Izvrsna tema(a kamoli igrica)samo jedno pitanje...Da li radi na 7-ici jer imam neki predosječaj da ne šljaka(da ne bi bezveze "kupovao" igru) - hvala !!
Izvrsna tema(a kamoli igrica)samo jedno pitanje...Da li radi na 7-ici jer imam neki predosječaj da ne šljaka(da ne bi bezveze "kupovao" igru) - hvala !!
Radi. Ja koristim GH4 na Win 7 RC 7100 i radi dobro. Bez compatibility mode-a.
Ja igram na RTM isto bez compatibility moda.
Cul sam da ce se moc stavljat svoje pjesme.
Jedva cekam.
Rekli su da će se moći praviti svoje pjesme. To me jako zanima.
No s druge strane su rekli da se neće moći ništa skidati što su drugi napravili.
Nadam se da ćemo moći skinuti onaj DLC s novim pjesmama.
da al gh 4 se nije baziro samo na pravljenju pjesama a napravili su i takvu igricu di pravis svoje pjesme za vokale gitare i bubnjeve mislim da se zove guitar hero samsh hits
skinuo sam igrao sam i dobra je igra.ima mnogo novosti u odnosu na trojku.jedino imam problem nemogu namjestiti kontrole ja bi htio igrati na F1,F2,F3,F4 a nigdje u options ne postoji "controls" pa ako netko zna neka posta ovdje
Evo sad sam igro i bas sam to skuzija.... ako i igras na: shift , y , x , c , v ; prva nota je v druga c znaci fretboard je obrnut
.... Ako ne nadjem fix za to odma micem GH i nastavljam sa FoF!!!
a dal se trza sa misem i whammy je kad mices mis lijevo desno???????
a dal se trza sa misem i whammy je kad mices mis lijevo desno???????
whammy je kad mičeš miš ljevo desno
evo ovako sad postajem polako dosadan ali moram znat da ne kupujem bezveze da li se moze pjevati sa mikrofonom na slusalicama????????????????????????????
evo ovako sad postajem polako dosadan ali moram znat da ne kupujem bezveze da li se moze pjevati sa mikrofonom na slusalicama????????????????????????????
Ne
Ne
pa s čim bih onda mogao pjevati?????
Ne
pa s čim bih onda mogao pjevati?????
S USB mikrofonom koji vjerovatno dobiješ uz original igru.
eo "kupio" sam igricu presuper sam sto moram kupit nekakav mikrofon ak hocete snimit cu gameplay
Prvo pozdrav.
Jedno pitanje.
Kako se mogu igrati dvije karijere paralelno. Znači, ja igram svoju i moj brat hoće započet svoju, ali ne vidim gdje se može otvoriti novi profil. Zna netko?
nešto sam uspio pronaći u vezi igranja co-op, a sada koliko je to istina, ne znam.
Ljudi, može li mi tko reći kako namjetiti kontrole na kontroler, nema opcije nigdje, samo tipkovnica, a tako je jako glupo.
Imam problema sa grafikom,jel zna netko o čemu se radi?
Jesi probao skinuti nove drivere? LINK
EDIT: Sada vidim da je post malo stariji 
Da li ikome šteka igra kao što je to bio slučaj sa GH3?
Radi. Ja koristim GH4 na Win 7 RC 7100 i radi dobro. Bez compatibility mode-a.
Kako si napravio tipke na windows 7 ?