Evo zanima me dali mi netko može preporučiti kakvu dobru igru s vampirima, nije bitan žanr, može biti RTS, FPS, RPG ili modovi za neke igre(negdje sam čitao da halo1 ima neki mod s vampirima)..?
Evo zanima me dali mi netko može preporučiti kakvu dobru igru s vampirima, nije bitan žanr, može biti RTS, FPS, RPG ili modovi za neke igre(negdje sam čitao da halo1 ima neki mod s vampirima)..?
A,ima toga. Prvo,ima jedna dosta dobra online igra.Nije 3D nego više textualna avantura.
Igranje se svodi na klikanje i odrađivanje zadataka.Probaj,ako ti se ne sviđa...lako odustaneš.
Igra se zove Bite Fight,registracija i igranje su free.
Također postoji jedna odlična avantura: A Vampire Story.Moja preporuka.
Nisu vampiri,ali slično
DEVIL MAY CRY 4
Imaš Vampire the masquerade Redemption i Vampire the masquerade Blodlines. Oba RPG-a. Malo starije ali i sad dobro.
Bloodrayne
Vampire the Masquerade: Bloodlines
BloodRayne
Vampire the masquerade serijal
Dracula 3: Path of the Dragon
Dracula : The Resurrection
Dracula Origin
Dracula : The Last Sanctuary
Ja mislim da je ova igra s vampirima legacy of kain... Ja sam je davno igro i nije loša igra...
Imaš serijal Legacy of Kain.
Legacy of Kain:Blood Omen
Legacy of kain:Soul Reaver 1&2
Legacy of Kain:Defiance
BloodRayne
Preporučujem Legacy of Kain serijal
Dracula: Origin
itd.
Za prepast ti je Nosferatu: The wrath of malachi skroz ok
mozes postat vampir u oblivionu
Evo ti.Kliknes na prvo.
Moj projatelj ima drakula:origin. Nisam jos vidio igru ali valjda je dobra jer je novija.
Moj projatelj ima drakula:origin. Nisam jos vidio igru ali valjda je dobra jer je novija.
Ma imas puno zombie igara. Nema mnogo razlike između zombija i vampira. Oba dvoje sisu krv.
Ma imas puno zombie igara. Nema mnogo razlike između zombija i vampira. Oba dvoje sisu krv.

Mnogi vele da je Morrowind bolja igra od Obliviona,no to je stvar subjektivnog mišljenja.
Meni osobno je Morrowind bio zanimljiviji,nekako s više "duše".