Nakon što sam sinoć pogledao film i ostao oduševljen, logičan idući potez je igranje igre koja je napravljena po tom filmu.
Pa da se malo upoznamo sa istom...
Avatar je akcijska igra iz trećeg lica.
Radnja je smještena na Pandori, kao i u filmu. Igrač u početku kontrolira plaćenika Able Rydera. Nakon nekog vremena igrač mora birati stranu, igrati na strani RDA ili Na'via. Ako igrač odluči igrati na strani Na'via, igra postaje avantura iz 3 lica, a RDA likovi nisu igrivi, ako s druge strane odabere RDA, igra postaje pucačina iz 3 lica i Na'vi likovi su neigrivi. Obe rase opremljene su svojim specifičnim oružjima sa raznim unlockovima kako igra napreduje.
Iako je igra dobila lošije ocjene, mene zanima i nabavit ću je.
Je li netko igrao?
Dojmovi?

) da je igra sr...Ono, počeli je sve ok, postavke izgledaju cool, čak se može izabrati i Dx10 i početak igre je ok..Vožnja onim helikopterom u početku nije loša, ali čim sam počeo rušiti okolne stijene i kad sam promatrao njihove rušenja, osjetio sam da tu nešto smrdi...A to sam najviše spoznao kad sam se spustio na tlo...grafika je užasna, viđena prije 5-6 godina...Kretanje likova je grozno, neprijatelji još gori...Da ne duljim jer se uopće ne isplati trošiti vrijeme na opisivanje ove igre (ako se ona može tako nazvati). Zapravo, nije mi jasno kako može dobiti loše ocjene...Ona ne bi smjela niti dobiti ocjenu.