Igrice na laptopu

poruka: 7
|
čitano: 2.437
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Igrice na laptopu

Imam toshibin laptop i imam problem sa igranjem igrica.Kada igram igricu i drzim strelicu udesno(npr. u nekim trkama)auto ne skrece,i tek 2-3 sec posle on skrene,ili drzim strelicu ulevo i on skrene ali nece da ide nigde nego levo i kad pustim strelicu  na tastaturi,pa me zanimada li se tu nesto moze podesiti da bude normalno posto sam cuo da neki likovi igraju canter na laptopu bez problema,ili su tako pravljeni svi laptopi?

JEL IMA NEKO PREDLOG?????

Arsenije
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Igrice na laptopu
Da li uopće valja tipkovnica? Da se nije tipka zaglavila? Probaj sa drugom tipkovnicom Nekužim što ovo znači: 'canter(?)'
I nemoj da te Drago uhvati da govoriš 'igrice'
Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa).
16 godina
Igrice na laptopu

mozda covjek misli na counter strike ( bar se meni cini ).. ja imam isti taj problem na bratovom laptopu, ali na njemu ne igram igre, to je bilo jednom tek da probam onako bzvz, za igranje imam komp.. uglavnom, u pitanju je isto toshiba laptop.. a ne znam probaj otic na toshibinu stranicu, odredit model laptopa i onda potrazit, mozda postoje neki driveri pa njih skini i probaj inst..

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Valja tipkovnica.sve je u redu.to ti je igrica cs 1.6.A sto ne smem to da pisem?

Arsenije
15 godina
neaktivan

Dobra ideja za sajt.Kako se toga nisam setio!Hvala!

Arsenije
16 godina
neaktivan
Vidi mozda je do kontrola...pogledaj.
15 godina
neaktivan

pokusavao sam u panelu da podesim ali ne vredi...Hvala..

Arsenije
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice