 1.0 verziji CoD2.

Uglavnom najefikasniji i najrealni nacin da ga uhvatis je po sistemu klin se klinom izbija.

Znaci moras imati wh- nazalost, ali je i najobjektivniji nacin da nebi nekog nevinog izbacivao.

Pali wh i u spectate i ukljuci wh i fino prati situacije jel ima sta sumnjivo,,mozes i snimit pa dokazivati ako treba negdje.

Najrealnije i najobjektivnije...sama rijec da si nekog uhvatio bez da si koristio wh i snimao ga nigdje ne vrijedi...

E sad neznam ako je verzija igre 1.3 tu je pb malo bolji, dosad jos nisam naletio da netko koristi na 1.3 iako nije iskljuceno jer sam krace vrijeme igrao na 1.3.

Pazi da tebe ne kicka pb kad upalis wh Smijeh

Aimbot se nema sta dokazivat kad je ocigledan...nisan sam automatski "skace" sa lika na lik neovisno jeli u glavu ili tijelo.

Uglavnom puno posla oko smrdljivih cheatera, samo upropastavaju igru.

Silence is golden when you can't think of a good answer. Muhammad Ali
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

postoje i cheatovi poput 3d mini mape, to je kao sto i samo ime kaze 3d mini mapa koja pokazuje polozaji neprijatelja, i ako uzmes screenshot njegovog ekrana ti ju neces vidjet, a teze je za otkrit od wallhacka jer nema noobova koji pucaju po zidovima s ovim.

onda imas i

teleport hack               teleportira te po mapi gdje oces

speed hack                  povacava ti brzinu    

no wep recoil hack       oruzije je savrseno precizno i netrza kada pucas

god                            God Mode (nevidljiv i immun na sve)
give ammo                  sva municija
give all                        sva oružja, puna municija, puni Health & Armor
noclip                          hodanje kroz zidove
notarget                     nevidljiv za većinu neprijatelja
kill                             samoubojstvo

jump hack                       skakanje vislje nego sto je normalno

ufo                             mozes plivat i/ili se kretat kroz sve i letit

map change                mjenja mapu

i jos puno toga..

16 godina

Ovo zadnje se unosi u console, i mora na serveru bit ukljucena opcija cheats!

A taj ko koristi Hack, nek jednostavno sa xfireom uzme Screenshoot, to je to, ili nek recordira (demo), ma ima dosta nacina.

A inače mani je najdraže kad mi kažu da koristim mombot :)

I don't care...
Poruka je uređivana zadnji put pet 22.5.2009 13:06 (markoal).
Moj PC  
0 2 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice