Thank you!
Meni se isto sviđa, i draži mi je ovako nekako više topliji kraj, tropski. Nego Chernarus u Rusiji ili di je već.
Nije ovo tropsko, mene baš podsjeća na nekakav umjereno hladnjikavi predio, s kratkim danima.
Ma krivo sam se izrazio, ali zeleniji je, ima ljepše rijeke, i topliji je sigurno od Chernarusa. Nije tropski već je normalna umjerena klima, ali toplija :P
Jesi vidio likove kako se oblače, mora da je toplo xD
već nebrojeno puta raspravljano o tome, a najviše na njihovon službenon forumu, ja san osobno skeptičan oko svega ovoga i bojin se da ću se razočarat ali svejedno ću kupit igru, realno gledajući Sergey (glavni developer) je čovik koji ima neku reputaciju, radija je jedno vrime za Riot (League of Legends), a i radia je na Gears of War tako da sumnjan da bi neko sa takvin iskustvon iša riskirat svoju karijeru da zaradi kojih 10ak tisuća dolara na "lažnoj" igri, a ni 100 kn za preorder mi nije puno pa ćemo uskoro vidit šta će sve od ovoga bit
već nebrojeno puta raspravljano o tome, a najviše na njihovon službenon forumu, ja san osobno skeptičan oko svega ovoga i bojin se da ću se razočarat ali svejedno ću kupit igru, realno gledajući Sergey (glavni developer) je čovik koji ima neku reputaciju, radija je jedno vrime za Riot (League of Legends), a i radia je na Gears of War tako da sumnjan da bi neko sa takvin iskustvon iša riskirat svoju karijeru da zaradi kojih 10ak tisuća dolara na "lažnoj" igri, a ni 100 kn za preorder mi nije puno pa ćemo uskoro vidit šta će sve od ovoga bit
Ja mislim da je u ovom videu dosta stvari pretjerano, no ima stvari sto mi se ne svida oko njihovi odluka u dizajnu. Pogotovo onoj nalik last standu sa eksplozivom u torbi... No ima ih jos par.
Mene ne brine toliko engine, mislim da ce biti solidan no bojim se da ne naprave previse arkadno dozivljaj. Ovo ostalo zvuci dosta solidno i kako mi se cini idu u dobrom smjeru.
No mislim da ce day-z otici u malo drugacijem smjeru nego war-z. Znaci kupovina itema,perkovi i takve stvari sumnjam da ce biti u toj mjeri kao u war-z. U pravilu jedva cekam da vidim gameplay pa cu biti sigurniji jel cu kupiti ili ne.
Same.
Već se dosta vremena zna o tome kako je sve kopirano više manje iz WarInc, ali otkako se to počelo širit developeri su se počeli bavit novim skinovima itd... Vjerovatno ste i sami vidjeli da će se novi skinovi moć unlockat ili kupit goldom...
Nadam se da zbog toga nisu zapustili dev. samog gameplaya
No mislim da ce day-z otici u malo drugacijem smjeru nego war-z. Znaci kupovina itema,perkovi i takve stvari sumnjam da ce biti u toj mjeri kao u war-z. U pravilu jedva cekam da vidim gameplay pa cu biti sigurniji jel cu kupiti ili ne.
Iza DayZ-a je primarna ideja izazvati osjećaje u igračima. To je ono što je potaknulo Halla na razvoj samog moda. Zato i npr. nema respawna, već smrt znači gubitak svega. I zato teži realizmu. U tom smjeru će vjerojatno i nastaviti.
Dok meni WarZ sve više vuče na neku arkadnu coop pucačinu. Pogotovo ako će biti na ovom engineu. S tim skinovima, goldima, šarenilom i sl. stvarima mislim da jednostavno ne mogu stvoriti atmosferu zombie apokalipse.
Uglavnom, izgledalo je OK ispočetka ali sve sam više sumnjičav prema ovoj igri. Svakako prvo čekam da se 100% uvjerim na što će to ličiti.
ono šta mene, a vidin i dosta vas najviše brine je atmosfera, ako uspiju pogodit pravu post apokaliptičnu survivor atmosferu, a ne neku pucačinu onda su napravili više od pola posla
Očito komentira neki lik koji se voli svađati i prepucavati javno da zaokupi pozornost. Ima ih takvih koji zavjere vide posvuda puno. Iskreno mene čisto boli kita i ako je kopija neke igre sve dok se meni sviđa igra i dok me zabavlja.
Prvi pogled na HUD i objašnjenje:
1. Time and Date. We have universal time/date across all servers, with "starting" date around October 15 2018. Right now day/night cycle is set to be around 4 hours, but we'll be adjusting that during closed beta test to find value that will fit best.
2. You visibility and noise level meters. Faster you move, more visible you're and more noise you're making. Your posture affect your visibility as well.
3. Food and water levels, Health meter, your stamina meter ( only visible when running ) and your blood toxicity meter ( if you got infected ). As you can see I'm really dehydrated right now and I'll be losing health every few seconds if I won't drink something soon.
4. You Primary weapon, melee weapon ( you can have both equipped at same time ) and four of "quick slots" in your backpack. Quick slots are accessible by pressing keys 3,4,5,6 ( default layout ). You can equip any item that can be used on yourself or other players.
5. If you have firearm equipped it'll show how many bullets left in magazine, how many magazines you have, and what current fire mode is ( can be semi auto, 3 burts, full auto - some weapons just have one mode, some have different modes ).
Uzeo sam to s njihovog foruma.
Zanimljivo i lijepo objasnjeno.Tnx :)
Piše li što na forumu o tome hoće li ih se moći ugasiti, hideati ili što već, da nema ničeg na ekranu?
Piše li što na forumu o tome hoće li ih se moći ugasiti, hideati ili što već, da nema ničeg na ekranu?
Mislim da nema toga u HC modu. Neznam sad dal cijeli HUD miće, ali to koliko ti je metaka ostalo će maknuti sigruno.
Jedino što bi možda moralo ostati upaljeno je onaj indikator koji ti pokazuje koliko si gladan i žedan, te dali si zaražen. Osim ako možeš pogledati to negdje drugdje, onda nema potrebe da to bude uključeno.
Nije me HUD baš oduševio, nez zašto, ali kad sam ga vidio osjetio sam da je to moglo bit puno bolje, nez šta fali ali vidim da nije to to šta sam ja očekivao.
dayZ sa tim osjecajem i velicinom je i u Alpha verziji bolje od ovog CoD survivala. TO je sve na brzinu sklepano, posto su skuzili da je to sad novi zanr koji ce se otvorit.
dayZ sa tim osjecajem i velicinom je i u Alpha verziji bolje od ovog CoD survivala. TO je sve na brzinu sklepano, posto su skuzili da je to sad novi zanr koji ce se otvorit.
Kako znaš? KAKO ZNAŠ? Vidio 2-3 screenshota i odmah piše recenziju...........ni gameplay nisu izbacili, čak ni trailer ništa, a on već sve zna
Radis za njih pa si se tolko nabrijo. Dajem svoje misljenje, ne dajem recenziju.
Radis za njih pa si se tolko nabrijo. Dajem svoje misljenje, ne dajem recenziju.
Mišljenje na osnovu ničega.........dobro,ajd nije ničega, par ssova
Necu se raspravljat jer nema svrhe. Gledo sam SS.ove, cito po forumu.
A gle brani DayZ, a još je na sisi DayZa, igra ga jedva nekoliko dana i odmah ide okolo sr*t.
Najgori su mi takvi, prvo šta zbog druge igre pljuvaju po drugim sličnim igrama, a još on koji nije osjetio ni prvi zalogaj DayZa.
Pa jbt mislim da nema na forumu većeg fana DayZa od mene, igram ga stalno s ljudima ali ne vidiš me da idem okolo i govorim o drugim igrama kako su glupost i kopija, pa jbt svaka jeb*na igra koja nešto vrijedi danas je kopija, kopije su najbolje igre u većini slučajeva, jer se na kopijama radi na nedostacima predhodnika i zbog toga su uvijek bolje.
Ako si se nakon par dana pretvorio u takvog fanboya, strah me zamislit šta ćeš ovuda spamat kad izađu i DayZ i WarZ standalone igre, kako su ljudi krenuli bit će gore nego BF vs. CoD fanboys. (ne govorim samo o našem forumu i o simetu, ovo se pocelo dogadat svugdje gdje su teme za DayZ i WarZ)
Isto ko na prošoj stranici, ja kažem da mi se SC2 nije dobao i lik mi s*re sve po redu jer je fanboy. Pa bmk. Ja igram i BF3 i igrao sam MW, i MW2 i Black ops i nikad nisam govorio protiv igrača ili developera jednog ili drugog.
Ukazao bi na nedostatke igre, ili nešto što meni ne paše, ali nikad nisam uletio i počeo znamo već šta radit...
Nikakav fan boy, nista. Izrazio sam svoje misljenje i u cem je vas problem. Cim neko izrazi misljenje, odmah je fan boy ili sta vec. Nisam pljuvo po nicemu, ako i ne bude kao sta sam reko jos bolje, mozda ju uzmem. U cem je problem. I meni je pun kufer ovakvih ko ti, sta odmah pljuju po ljudima i nazivaju ih fan boy zbog jednog komentara. Necu vise nista komentirati jer ocito ne mozes vodit normlanu raspravu na forumu.
Tekstura trave je očajna xD
I ne samo trave.
A gle brani DayZ, a još je na sisi DayZa, igra ga jedva nekoliko dana i odmah ide okolo sr*t.
Najgori su mi takvi, prvo šta zbog druge igre pljuvaju po drugim sličnim igrama, a još on koji nije osjetio ni prvi zalogaj DayZa.
Pa jbt mislim da nema na forumu većeg fana DayZa od mene, igram ga stalno s ljudima ali ne vidiš me da idem okolo i govorim o drugim igrama kako su glupost i kopija, pa jbt svaka jeb*na igra koja nešto vrijedi danas je kopija, kopije su najbolje igre u većini slučajeva, jer se na kopijama radi na nedostacima predhodnika i zbog toga su uvijek bolje.
Ako si se nakon par dana pretvorio u takvog fanboya, strah me zamislit šta ćeš ovuda spamat kad izađu i DayZ i WarZ standalone igre, kako su ljudi krenuli bit će gore nego BF vs. CoD fanboys. (ne govorim samo o našem forumu i o simetu, ovo se pocelo dogadat svugdje gdje su teme za DayZ i WarZ)
Isto ko na prošoj stranici, ja kažem da mi se SC2 nije dobao i lik mi s*re sve po redu jer je fanboy. Pa bmk. Ja igram i BF3 i igrao sam MW, i MW2 i Black ops i nikad nisam govorio protiv igrača ili developera jednog ili drugog.
Ukazao bi na nedostatke igre, ili nešto što meni ne paše, ali nikad nisam uletio i počeo znamo već šta radit...
čekaj, napisao si da igra ništa ne vrijedi i da je totalna glupost (nisi izjasnio "moje mišljenje je" nego doslovno...) i ti s svojim neznanjem serš kvake da je svaki match isti .... nisi ništa bolji od ljudi po kojima serš.... Lik ti je probao objektivno izjasnisti
ALI NE... TOX2401 JE ODLUČIO DA JE IGRA DOSADNO SR-NJE I AKO NETKO VELI DA NIJE TO JE FABOYYZAM
čekaj, napisao si da igra ništa ne vrijedi i da je totalna glupost (nisi izjasnio "moje mišljenje je" nego doslovno...) i ti s svojim neznanjem serš kvake da je svaki match isti .... nisi ništa bolji od ljudi po kojima serš.... Lik ti je probao objektivno izjasnisti
ALI NE... TOX2401 JE ODLUČIO DA JE IGRA DOSADNO SR-NJE I AKO NETKO VELI DA NIJE TO JE FABOYYZAM
''SC2 ne vrijedi nista, mnogi se nece slozit, ali meni igra nije sjela. Glupost''
Evo moj prvi post nakon sto si rekao ''Tako brzo odustao od SC2''
Jel piše meni igra nije sjela? Jel piše MENI??? Jesam također napisao mnogi se neće složit??? Jesam u svakom sljedećem postu pisao što se mene tiče, i po meni je? JESAM!
Neću se ni trudit, sam si me isprovocirao na prošloj strani i šta se sad buniš, ja sam nakon tvog prvog posta rekao da mi se igra nije dopala, nisam pljuvao po njoj zato jer sam ju smatro kopijom nego mi se jednostavno nije dopala, a ti si onda počeo provocirat. Tako da sad možeš odjeb*t na dugo i na široko od mene.
EDIT: Ustvari i ja budala se tu svađam s tobom, potpuno zaboravio da mogu ignorirat autora.
slažen se da su teksture dosta loše i ne mogu reč da mi to ne smeta ali valja pričekat gameplay video i vidit kako to sve skupa izgleda
ma hebo vas vise DayZ i Starcraft 2.Drzite se teme i ne offtopicarite