Kako kupovat na tom black marketu?
Stisneš "4" pa pogledaš u tlo i stisneš "E", otvorit će ti se izbornik.
Kako kupovat na tom black marketu?
Stisneš "4" pa pogledaš u tlo i stisneš "E", otvorit će ti se izbornik.
nisam bas u toku sto se tice ove igre,jeli izasla finalna verzija jer znam da demo je?
Da pitam kako da onu zraćnu pistu tamo na onoj planini gdje bude onaj mig i nekada poljeće onaj ratni avion kako da to osvojim ja sam na nekih 80% došao i više nevidim ništa za uništit please help i pošto mi je 100% na onom letećem tulumu jel to sad moja kuča? i ako tamo sejvam mislim s tog tuluma hoće me vratiti na tulum taj?
ništa od just causea za mene
potrošio sam 2 i po sata za skidanje i na kraju mi ne želi launch igricu
kliknem i ništa se ne događa
svi koji žele pomoći nek se jave na pp
E ekipa na koliko ste posto s igrom? ja na 7% i koliko ste upgrejdali vozila i oružije? ja sam i vozila a i oružije sve na 6 level upgrejdo i imam nekih 10 kuća tj. one likove protjero!
P.S Na kojoj verziji vam radi igra bolje? Meni na 1.1 verziji na 1.2 sve neš čudno mi bilo smanjili mi se fpsi i to dosta a na 1.1 se povećali i radi sve super
nisam bas u toku sto se tice ove igre,jeli izasla finalna verzija jer znam da demo je?
izašla je
Mislite li da će radit na mojoj konfi?
Mislite li da će radit na mojoj konfi?
Teško! Nisam 100% siguran!
Imam jedno pitanje u vezi ove igre:
Sta znaci onaj Faction Stronghold i Stronghold Takeover??
Jer sam preso zasad sve misije koje su mi bile otkljucane pa nesznam kako otkljucat nove...
tako da unistim taj odredeni Faction Stronghold ili ??
Jedino mi RAM malo ispod.
Jedino mi RAM malo ispod.
on je najmanje vazan.
Što mislite, dali je ovo lakše igrati na tipkovnici i mišu ili sa joystickom od PS2?
Imam jedno pitanje u vezi ove igre:
Sta znaci onaj Faction Stronghold i Stronghold Takeover??
Jer sam preso zasad sve misije koje su mi bile otkljucane pa nesznam kako otkljucat nove...
tako da unistim taj odredeni Faction Stronghold ili ??
Stronghold takeover su ti misije za zauzimanje novih teritorija. A te misije otključavaš tako da radiš kaos (uništavaš spomenike, spremnike sa gorivom, sve ono što je u vlasništvu vojske)
s x360 joystickom :P
nego jel zna ko kakav čit za bombu zbugo sam se u onom cepelinu i nemogu van :S,moram sucide a opet nemam s cime :(
nego jel zna ko kakav čit za bombu zbugo sam se u onom cepelinu i nemogu van :S,moram sucide a opet nemam s cime :(
Nemožeš pozvat black market pa da te nekamo preveze (extracta) ?
Sad se uglavnom zajebavam okolo radim kaos i tak.Skupljam pare,dijelove i kaos pa kupujem i upgradeam nova oružja pa tek onda idem na misije jer je puno lakše.
hm ja neznam moram sve na low ali sam siguran da mogu vrtit medutim mi na meidum steka,moze pomoc ikakva?
imam ovako ati radeon 3600 512mb
amd athlon x2 2.6 (oc. 2.8)
ram: 3gb
windows 7
moze pomoc?hvala vam
Nema pomoči ni ja nemogu iznad low.
Kako nemožete svi iznad low? ja igram na 1280x1024 very high detalji sve 5 na mojoj konfi (pod moj pc konfa 1)
Kako nemožete svi iznad low? ja igram na 1280x1024 very high detalji sve 5 na mojoj konfi (pod moj pc konfa 1)
eto gledaj moju jelda da bi trebao na meidum igrat?
Ćuj šta ti je sve od procesa upaljeno? trebao bih moći! koja verzija igre? meni na 1.2 radi probleme na very high detaljima a na 1.1 radi sve perfektno bez trzanja 60 fps-a okreće
Ćuj šta ti je sve od procesa upaljeno? trebao bih moći! koja verzija igre? meni na 1.2 radi probleme na very high detaljima a na 1.1 radi sve perfektno bez trzanja 60 fps-a okreće
sve izgasim xD a kako da znam verziju?
Meni je igra....loša. Jednostavno ne volim taj tip igara, ali ko voli nek izvoli. Jednostavno, igra bez priče i odlične atmosfere mi ne prolazi. Ono ljepljenje, po krovovima auta, aviona, ona svemoguća "žica", nula bodova. Još kada čujem glas od onog glavnog lika... promuko je više nego Batman -
.Moja ocjena 2/5, ali kako kažem nekome je igra mrak i to je to....
sve izgasim xD a kako da znam verziju?
Uđeš u igru i tamo di traži da stisneš na samom početku enter tamo ti piše v1.2 ili v1.1 ili koja već
Što mislite, dali je ovo lakše igrati na tipkovnici i mišu ili sa joystickom od PS2?
Mislim da samo sa xbox360 kontolerom možeš igrati jer ti je on u options nemožeš birati.
LOL
Ajme meni, pa ti znaš da u igri postoji padobran, u ovoj igri si slobodan u zraku ko ptica.
Pa baci se dolje, i otvori padobran. U ovoj igri se nemožeš zacvikati nigdje, ako nemožeš preko ograde onda koristiš kuku, ako si zapeo negdje na visini ili brdu baciš se dolje i otvoriš padobran.
Još ne mogu vjerovati da neku u ovoj igri može zapeti.
Nema pomoči ni ja nemogu iznad low.
A ja igram na Medium nešto čan na high, reza 1920x1080.
1.1 neznam zas nece na mediumu :S
Mato_Ivanovac možeš li dati sliku gdje ti piše 1.0.0.2 verzija igre?
Jer ni moj fendovi nemju tu verziju. Please ako može.
Mato_Ivanovac možeš li dati sliku gdje ti piše 1.0.0.2 verzija igre?
Jer ni moj fendovi nemju tu verziju. Please ako može.
Sam da install fraps demo igru koju sam skinuo s steama ona mi je 1.2 a ova mi je 1.1 mislim full je 1.1
P.S Evo slike