Šta bi sa serverima? :/
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Što je sa serverima?
opet nista ne radi, i stranica(thewarz.com) i game serveri...Nisam gledao mozda rade updejt ili nesto ali vjerovatnije je da su opet nesto shebali
Što je sa serverima?
opet nista ne radi, i stranica(thewarz.com) i game serveri...Nisam gledao mozda rade updejt ili nesto ali vjerovatnije je da su opet nesto shebali
Pa sutra bi trebo update doć... Damn and them..
Jedva sam užicao Guest Pass, i napravio sam acc...
I sad samo treba da nema servera 24 sata i propade mi sve.
ovih par dana radimo kaos. hakera baš nema, napokon, tako da igra dolazi do izražaja.
ovih par dana radimo kaos. hakera baš nema, napokon, tako da igra dolazi do izražaja.
Morat ču i ja navratit sutra da onu katanu isprobam
Evo moram i ja reci,hakera stvarno nema.Ja u 2-3 dana nisam naletio ni na jednog. Sad su team fightovi postali prava uzivancija :D
Ljudi, jel može neki savjet ili pomoć anything... Dakle, danas smo počeli igrat (frend i ja) i trenutačno ja imam u inventoriju: Hatchet, revolver, onu ko seljačku pušku (zaboravio naziv jebajga), i taj pištolj.. On ima nož i pumpericu (izuzev vode i hrane). Pročešljali smo airfield i sada smo stali kod gradića ispod onog ogromnog grada u sredini mape.. E sad, mi smo napravili plan da očistimo taj grad i da krenemo u taj južni safe zone da stavimo sve u global inventory... Nakon toga smo odlučili ići uz stijene i pročešljati ta sela koja se tamo nalaze, proći kroz rascjep i doći do drugog safe zone-a.. Tamo smo mislili ostaviti opet sve skoro stvari i uzeti najnužnije i krenuti u suprotno najveći grad (mislim da se zoce Campus ispravite me ako sam progriješio..). Tako ćemo pročešljati grad (ono uđeš u zgradu, polootaš sve i disconnectaš se i odeš na drugi server i opet uzmeš loot). Nakon toga opet ostavimo sve stvari i uzmemo dovoljno količine hrane i vode i krenemo na sjever (kod mutant zombija :P).. Kada to pročešljamo spuštamo se na drugoj strani do trećeg safe zone-a i krećemo opet uz cestu čiščući sela sve do airfielda.. Nakon toga odemo u grad koji je u sredini (neznam ime) i tamo polootamo sve i vratimo u najbliži safe zone.. Pa kako vam se čini plan? Jel dobar? Ispravite me ako sam negdje fulao (to mi i treba jer smo doslovno pa noobvi)..
jel jos netko ima problema sa igrom? treba mu vise vremena neg inace da nade servere,a onda kad upadnem u igri igram doslovno 2 min max i izbaci me van, i tako 3 puta za redom :/
Sretno i svaka cast ako uspijete to sve sredit a da vas cheater ne rokne.
Najbolje je mozda ujutro igrat,kad nema ekipe.
IGN Review (Napomena: Prilozeni review predstavlja misljenje negovog autora i ne mora odrazavati stav moje malenkosti)
Ljudi, jel može neki savjet ili pomoć anything... Dakle, danas smo počeli igrat (frend i ja) i trenutačno ja imam u inventoriju: Hatchet, revolver, onu ko seljačku pušku (zaboravio naziv jebajga), i taj pištolj.. On ima nož i pumpericu (izuzev vode i hrane). Pročešljali smo airfield i sada smo stali kod gradića ispod onog ogromnog grada u sredini mape.. E sad, mi smo napravili plan da očistimo taj grad i da krenemo u taj južni safe zone da stavimo sve u global inventory... Nakon toga smo odlučili ići uz stijene i pročešljati ta sela koja se tamo nalaze, proći kroz rascjep i doći do drugog safe zone-a.. Tamo smo mislili ostaviti opet sve skoro stvari i uzeti najnužnije i krenuti u suprotno najveći grad (mislim da se zoce Campus ispravite me ako sam progriješio..). Tako ćemo pročešljati grad (ono uđeš u zgradu, polootaš sve i disconnectaš se i odeš na drugi server i opet uzmeš loot). Nakon toga opet ostavimo sve stvari i uzmemo dovoljno količine hrane i vode i krenemo na sjever (kod mutant zombija :P).. Kada to pročešljamo spuštamo se na drugoj strani do trećeg safe zone-a i krećemo opet uz cestu čiščući sela sve do airfielda.. Nakon toga odemo u grad koji je u sredini (neznam ime) i tamo polootamo sve i vratimo u najbliži safe zone.. Pa kako vam se čini plan? Jel dobar? Ispravite me ako sam negdje fulao (to mi i treba jer smo doslovno pa noobvi)..
Najbolja ruta Clearview-Smallville
Za sve koji nemogu igrati od jučer, ista stvar od prije par dana sa host fileom, ubacite dole navedeno i napokon će se updatea i sve šljaka:
108.162.204.16 thewarz.com
108.162.205.16 api.thewarz.com
Nakon sat vremena igranja, iznosim 4 nove stvari, 2 dobre i 2 loše...
- FPS je veći u velikim gradovima (campos, boulder) većinu vremena mi je lock na 60, što je prije bila nemoguća misija
- Broj weapona u igri je drastično smanjen (ja nisam ništa našao osim čokoladi i jednog stanaga, no melee, no guns)
A sad dvije tulave stvari koje se nadam da će popravit što prije
- Očito su ovim patchom dodali Motion Blur, koji se nemože isključit
- Novi Crosshair u trećem licu, ma katastrofa, ko da nosim Mosberg cijelo vrijeme
Za sve koji nemogu igrati od jučer, ista stvar od prije par dana sa host fileom, ubacite dole navedeno i napokon će se updatea i sve šljaka:
108.162.204.16 thewarz.com
108.162.205.16 api.thewarz.com
- se to i ondosi na moj slucaj sto me izbaci nakon 2-3 min igre ?
i ako je gdje se tocno to upisuje ? thx
Odeš u Windows/System32/Drivers/ETC.... tamo imaš file koji se zove HOSTS, otvoriš ga u notepadu i dole upišeš ispod svega ona dva IP-a gore što sam napisao... Save i Exit... i trebalo bi raditi.
evo dobio na mail sad ovo :
Dear WarZ Survivors,
We have recently updated our WarZ Game Launcher. If you are experiencing Connection issues and your WarZ Launcher is reporting that it is unable to connect, please visit this link and download the updated Launcher:
www.playwary,com/download
You will only be required to download the Setup File, you will not need to download the entire game again.
Please download this setup file and run the installer. You should use the same directory that the WarZ is currently installed to (setup will install into appropriate folder by default unless you previously installed the game into a custom folder). Steam users: The game will be updated through Steam shortly.
We apologize for any inconvenience this may have caused you and hope that you will soon be back in the The War Z world.
Sincerely,
The WarZ Team
- pa vidjet kad doma dodem mozda bude proradilo, ako ne budem i to probao...thx
i plus kaj bum instalirao preko steam-a pa mozda bude drukcije skroz nego preko njihovog launchera..
IGN review - 3.0/ 10
IGN review - 3.0/ 10
Ti si već treči koji je to stavio.
Fuck. Ebiga, nisam po temi baš.
radi sada updater, samo pokrenite launcher...
katane nema tako da nemorate trazit :)
svi govore kako se spawna puno manje oruzja, gotovo nista. Neki kazu da sada cheateri samo lootaju umjesto da ubijaju jer tako ne dobiju ban, al to nema smisla jer i na serveru sa 3 igraca nema itema...
odlicno su to napravili, ispraznili mi sve stvari sto sam imao ubijanjem (oruzja) tak da sad mogu trcat ko hipi po livadi i pjesmom ubijat zombije -.- .... ako udem u igri ( saznat kroz koji sat)
To je po meni dobar potez, ako je istina da su smanjili oružja. Da su to ranije napravili imali bi manje problema ja mislim. Smatram da bi ovdje oružje trebalo biti nešto rjetko za naći, da igra ne liči na pretjeranu akciju nego na preživljavanje.
i po meni je to jako dobar potez, ali nisu trebali smanjit i melee.
Takodjer su trebali smanjit i ammo, ali nisu.
Ali ipak mislim da su ovakvu promijenu trebali radit nakon wipe-a.
sada sam igrao 30 min na jednom serveru, pronasao sam m16, 2 bat-a i 1 pickaxe, a pretrazio sam samo jedan chopper site i onaj trailer site na sjeveru. Tako da zasada po mom iskustvu se nije bas smanjilo nista, ili sam imao srece.
i skuzio sam da se zombiji mogu popeti na policijski auto, valjda jer ima niski prednji dio, neznam jel to do updejta ili je bilo i prije...
Takodjer, u meniju mi se igra smrzne kada stisnem na community...
I opet mi nece pokrenut samo drzi laucner i nista vise.... i updejtao sam ono u hosts, i ponovo skinuo launcher i OPET NISTA
Meni pokreće sve normalno, ali unutar igre kao da mi ima lošije performanse. Inače probao staviti sve na low, ali baš ima dosta više oscilacije u fps-u pogotovo u gradovima. Igra mi je bolje radila mjesec dana prije nego danas. Ovi ili su u totalnom kaosu ili nemaju pojma odakle da krenu. Barem da optimizaciju i hakere uzmo pod prvo pa još sve mogu ostalo podnjet.
Također me nervira onaj tab community na početku,uvjek zašteka i nakon toga kao da poludi mi fps. Nije da idem često na njega, no koliko im treba da to rješe.
Ima li netko informaciju kada planiraju dodati obećane stvari za prvi mjesec? Stronghold mape i takve stvari...
evo sad islo ok, trcao pola mape doslovno,manje vise ok radi nema stekanja sve glatko ide. E sad sto se nakotilo tih zombija u 3pm, gori od vojske i policije.Svaki grsad okruzen na metar po 1 a u nutra hrpe po par njih.I na koju foru da ti ista pokupis u gradu ako recimo tek pocinjes ili nemas oruzja ?
No uglavnom dotrcao u grad ostalo mi jos nesto malo enrgije krvarim ko svinja,nalazim hranu ali vode nema a ona mi treba...i nekak se docepam ducana kad vidi lik unutra i bam bam....adio ja....neki asdfafsadf pitaj boga...to je to pa za navecer vidit nastavit il popodne vidjet jos... ali sad definitivno nemam nista,ali bar cu bit pun energije hehe