James Cameron's Avatar: The Game

poruka: 80
|
čitano: 19.320
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Nakon što sam sinoć pogledao film i ostao oduševljen, logičan idući potez je igranje igre koja je napravljena po tom filmu.

Pa da se malo upoznamo sa istom...

Avatar je akcijska igra iz trećeg lica.

Radnja je smještena na Pandori, kao i u filmu. Igrač u početku kontrolira plaćenika Able Rydera. Nakon nekog vremena igrač mora birati stranu, igrati na strani RDA ili Na'via. Ako igrač odluči igrati na strani Na'via, igra postaje avantura iz 3 lica, a RDA likovi nisu igrivi, ako s druge strane odabere RDA, igra postaje pucačina iz 3 lica i Na'vi likovi su neigrivi. Obe rase opremljene su svojim specifičnim oružjima sa raznim unlockovima kako igra napreduje.

Iako je igra dobila lošije ocjene, mene zanima i nabavit ću je.

Je li netko igrao?

Dojmovi?

When i get sad i stop being sad, and be awesome instead... TRUE STORY!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: James Cameron's Avatar: The Game
Danny_HR kaže...

Nakon što sam sinoć pogledao film i ostao oduševljen, logičan idući potez je igranje igre koja je napravljena po tom filmu.

Pa da se malo upoznamo sa istom...

Avatar je akcijska igra iz trećeg lica.

Radnja je smještena na Pandori, kao i u filmu. Igrač u početku kontrolira plaćenika Able Rydera. Nakon nekog vremena igrač mora birati stranu, igrati na strani RDA ili Na'via. Ako igrač odluči igrati na strani Na'via, igra postaje avantura iz 3 lica, a RDA likovi nisu igrivi, ako s druge strane odabere RDA, igra postaje pucačina iz 3 lica i Na'vi likovi su neigrivi. Obe rase opremljene su svojim specifičnim oružjima sa raznim unlockovima kako igra napreduje.

Iako je igra dobila lošije ocjene, mene zanima i nabavit ću je.

Je li netko igrao?

Dojmovi?

Ja sam probao demo iz Bug-a, i mogu reći (ako nešto nisam fulao u postavkama ili nisam možda zaigrao neku drugu igru Smijeh ) da je igra sr...Ono, počeli je sve ok, postavke izgledaju cool, čak se može izabrati i Dx10 i početak igre je ok..Vožnja onim helikopterom u početku nije loša, ali čim sam počeo rušiti okolne stijene i kad sam promatrao njihove rušenja, osjetio sam da tu nešto smrdi...A to sam najviše spoznao kad sam se spustio na tlo...grafika je užasna, viđena prije 5-6 godina...Kretanje likova je grozno, neprijatelji još gori...Da ne duljim jer se uopće ne isplati trošiti vrijeme na opisivanje ove igre (ako se ona može tako nazvati). Zapravo, nije mi jasno kako može dobiti loše ocjene...Ona ne bi smjela niti dobiti ocjenu.

17 godina
protjeran

kaj ovdje fali.

Kaj je tu staro 5-6 godina.

Ne žvači dok jedeš (c) Doxy
Moj PC  
2 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
doxy kaže...

kaj ovdje fali.

Baš mi je neobčno da je to spomenuo jer oni koji su dali lošu ocjenu označili su grafički prikaz kao +.

17 godina
neaktivan
doxy kaže...

kaj ovdje fali.

A kako ćete...O ukusima se ne raspravlja...Ja sam isto gledao film i najbolji mi je film kojeg sam ikad gledao, ali to ne znači da i igra mora biti dobra...Igra je očaj.

17 godina
protjeran
Riker kaže...
doxy kaže...

kaj ovdje fali.

A kako ćete...O ukusima se ne raspravlja...Ja sam isto gledao film i najbolji mi je film kojeg sam ikad gledao, ali to ne znači da i igra mora biti dobra...Igra je očaj.

ODGOVORI na pitanje.

Kaj je staro 6 godina u igri po pitanju izgleda?

Ti odjednom nađeš se uvrijeđenim na sam spomen igre.

No, zanima nas...nismo imali čast igrati, po viđenom kaj su ljudi snimali izgleda mi bolje od MW2.

17 godina
odjavljen

mislim da je neko u nekoj drugoj temi spomenuo da igra koristi DUNIA engine,to ne moze biti lose ili ruzno a o igri sam citao samo lose recenzije ali zbog filma bi je volio isprobat.

JESUS SAVES!!!
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
doxy kaže...
Riker kaže...
doxy kaže...

kaj ovdje fali.

ODGOVORI na pitanje.

No, zanima nas...nismo imali čast igrati, po viđenom kaj su ljudi snimali izgleda mi bolje od MW2.

Pa kako onda možete raspravljati o igri samo po viđenom gameplayu? I govoriti da je dobra?

17 godina
protjeran
Riker kaže...
doxy kaže...
Riker kaže...
doxy kaže...

kaj ovdje fali.

ODGOVORI na pitanje.

Pa kako onda možete raspravljati o igri samo po viđenom gameplayu? I govoriti da je dobra?

Još nisi odgovorio na pitanje, a nastavljaš kenjati.

17 godina

Ja sam gledo gamereport-ovu recenziju, i oni kazu da je smece

ili je 1 ili je 0 trece nemoze!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
doxy kaže...
Riker kaže...
doxy kaže...
Riker kaže...
doxy kaže...

kaj ovdje fali.

ODGOVORI na pitanje.

Još nisi odgovorio na pitanje, a nastavljaš kenjati.

Prijavljen zbog ovog 'kenjati'. Svađaj se s svojim kolegama i prijateljima, a tu pripazi na izražavanje.

17 godina
protjeran

Sredi svoje quotanje cijele teme, DRŽI SE TEME a ne svojih frustracija koje nisi objasnio (kenjati je strašna uvreda za klince, duboke isprike za povrijeđene osjećaje). Još čekamo tvoj odgovor.

...minimalno 5 godina stara (c) Riker.

EDIT:

Gamereport je sve, samo ne mjerilo kvalitete igre, recenzije su im za djecu do 12 godina.

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.1.2010 11:44 (doxy).
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
doxy kaže...

Sredi svoje quotanje cijele teme, DRŽI SE TEME a ne svojih frustracija koje nisi objasnio. Još čekamo tvoj odgovor.

...minimalno 5 godina stara (c) Riker.

EDIT:

Gamereport je sve, samo ne mjerilo kvalitete igre, recenzije su im za djecu do 12 godina.

Ja nisam ni rekao da je grafika odvratna, nego da je već viđena prije par godina. Btw. umjesto da tražiš po youtubu videa, instaliraj igru pa probaj.

17 godina
neaktivan
Problem, Riker, nije u tome što misliš da je igra sranje, dapače, to je tvoje pravo.

Ali bilo bi u najmanju ruku u redu od tebe da obrazložiš zašto misliš da je grafika loša. Jer gdje god se spominje igra, pohvale grafiku pa to može zbuniti ljude.

P.S. Gamereport su 2 pacijenta koja nisu smiješna, niti kvalitetno odrade posao. Nakon svake pogledane recenzije u kojoj btw ništa bitno ne spomenu odem se zbljuvati od sramote što takvi likovi uopće mogu raditi recenziju.
17 godina
protjeran

@ Riker. Još nisi odgovorio na pitanje. Pošto ti gospodin si instalirao, pa nam reci kaj to ne vidimo na gameplay videima, koji su to nedostaci, kaj je to viđeno "prije par godina" ...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Dobro, vidio sam da ne popuštate, pa sam išao opet instalirati demo kojeg sam našao u BUG-u i kad sam namještao opcije grafike, primijetio sam da sam pogriješio prvi put. Ja jesam namjestio rezoluciju, dx10 i još par postavka grafike, ali očito u žurbi da isprobam igru, nisam ni vidio da postavaka ima još. Dakle, bilo mi je namješteno na low. Namjestio sam na ultra high i sada su stvari sijele na svoje mjesto. Grafika nije ništa extra, ali sigurno nije nešto što smo vidjeli prije 5-6 godina, stoga se ispričavam ako sam nekoga osobno uvrijedio.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Ok, priznaješ da je tvoja pogreška.

Ako igra ne valja, ZANIMA nas zašto ne valja. Neću bandwith trošiti bezveze na igru.(nedaj bože i novce ako ne vrijedi).

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator

Ma igra je full dobra,odlične scene pogotovo po noči.

4.5/5 ocjena

Jedino "ona" verzija na torrentu ne radi na win 7.

Moj PC  
2 0 hvala 2
16 godina
neaktivan

Pogledao sam par gameplay videa i moram priznati da mi se baš ne dopada previše.Koliko sam ja vidio nema nekih inovacija i WOW-faktora.Ali 'ko voli nek' izvoli.

alrighty then

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ma je li ikad izdana dobra igra koja je rađena po filmu??

i nikad ni neće....

2 7 hvala 0
17 godina
odjavljen

BETMEN AA, EVIL DEAD,WATCHMEN, SCARFACE,LORD OF THE RINGS,

i znam da ima jos koja samo se nemogu sjetit

JESUS SAVES!!!
Poruka je uređivana zadnji put pon 11.1.2010 15:31 (skank666).
Moj PC  
4 2 hvala 0
16 godina

Probao sam demo i mogu samo reći da mi je bilo žao skidanja demoa i moga fleta. Po mom mišljenju sranje. Tko dobar film a igrica banana.

rooswelt1991v

Pa nesudiš valjda igru po recenzijama!?

Kupujem afričkog tvora.
Poruka je uređivana zadnji put pon 11.1.2010 15:47 (Kill Frenzy).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
skank666 kaže...

uff, ispričavam se... nisam igrao većinu ovih igara...

samo sam probao scarface, i igra je totalno bezveze. zanimljiva je akcija, ali misije, i cijela priča su bezveze....

16 godina
neaktivan
betmen kaže...

i nikad ni neće....

Dobra igra možda je izdana, ali danas se traže samo odlične igre Osmijeh

skank666 kaže...

Kolega, nije "Betmen", nego Batman, Watchmen nije bio nešto pretjerano, kao i Scarface te LotR.

žnj
17 godina
neaktivan
RazerDinoMan kaže...

Kolega, nije "Betmen", nego Batman

Blah!

16 godina
protjeran

hhhm imam igru na kompu ali nikako da crack izađe........

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
RazerDinoMan kaže...
betmen kaže...

skank666 kaže...

Kolega, nije "Betmen", nego Batman, Watchmen nije bio nešto pretjerano, kao i Scarface te LotR.

ne brini,nije tipfeler!

a sad sam se sjetio i AVP 1 i 2(aliens vs predator) koja je radena po filmovima (tad nije postojao AVP film vec su bili svaki za sebe) koja je odlicna, da bi kasnije kao sto znamo napravili film po igri pa je ispao tesko sranje!

JESUS SAVES!!!
16 godina
neaktivan
skank666 kaže...

Batman AA nije rađena po filmu, samo je iskorišten Batmanov lik i protivnici, radnja nema veze s nijednim Batman filmom.

"The harder the battle the sweet of jah victory."
17 godina
odjavljen
thuglife kaže...
skank666 kaže...

Batman AA nije rađena po filmu, samo je iskorišten Batmanov lik i protivnici, radnja nema veze s nijednim Batman filmom.

pa naravno da nije! jer onda nebi bila dobra igra i bila bi prekratka! nemoguce je radnju iz filma prebacit tj preslikat na igru,pa na sto bi to onda licilo!? sa bruce wayne-om bi isao pit kavu s kim bassinger? niti jedna igra ne prati radnju filma 100 posto,kao sto ni filmovi ne prate knjige iz nekih njima jednostavnih razloga

EDIT

sad sam se jos sjetio i superman,spiderman nisam igrao ali sam vidio par recenzija koje su bile jako pozitivne 

i jos jedna stvar, ne trazite dlaku u jajetu! to se odnosi na izjavu,ne znam sad ciju, a koja je glasila nekako ovako :ne traze se dobre vec odlicne igre po filmovima! ne budite djetinjasti nego budite zahvalni sto uopce ima dobrih igara i da se tu i tamo zalomi neka odlicna,bilo ona po filmu ili ne! hvala i dovidenja

JESUS SAVES!!!
Poruka je uređivana zadnji put pon 11.1.2010 21:30 (skank666).
16 godina
protjeran

meni je npr  dobro napravljena igra Wolverine prema filmu, dosta dobro slijedi priču u filmu i sasvim je ok igra prilično sam se zabavio

3 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice