jel ja mogu npr kupiti cd key sa basehostinga za HoN i onda igrati? sada sam na trial verziji i kada zavrsim ako kupim ovaj key sa basehostinga hocu ga moci iskoristiti ili moram kupovati bas sa njihove stranice? bojim se ako ga uzmem pa ga nemogu iskoristit, 180 kn ode u nebo. znaci sa base hotinga i kako onda ide? gdje da upisem taj key? trazio sam na njihovoj stranici ali kada idem da kupim acc uvjek mi kaze upisite vase ime itd. i kredit card bla bla.... nema nigdje key da upisem.
jel ja mogu npr kupiti cd key sa basehostinga za HoN i onda igrati? sada sam na trial verziji i kada zavrsim ako kupim ovaj key sa basehostinga hocu ga moci iskoristiti ili moram kupovati bas sa njihove stranice? bojim se ako ga uzmem pa ga nemogu iskoristit, 180 kn ode u nebo. znaci sa base hotinga i kako onda ide? gdje da upisem taj key? trazio sam na njihovoj stranici ali kada idem da kupim acc uvjek mi kaze upisite vase ime itd. i kredit card bla bla.... nema nigdje key da upisem.
Naravno da ćeš ga moći iskoristiti.
Mislim da kad skineš igru i kad je pokreneš da te traži key.
Uglavnom BaseHost je 100% siguran tako da slobodno kupi od njih.
Upravo uzeo za 10$. :D
Jel ima kakav heroj kao sto je u DOTI onaj Rikimaru? :)
Ima, Nighthound i Scout. :D
evo kupio sam igru
ako me ko oce dodat pod frendse zoveme se Android93
ej kako mogu zaraditi coins-e u igri? dali moram igrat turnire da bi ih dobio?
dodaj te me moj nick je Android93
Tako da igraš matchmaking ili ih moš uzet pravom lovom.
a ok a kako igram taj matchinking sta je to opce?
dali moram imat svoju ekipu ili reandom ?
Moš sam, samo odabereš matchmaking, namjestiš si opcije i igraš.
Nemoj igrat public gameove, to više nitko ne igra.
a ok thx
evo moj http://heroesofnewerth.com/ref.php?r=HW6279NP
ako se ko hoce prikljuciti moze preko mog link pa cu dobiti 500 coinsa
nada se da nije zabranjeno ovo na forumu
Heroes of Newerth je od sada free to play tako da možete skinut i počet igrat.
da ali imaju ogranicenja free igraci
imaju samo 15 heroja koji se mjenjaju i nemogu igrat ja mislim mecheve odma
Evo ja sam skinuo HoN i danas odigrao prvu partiju. Inače imam dosta iskustva iz LoL-a,ali ovo je totalno drugačija stvar. Za sad pokušavam kupovati iteme koji mi pišu recommended i što manje umirati, uz naravno što više creepova. Ako me tko hoće dodati u igri i podučiti me malo , ime mi je Foreverownin.
Evo i mene,sa LoL-a da predjem na HoN malo,pa me zanima kakvo je stanje,u LoL-u ima ap,ad,dps,tank,support i tako to,da li je ovde sve isto ili je nesto drugacije ?
Nick: CrownedSRB
Stanje je nikakvo... svaki put kad igram bar jedan do dva leavaju. pa izgubim bezveze :/, Ugl imas Str, int, agi sve je isto skoro.. samo ovdi nemaš runa xD, Naravno HoN je grafički ljepši od Lol-a i tako to... ako hoćeš dodaj me pa da bacimo koju :)
Nick : MarioKralj
Evo godina dana kako igram HoN (nikad prije nisam igrao nista slicno, jedino PES).
Odlicna je igra. Ja sam los, ali igra je dobra :D
Jel ima netko da vise ne igra hon...ja mu nudim steam acc sa Sid Meier's Civilizations V ...molim na PM ako ima netko za razmjenu..
btw. bitno je da je hon legacy acc...odnosno da su svi heroji otkljucani :)
Nije moguce da svi igrate xD
Jel igra netko hon da razbacimo xD
Jel ziv itko ovdje?
Neko vrijeme mi je acc skupljao prasinu no sad showtime
Posto nevidim bas puno frendova online ako je netko za partiju ja sam InfernoHR ingame
Trenutno sam na 1510 nazalast ali ako ima netko da odigramo zajedno a ne solo vratim se do 1700 vrlo brzo , po mogucnosti da imate skype ili neki program za pricanje...., imam ih sve nije bitno :)
Jel ziv itko ovdje?
Neko vrijeme mi je acc skupljao prasinu no sad showtime
Posto nevidim bas puno frendova online ako je netko za partiju ja sam InfernoHR ingame
Trenutno sam na 1510 nazalast ali ako ima netko da odigramo zajedno a ne solo vratim se do 1700 vrlo brzo , po mogucnosti da imate skype ili neki program za pricanje...., imam ih sve nije bitno :)
Add me...novi sam pa nisam bas dobar...nick: azZie23_