Godfather 1 i 2?
konji na Godfatheru???
igra je GUN lijepo ti je rekao..
EDIT:pijan
Godfather 1 i 2?
konji na Godfatheru???
igra je GUN lijepo ti je rekao..
EDIT:pijan
Godfather 1 i 2?
konji na Godfatheru???
igra je GUN lijepo ti je rekao.. LOL
hahahahahaaha ajmee koji debil hahahaha
Godfather 1 i 2?
konji na Godfatheru???
igra je GUN lijepo ti je rekao.. LOL
hahahahahaaha ajmee koji debil hahahaha
a tko to je debil??!!??!?!
jao sto sve neces procitati na ovom forumu i koji debilni postovi, majko... Ontopic, ne vidim dostojnu zamjenu za GTA u smislu kakav je on, tu su Mafia i Godfather koje vidim kao sestrinske igre (premda je Mafia 16 puta bolja - pogotovo ako se uzme u obzir kada je izasla), mozda jedino Scarface (ali pomiri se s tim da ces na prvom zadatku ubit 600 ljudi). ;)
Godfather je najbolja igra na konjevima.
Tu se nema šta više reći.
Jedina realno simulira "konjeve".
Godfather je najbolja igra na konjevima.
Tu se nema šta više reći.
Jedina realno simulira "konjeve".
hahaha jel se to salis ili ti to ozbiljno?
u toj igri se radi o tome kako mafie ubijaju jedni druge a nije to nikaka simulacija konja.
Crime Life: Gang Wars to bih ti preporucio ali: Grafika total sucks, gameplay je super, ponasanje tvojih je dobro, ali i duga ucitavanja, za mene je ta igra musthave jer gust je kada netko napadne tvoju stranu mosta pa ju branis sa bandom, slicno The Warriorsima ali su The Warriorsi za mene najbolja igra na svijetu tako daa....Preporucio bih ti i NARC i 187Ride or Die iako mislim da ipak nema za PC...nisam siguran...
zašto je tema preimenovana u GUN - GTA alternativa?! tko god da je preimenovao neka stari vrati naziv:
GTA alternativa
davno sam igrao gun i po meni nije nikakva altarnativa za gta...
Mafia 1 (uskoro bi trebao i nastavak izać - gameplay https://www.youtube.com/watch?v=w3rTg0koS3U&feature=fvst )
Driv3r je po meni najsličniji ali je 4 potpuno razočarala
davno sam igrao gun i po meni nije nikakva altarnativa za gta...
pa dobro... to sam i rekao, vrijedi je bar jednom igrati. inače, meni je ta igra čisto solidna. dobra priča i..... to bi bilo sve... :D
šalim se, šalim se,, nije tako loša
za mene ne postoji nikakva zamjena za gta. gta je jedinstven i mislim da ga za sada niti jedna igra ne moze nadmasiti.
nakon što sam vidio ovu temu (i pogledao Američke odmetnike na tv-u, btw) zaželio se ja ponovo Guna.... i tako ga ja instaliram i za 3 dana, tj. maloprije je prijeđem cijelu. i moram priznat da sam ja stvarno uživao u toj igri tih par dana.
nije baš slična GTA-u jer kad je prijeđeš više nemaš apsolutno ništa za radit, al dok traje, odlična je igra.
Igrao sam ju davno,prreeedobra igrica,možda sad opet instaliram,nisam nikako mogao ubit onog đeda oko onih stijena s dinamitom
Igrao sam ju davno,prreeedobra igrica,možda sad opet instaliram,nisam nikako mogao ubit onog đeda oko onih stijena s dinamitom
Moraš dobro pratiti i gađati dinamite u trenutku dok ih on baca (što prije to bolje) - tad eksplodiraju u njegovoj blizini i na neki način sam sebe ubije...
Kaj se tiče alternative tim igrama, ne znam, baš i nema nekaj previše slično, bolje reći tak dobro.
Gun-u možda CoJ, a GTA-u Mafia i Driver serijal ali nije to baš isti tip igre...one su posebne na svoj način.
meni je godfather2 predobra igra i nije toliko zahtjevna kao gtaIV, na laptopu je bez problema igram(naravno ne bas neka grafika jer je sve spusteno) ali igra dok gtaIV na njemu nemogu ni pokrenit(tj pokrenen pa ide vjerojatno 0.2 fps :D)
Upravo sam odigro malo igre Gun i predobra je na istu temu bi bio novi Call of Juarez-Bound in blood ali ne znam da li bi ga uspio pokrenut sa 1.8 ghz i 512 mb ram te graf. 256 šta vi mislite???
Ima li neka slična igra???
Upravo sam odigro malo igre Gun i predobra je na istu temu bi bio novi Call of Juarez-Bound in blood ali ne znam da li bi ga uspio pokrenut sa 1.8 ghz i 512 mb ram te graf. 256 šta vi mislite???
Ima li neka slična igra???
mogao bi nekako pokrenut na tom kompu... al CoJ-BiB nije free roam ko gun... nešto slično je al nije skroz da moš ić di očeš..