Hitman serijali

poruka: 70
|
čitano: 14.550
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Hitman serijali

moze odgovor  meni na pitanje zurim :) a nemogu nac a ni namjestit..a jel se moze zumirat uopste snip

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Hitman serijali
IlijaM kaže...

moze odgovor  meni na pitanje zurim :) a nemogu nac a ni namjestit..a jel se moze zumirat uopste snip

Može se, stisni X za scope i onda V za mijenjati levele zooma.

No one gets left behind. Ingame nick: Thug Life ili x3mn00b
15 godina
neaktivan
RE: Hitman serijali
thuglife kaže...
Cheezl kaže...

Ma ono 'dok se digne iz mrtvih' to vam ide ovako:

onda diana ga nije otrovala (ak ste gledali filmiće) neg mu dala sedative... i on se kasnije probudi i sve ih pokolje dok su to najmanje očekivali.

Ja jednostavno nisam mogao prihvatit da je 47 crko pa sam malo lupao po tipkovnici (mozda se nekaj dogodi xD) i gle fakat.. nekaj se dogodilo!Smijeh

Ja sam to otkrio tek u drugom prelasku, bio sam sretan ko malo dijete kada sam vidio kako oni jadni novinar grebe po vratima a 47 se približava sa vrtlarskim škarama... EPIC!

ja cu to morat skinut da predjem ili da  pogledam na netu  :) a igra mi je extra igram je 1 tjedan

15 godina
neaktivan
Hitman serijali

Hmmm .. igrao sam Hitman 1 i 2 i presao ... to su bili dani :)

- Prodao sam danas nekih memorija ram i zato imam keša da varim ceo dan -

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Hitman serijali

ja sam igrao 1 nekad davno kod susjeda 2 sam presao 3 sam nesto malo i 4 sam presao

blood money mi je najbolji obozavam kad si preradim one sreberne pistolje da imaju svega vraga po sebi:dum dum metke ili eksplozivne sto vec,prigušivac,veci clip....

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Hitman serijali

meni se cini da nisam igrao taj treci ni cetvrti nastavak ? ... mozda malo kod frenda blood money al nije mi se svidio na prvi pogledaj ....

a mogao bih bas zaigrati ... znaci blood money preporucate ? :)

- Prodao sam danas nekih memorija ram i zato imam keša da varim ceo dan -

0 0 hvala 0
15 godina
Hitman serijali

dali mi netko moze rec kako se sejva na jedinici, nemam opciju save a ne sejva se samo kao na ostalim dijelovima

★★★★★ ako sam ti pomogo stisni HVALA!!!★★★★★
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Hitman serijali
win4crazzy kaže...

dali mi netko moze rec kako se sejva na jedinici, nemam opciju save a ne sejva se samo kao na ostalim dijelovima

Nema ti sejva u jedinici,samo kad pređeš level onda automatski sejva.Ti si mislio na sejvanje u misiji kao dvojka,e toga nema.

★★★★★
15 godina
Re: Hitman serijali
Gumeni Patak kaže...
win4crazzy kaže...

Nema ti sejva u jedinici,samo kad pređeš level onda automatski sejva.Ti si mislio na sejvanje u misiji kao dvojka,e toga nema.

ne nisam mislio na to krivo si me razumio, meni ne sejva ni kad predjem misiju, vjerovatno je greska u toj verziji, mozda da skinem patch

★★★★★ ako sam ti pomogo stisni HVALA!!!★★★★★
14 godina
Hitman serijali

evo baš sada igram hitman 2 silent assasin i odlučio sam da ga pređem sve na silent assasin... zasad mi dobro ide, stao sam na misiji u japanu...

ali moram da se požalim da je disguise sistem stvarno loš... ne realan nego loš... prerušim se u bodyguarda i moram izbjegavati sve živo u krugu od barem 10m a nekad me i tada bez razloga napadnu...

dosta frustrirajuće i stvarno fun killer... u jedinici codename 47 se znalo koji disguise za koji dio mape i kada a ovdje uopće nema nikakvih pravila... glupo mi je da igru moram igrati kompletno stealth kao npr splinter cell što znači "živjeti" u mračnim kutevima... čudno da su u dvici zeznuli taj sistem jer koliko ja znam hitman je i postao poznat po tom prerušavanju... valjda su išli na neku realnost ali nije to to..

al dobro, barem su u četvorci to popravili.

Moj PC  
1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice