Guild Wars 2

poruka: 8.363
|
čitano: 1.288.567
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: Guild Wars 2
Rhodin kaže...

Crash... pa di si ti core testeru, jesi opet dosao siriti mudrost ovdje?

Ajde ajde, ima tu dosta Blizz tema, idi na Diablo 3 temu objasni kako Blizz nema problema pri releaseu igre i kako su im igre savrsene.

D3 je mi je sra.. od igre.

Šta da ti kažem, na GW2 core testu nije bilo problema sa loginom i sl., vjerovatno jer nas je bilo puno manje. {#}

Bilo je jedino problema sa WvWvW kad smo imali All Call. Štekanje, framovi padnu na 2-3 fps, milja ljudi na jednom mjestu. Nije stvar do kompa već jednostavno svima padnu fps. Kako će to popraviti nisam siguran.

Moj PC  
0 7 hvala 0
16 godina
Guild Wars 2

Ne moramo usporedjivati WoW, mozemo usporediti sa kvazi MMO igrom (tj. single player online igrom) poput Diabla 3 koja je izisla prije koji mjesec, a gdje se u potpunosti vidi kvaliteta Blizzardovog releasea. Trebalo im je samo 2-3 tjedna nakon releasea da koliko-toliko srede igru, a i onda nije bila kao GW2 juros.

crash11 kaže...
Rhodin kaže...
...

D3 je mi je sra.. od igre.

Šta da ti kažem, na GW2 core testu nije bilo problema sa loginom i sl., vjerovatno jer nas je bilo puno manje. {#}

Bilo je jedino problema sa WvWvW kad smo imali All Call. Štekanje, framovi padnu na 2-3 fps, milja ljudi na jednom mjestu. Nije stvar do kompa već jednostavno svima padnu fps. Kako će to popraviti nisam siguran.

vidim ti si se odlucio glavom kroz zid do kraja. Nema veze sto te ljudi ismijavaju, sto si lokalni redikul na ovoj temi. Al gle, ako tebi odgovara, ko sam ja da ti sudim, meni uvijek smijesno citat tvoje postove, zato ni nisi zavrsio na ignoru jos uvijek.

Poruka je uređivana zadnji put sub 25.8.2012 14:28 (Rhodin).
Moj PC  
3 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Guild Wars 2

evo vidis crash ajde fino procitaj sta sam napisao pa onda mi pocni pricat :S fino reko da svakka mmorpg igra ima problema sa ovakvim stvari pri releaseu i diablo 3 imo a izaso isto ove godine... to je ponavljam opet " NORMALNO " u mmorpg svijetu...

0 0 hvala 0
15 godina

činjenica je da svaka mmo igra pati od svojih mušica. ja doduše mogu govoriti samo za nekoliko f2p igara, ali i u tom dijelu mmo svijeta je isti problem.

ali tamo pak developeri ili nemaju dovoljno motivacije ili ih ne plaćaju dovoljno, pa se isti problemi ponekad protežu kroz nekoliko desetaka maintenancea, patcheva itd..

arenanet ako ništa drugo barem daje dojam kako su motivirani i predani radu, te nastoje riješiti taj problem (čisto da ne dođe neki sroljo i počne šta drugo nego...srat. ne uspoređujem ništa sa nijednim drugim mmo naslovom). doduše i njih kao i sve druge motiviraju stvari poput novca, ali barem znaju da bez obzira kolko ljudi navukli, ništa od toga neće vrijediti ako ne napune naš fun-meter i igru održavaju kako spada.

Hello, IT. Have you tried turning it off and on again?
17 godina
neaktivan
Rhodin kaže...

Ne moramo usporedjivati WoW, mozemo usporediti sa kvazi MMO igrom (tj. single player online igrom) poput Diabla 3 koja je izisla prije koji mjesec, a gdje se u potpunosti vidi kvaliteta Blizzardovog releasea. Trebalo im je samo 2-3 tjedna nakon releasea da koliko-toliko srede igru, a i onda nije bila kao GW2 juros.

vidim ti si se odlucio glavom kroz zid do kraja. Nema veze sto te ljudi ismijavaju, sto si lokalni redikul na ovoj temi. Al gle, ako tebi odgovara, ko sam ja da ti sudim, meni uvijek smijesno citat tvoje postove, zato ni nisi zavrsio na ignoru jos uvijek.

Ako hoćeš malu usporedbu, Blizzard održava malo više igri nego ArenaNet. Kad GW2 dosegne 10 milja igrača, javi se.

Strašno mi je to što me "ismijavaju" ne znam ni sam što ću. Daj molim te koliko ti imaš godina?

Svako ima pravo na svoje mišljenje.

Poruka je uređivana zadnji put sub 25.8.2012 14:33 (crash11).
15 godina

EKIPA

patch izašo. neš sitno fajlova. 

da li je moguće :D

edit: i ne...connection error pri pokretanju launchera. poop.

Poruka je uređivana zadnji put sub 25.8.2012 14:41 (wh15tler).
15 godina
Guild Wars 2

mislim ekipa kaj se pjenite svi. pa ovo je realnost, padanje servera, nemogucnost logiranja, dc.ovi, roll back. sto se vi cudite? ni svi ovi stress testovi im nisu pomogli a kaos ce nastati 28 kada dodje jos par mil igraca :) zato uzmes godisnji, odes na more i vratis se za 10ak dana kada to sve malo splasne.

[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Smiglon3][img]http://g.bf3stats.com/pc/zxIFH9im/Smiglon3.png[/img][/url]
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Guild Wars 2

10 milja igraca od kojih mozda 3-4milje aktivno igra. Isto ko i forum 80.000 registrirano. Svaki dan mozda 200 aktivnih. 

Mislim da im je ovo dobro doslo sa 3 dana za pre-purchase i 1 dan za pre-order igrace prednosti. Tocno onoliko kolko im treba da ustabile sve. Kolko se ja sjecam, sluzbeni izlazak je 28 a ne 25 tak da po meni je ovo normalno.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
crash11 kaže...
Rhodin kaže...

...

Ako hoćeš malu usporedbu, Blizzard održava malo više igri nego ArenaNet. Kad GW2 dosegne 10 milja igrača, javi se.

Strašno mi je to što me "ismijavaju" ne znam ni sam što ću. Daj molim te koliko ti imaš godina?

Svako ima pravo na svoje mišljenje.

Svatko ima pravo na svoje misljenje, svatko ima pravo i na glupost, uostalom znas kako kazu nasi prijatelji u eng. govornom podrucju "Everyone has the right to be stupid. But you sir, are abusing that privilege."

Trashas igru, trolas temu, ne znas osnovne mehanizme igre, a s*res da si core tester. Spamas temu sa WoW ovo WoW ono, Blizz ovo Blizz ono glupostima...

Vidi, ako tebi nije jasno da si lokalna luda, tu nema pomoci.

Ja ne kazem da nemas pravo pisat ovdje, jer imas, ali suzdrzi se bedastoca i trolanja, molim te.

13 godina
neaktivan
Rhodin kaže...
crash11 kaže...
Rhodin kaže...

...

Svatko ima pravo na svoje misljenje, svatko ima pravo i na glupost, uostalom znas kako kazu nasi prijatelji u eng. govornom podrucju "Everyone has the right to be stupid. But you sir, are abusing that privilege."

hahahahah svaka ti cast Rhodine idol si mi :D slazem se s tobom u potpunosti pratim ovu temu danima i fkt gdje god se crash ukljuci u diskusiju odma neki blizz wow problem nastane :D

13 godina
Guild Wars 2

moze neki dozivljaj u vezi patcha ? Ja sam na poslu pa ne mogu popratiti.

0 0 hvala 0
15 godina
BorgMater kaže...

moze neki dozivljaj u vezi patcha ? Ja sam na poslu pa ne mogu popratiti.

patch od cca 50 mb izašo, ali sad se javlja connection problem. pretpostavka je da ekipa masovno skida patch i cucla bandwidth tako da ne mogu svi odjednom skinuti.

17 godina

idemo sad login spam vol 2 engane... da vidimo jel zivo...

It's not who u are, it's who u know.
16 godina
Obi Wan kaže...

Skinuo si patch? WoW... nemrem se maknot sa 0-1KBps i onda napise connection error.

16 godina
Guild Wars 2

kao sto i  ekipa kaze, sta se cudite? ocekivano je bilo,kad svi odjednom dodu naravno da ima problema,cudno bi bilo da nema. Vazno je ono kad i kako bu to sredili.Sto vjerujem da budu vrlo brzo i lako,jer za razlike od nekih vise su user friendly i stalo im,a ne da okrecu glavu u stranu sto smo mogli vidjet od nekih. Meni krivo jedino sto wiki ne radi pa nemrem zujat i gledat zadnje pripreme. A kad bude igra krenula onda nastavit lagano igrat dalje,a ako neki odustanu ok neka (nije da ce se nesto osjetit) . 

Ostaje nam dakle da cekamo,ne zamaramo glupostima i kad upadnemo gustamo jel. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

malo sprdnje ne škodi :D

Poruka je uređivana zadnji put sub 25.8.2012 15:00 (wh15tler).
17 godina
Rhodin kaže...
Obi Wan kaže...

Skinuo si patch? WoW... nemrem se maknot sa 0-1KBps i onda napise connection error.

nisam gosn rodin... spammam pa da vidim...

13 godina
neaktivan
Guild Wars 2

ne zeli uopce launcher pokrenut

0 0 hvala 0
15 godina
Guild Wars 2

I sad ti nas pitas kakva je igra dal da uzmes ili ne, moj odgovor tebi je zaobidi u sirokom luku. 

Od 9mil igraca preko 1mil je onih idiota sta su platili annual pass, jedno 1mil su boteri i tomu slicni, ~3mil je onih koji uzimaju raf za golde pa ih boli k**** dal igraju ili ne, dio njih je koji uzmu prepaid pa se racunaju pod aktivne igrace iako se logaju jednom dnevno da vide koga nema i odu ca. 

Sad ti meni reci di ti tu vidis 10 milja "aktivnih" igraca. Nebi se cudio ako tu ubrajaju i trial accove do kojeg 20lvl-a i one koji su kupljeni kao unmerged acc za 10-15 eur samo za prebacivanje nekih stavri ili exploitanja. 

Edit: odi sad na neki low populaed server, online igrace ces moc nabrojat na prste svojih ruku i nogu

Poruka je uređivana zadnji put sub 25.8.2012 15:15 (toninho).
Moj PC  
0 4 hvala 0
17 godina
toninho kaže...

I sad ti nas pitas kakva je igra dal da uzmes ili ne, moj odgovor tebi je zaobidi u sirokom luku. 

Od 9mil igraca preko 1mil je onih idiota sta su platili annual pass, jedno 1mil su boteri i tomu slicni, ~3mil je onih koji uzimaju raf za golde pa ih boli k**** dal igraju ili ne, dio njih je koji zmu prepaid pa se racunaju pod aktivne igrace iako se logaju jednom dnevno da vide koga nema i odu ca. 

Sad ti meni reci di ti tu vidis 10 milja "aktivnih" igraca. Nebi se cudio ako tu ubrajaju i trial accove do kojeg 20lvl-a i one koji su kupljeni kao unmerged acc za 10-15 eur samo za prebacivanje nekih stavri ili exploitanja.

toninho sine... nikoga ne zanima... nestani

15 godina
Obi Wan kaže...
toninho kaže...

Od 9mil igraca preko 1mil je onih idiota sta su platili annual pass, jedno 1mil su boteri i tomu slicni, ~3mil je onih koji uzimaju raf za golde pa ih boli k**** dal igraju ili ne, dio njih je koji zmu prepaid pa se racunaju pod aktivne igrace iako se logaju jednom dnevno da vide koga nema i odu ca. 

toninho sine... nikoga ne zanima... nestani

Zasto, kad je realnost da je mozda pola toga sto navode istina, i da ja sam isto igro preko 6k sati wow-a, i sve sto sam gore nabrojao sam radio i znam mnoge koji jesu.

17 godina

Zasto, kad je realnost da je mozda pola toga sto navode istina, i da ja sam isto igro preko 6k sati wow-a, i sve sto sam gore nabrojao sam radio i znam mnoge koji jesu.

decko jel ja pisem kineski ili sta? ne zanima nas to... aj u wow thread pa pametuj...

15 godina
Obi Wan kaže...

decko jel ja pisem kineski ili sta? ne zanima nas to... aj u wow thread pa pametuj...

hahaha...coolness factor over 9000 :D

13 godina
protjeran

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Nije FAKE, osobno poznajem jednog od vlasnika stranice ;)

13 godina
protjeran
Guild Wars 2

Krenem skidati sada gw2 i piše mi failed to download check your internet ....

a google mi radi, dal zna netko u čemu je problem?

i na kojem severu igrate?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

da nije toga, ja sad ne bi igrao :D lik ima firmu registriranu, domenu , legalna je pravna osoba. jedino kaj presporo odgovara na mejlove pa sam morao cekat da mi poslaje key. 

13 godina
neaktivan
wh15tler kaže...

malo sprdnje ne škodi :D

e najbolji je !

13 godina
neaktivan
Guild Wars 2

cuo sam najbolji rumor ikad .

blizzard ddosa arenanet

5 0 hvala 0
15 godina
bornasepic kaže...

Krenem skidati sada gw2 i piše mi failed to download check your internet ....

a google mi radi, dal zna netko u čemu je problem?

i na kojem severu igrate?

serveri su im u banani trenutno. login server ne radi, a onaj koji servira patcheve isto nije u najboljem stanju očigledno. strpi se malo, budu neš skemijali uskoro..bar se nadam :)

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice