Hitman 6

poruka: 36
|
čitano: 8.718
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Hitman 6

Službeno je potvrđeno da je počeo razvoj na novom nastavku Hitmana, makar se prašina oko petog nastavka nije još slegla.

Također se zna da na šestom nastavku ne će raditi IO Interactive, koji se stajao iza svih dosadašnjih igara iz serijala. Već na njemu radi Square Enix Montreal. Koji ipak ima određenog prijašnjeg iskustva s Hitman igrama jer u svojim redovima ima nekoliko ključnih ljudi koji su došli iz IO-a.

Pojavio se i prvi concept art za buduću igru kojeg je jedan od zaposlenika uživo izrađivao na nedavnom Montreal International Game Summitu.

Why do they call him the Bullet-Dodger? 'Cause he dodges bullets, Avi.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Hitman 6

http://www.youtube.com/user/SylarSilent
Poruka je uređivana zadnji put pon 22.6.2015 1:14 (sylar951).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Hitman 6

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Hitman 6

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Hitman 6

Leakala je closed alpha, cudi me da se o tom nigdje ne prica.

Trenutno je neigriva, ima dosta niski fps sa niskim gpu usageom (30-40fps pri ~40% usage), nema inventorya ni menija, samo jedan nivo i potreban je xbox kontroler.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Hitman 6

ma općenito ovdje nema neke zaintereseiranosti za hitmana... očito im nije legao absolution...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Hitman 6

Ima neko info kad će beta za ps4?? Ako preordam digitalnu verziju dobim pristup beti, pa ako netko ima kakav info o tome.. Hvala

PSN ID: Soja2706
10 godina
protjeran

Nadam se da će se moći lomiti ruke/noge bez da ga ubiješ :)

15 godina

PSN ID: Soja2706
14 godina
Hitman 6

Na prvu izgleda kao da bi moglo isprati gorak okus koji je ostavio Absolution, ali o tom potom. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
soja kaže...

odlično izgleda (a još je alpha footage)

10 godina
neaktivan
Oce li ic bar na medium sa fx6300 amd r7 260x i 8gb rama?

0 0 hvala 0
16 godina
Hitman 6

jel ko napravio narudzbu za hitman? sutra izlazi da cujemo dojmove :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Hitman 6

Danas izašao ? Netko probao ? DirectX 12 ?! Nitko ništa pa ovo je veca stvar nego division

Battlelog: D3lBoy-00
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

i meni je cudno da niko nista ne pise... ali nije se jos ni jogurt verzija pojavila 

11 godina
neaktivan

Ni nece Square Enix je to, nista njihovo nije crackano u zadnje vrijeme jer koriste Denuvo

16 godina
D3lBoy kaže...

Ni nece Square Enix je to, nista njihovo nije crackano u zadnje vrijeme jer koriste Denuvo

a kako su betu onda uspijeli?

11 godina
neaktivan

Neznam, vjerojatno beta nije bila zaštićena

13 godina
Hitman 6

Ima li netko PC verziju? Po stranim forumima čitam da je PC port užasan...kako je kod vas?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FileFicho kaže...

Ima li netko PC verziju? Po stranim forumima čitam da je PC port užasan...kako je kod vas?

ma odi na youtube i vidi kako je ocajno. teksture ziva katastrofa

14 godina
Hitman 6

Meni igra radi super, iako su mi teksture locakane na low radi graficke. Igra ne izgleda bas impresivno radi toga ali nije ni tako lose. Sto se gameplay-a tice, vise mi se svidja od Absolution-a. Jedino sto je content dosta kratak radi ovog epizodicnog release-a pa treba cekati nove misije. Uglavnom, napredak u odnosu na Absolution.

WordPress ❤

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Koliko bi trebala trajati ta prva epizoda ugrubo ? Znam da mos prec na 100 nacina i sl. ali ovako cisto da pređeš sve misije ?

13 godina
Hitman 6

minimum requirements hd 7870?
wtf ja nemrem ni igrat onda sa svojom grafom ha?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
OriginalEXE kaže...

Sto se gameplay-a tice, vise mi se svidja od Absolution-a...

Već imamo Splinter Cell serijal koji je prilično zabavan i kojeg preporučam ak ti se sviđa Absolution.

14 godina
D3lBoy kaže...

Koliko bi trebala trajati ta prva epizoda ugrubo ? Znam da mos prec na 100 nacina i sl. ali ovako cisto da pređeš sve misije ?

Ja sam sve tri misije presao u dva sata, uz napomenu da sam prve dvije vec poznavao (iz bete).

WordPress ❤
14 godina
ZC_Someone kaže...
OriginalEXE kaže...

Sto se gameplay-a tice, vise mi se svidja od Absolution-a...

Već imamo Splinter Cell serijal koji je prilično zabavan i kojeg preporučam ak ti se sviđa Absolution.

Absolution mi se nije pretjerano dopao, igru nisam presao do kraja jer je bilo previse ne-hitman elemenata. Splinter Cell (zadnji koji sam igrao) stvarno je zabavan, pogotovo u multiplayer-u.

WordPress ❤
Poruka je uređivana zadnji put sub 12.3.2016 18:43 (OriginalEXE).
17 godina
neaktivan
OriginalEXE kaže...

Absolution mi se nije pretjerano dopao, igru nisam presao do kraja jer je bilo previse ne-hitman elemenata. Splinter Cell (zadnji koji sam igrao) stvarno je zabavan, pogotovo u multiplayer-u.

Ma vidim sad da sam krivo shvatio tvoj post, moja isprika. Slažem se u potpunosti i za Absolution i SP Blacklista, MP nisam probao jer mi se nije dalo igrati to sa strancima :)

Piknuo sam jučer novog Hitmana jer intro pack nije toliko skup. Optimizacija je u gnjurcu al komp mi je još uvijek dovoljno high-end da ga tjera s malo sniženim detaljima na prihvatljivom FPSu za ovaku igru. S napomenom da mi se na DX12 svako malo zamrzne igra pa sam vratio na DX11.

Gameplay mi se za sad jako sviđa. Isključio sam većinu po meni nepotrebnih HUD elemenata (instinct, minimapa, točkice iznad glava,...). Mogu reći da imam opet onaj osjećaj slobode iz Blood Money-a, stavili su me u mini-sandbox i na meni je da ga istražim i riješim dani mi "problem" na način koji mi najviše paše.

Sviđa mi se viši nivo interaktivnosti i agilniji 47. Pogotovo mi se dopalo kako sad možeš ljepiti bombe skoro svukud jer smatram da je to pravac u kojem bi trebalo odvesti što više gameplay mehanika. Igrač dobije univerzalni alat s kojim onda može improvizirati na razne načine.

Mislim da sad ima nade i za Contracts mod, koji je u Absolutionu je bio iznimno dosadan zbog lošeg level dizajna.

Tl,dr: Ima velike nade za Hitmana. Nek rješe probleme s optimizacijom i nastave u ovom s smjeru s gameplay poboljšanjima i otvorenim level dizajnom pa kad to sve bude gotovo mogla bi ovo biti jedna od najbolji igara u serijalu.

15 godina
neaktivan
Hitman 6

Ima ko key za hitmana?

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Hitman 6

Dali itko moze odvrtiti ingame benchmark s win7+dx11 i win10+dx12(moze i s dx11) platit cu mu...

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
odjavljen
Hitman 6

Neka se gone oni i njihove epizode u...  Unistavaju mi jedan od najdrazih serijala 

2 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice