Da li netko igra GW2? Možda bi odigrao tjedno par sati za gušt, koji server odabrati, koje ekspanzije kupiti i dali ih uopće treba kupiti itd.?
Hvala na informacijama 
Da li netko igra GW2? Možda bi odigrao tjedno par sati za gušt, koji server odabrati, koje ekspanzije kupiti i dali ih uopće treba kupiti itd.?
Hvala na informacijama 
Hvala na informacijama 
Pa imaš f2p verziju igre pa vidi da li ti odgovara. Ako misliš igrati obavezno kupi expanzije jer ti maknu ova ogranicenja koje imaš u f2p verziji igre a i dobit ces opciju nabavke mounta i glindinga sto olakšava leveliranje.
I nema nekih gildova aktivnih sa ovih prostora?
I ja sam poslije duuuuge pauze reaktivirao mog necromancera, prebacio ana reapera, iskraftovao ascended gear komplet, jos nesto sitno mi ostalo jedan dva itema trinketa i taman griffona sredio, pa reko da vidim nekada ako ima drugara kada se uleti uvijek zanimljivije:)
Ekipa, igra li se? Ja sam ugodno iznenađen kako se dobro vrti na Linux makini sa Steam controllerom s kauča...
Nekako sam GW2 stavio skroz sa strane.
Jednom godišnje se logiram i bacim malo.