Igra tko LoL

poruka: 7
|
čitano: 1.478
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
Igra tko LoL

zanima dal igra tko Leageu of Legends

EDIT: imate besplatnu verziju igre i igru za kupit...ova kaj se kupi se moze nesto modificirat.. igru mozete skinut s njihove stranice  ...

u igri sluzite ip i xp kako igrate... najprije se mozete uvjezbati na practice pa poslje na normal..mozete dodavati prijatelje. sa IP kupujete heroje.. ima ih dosta.. neznam tocno... raznih vrsta.. tipa assasin,range,tank,magic i takve stvari..uzivajte ako ce te zaigrati

In love with motorbikes and computers.
Poruka je uređivana zadnji put sub 2.1.2010 12:34 (killer4987).
Moj PC  
0 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Igra tko LoL

Ja igram lol krenuo sam prije mozda tjedan dana trenutno igram sa Nasusom ajde dodaj me kao frenda pa da zaigramo kada ime mi je eXtremico.

MB: Intel iQ45 CPU: Intel Core 2 Duo E8200 RAM: 2x2Gb DDR2 800 Corsair HDD: 500 Gb Seagate Baracuda GRAFA: Vga Gainward nVidia 9800GT/1024m SALJEM POZIVNICE ZA LOCKERZ SAMO DAJTE MAIL NA PM
16 godina
protjeran
Igra tko LoL

super... ja igram tu s 4 frenda s okolice.. taman nas je pet.. lijepo u teamspeak i deremo... ja sam pocel isto tak negde.. i igram s evelyn...igral sam dosta na practice pa nemam puno zapisanih partija.. imas EU besplatnu verziju?

In love with motorbikes and computers.
Poruka je uređivana zadnji put sub 2.1.2010 10:47 (killer4987).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

I ja igram ali samo počeo tek pa mi i nejde  ali mi je cool igra .

Ne znam kaj da napišem !
16 godina
neaktivan

O čemu se radi? Mogo si nešto napisati da igrači koji nisu upoznati sa naslovom da vidi,pa možda ih privuče...Btw nije loša igra , igro sam ju neko vrijeme....

15 godina
neaktivan
Igra tko LoL

ja igram lol EU, i zovem se bope

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Igra tko LoL

Prodajem LoL account, oko 70 heroja, 3 stranice runa, solo ranked raiting 1450

Ako ima zainteresiranih neka se jave...

0 0 hvala 0
1