Jel netko pronasao rijesenja za cod2 na win7

poruka: 4
|
čitano: 1.241
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Zanima me jel netko zna zasto mi treba cca minuta da mi se ucita mp od bilo kojeg coda na win7. Prvo nisam mogao uopce pokrenut, to sam jedva i na glup nacin rijesio, a sad me ovo muci. plzz neko nek pomogne ako zna.

Trazim vec par tjedana po netu i nigdje nisam nis u vezi toga nasao, ako neko je moze samo i link :)

Konfu imam i vise nego dovolju da bi se brzo ucitalo. Neda mi se sad sve pisat :) al mogu igrat cod 4 sve na max na 1980*1024 rezi..

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.1.2010 22:13 (Shpiro).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Jel netko pronasao rijesenja za cod2 na win7
Shpiro kaže...

Zanima me jel netko zna zasto mi treba cca minuta da mi se ucita mp od bilo kojeg coda na win7. Prvo nisam mogao uopce pokrenut, to sam jedva i na glup nacin rijesio, a sad me ovo muci. plzz neko nek pomogne ako zna.

Trazim vec par tjedana po netu i nigdje nisam nis u vezi toga nasao, ako neko je moze samo i link :)

Konfu imam i vise nego dovolju da bi se brzo ucitalo. Neda mi se sad sve pisat :) al mogu igrat cod 4 sve na max na 1980*1024 rezi..

Taj "problem" nije prisutan samo na Win7 nego i na WinXP, mada je situacija na Win7 dosta poboljšana.

U Win7 prvi puta kada pokrećeš CoD2 i CoD4 treba malo duže da se pokrene multiplayer, međutim ako izađeš iz igre i ponovno je pokreneš igra se pokreće za par sekundi, dok je u WinXP trebalo opet čekati duže vremena.

Ja još nisam našao bilo kakav "fix" ili neku postavku u Windowsima da bi se to poboljšalo.

Neki su spominjali da je to do postavki modema, mada nisam siguran šta treba namještati i kako to odraditi.

It's good to be smart - It's smarter to be good
16 godina
neaktivan
RE: Jel netko pronasao rijesenja za cod2 na win7

Ma nije meni ovo prvi put da sam pokrenuo. Igram tak vec kojih mj dana i sad me vec pocelo nervirat kad moram pet puta ulazit zato kaj je srver pun, pa me kika zbog paketa itd....btw igram na xfire-u. Dosta ljudi kaze da ima isti problem, a takoder ih dosta kaze da im je puno brze na win7 nego xp. Neam pojma o cemu to ovisi(imam win7 ultm.), jer nekima sa istim radi bolje il normalo, a opet nekima ko meni zajebava.

16 godina
neaktivan

ako netko zna. promjeno sam graf. karticu na NX 8800 GTX i kada pokrenem neki server na COD2 sve mi je sivo samo se čuje zvuk, prije te sam imao ATI RADEON X1950PRO i sve je dobro radilo. HVALA

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.1.2010 20:40 (bero12358).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice