port forward odaberes router, upises ip adresu i sve ti pokaze
Aaa, na ruteru. Pa to znam onda :D
Ja mislio negdje u Windowsima neki softverski port forwarding mozda...
port forward odaberes router, upises ip adresu i sve ti pokaze
Aaa, na ruteru. Pa to znam onda :D
Ja mislio negdje u Windowsima neki softverski port forwarding mozda...
sad je skroz puklo
jep..meni izbacio usred WvWvW kak je incorrect password i eto tebi sinko jedan lijepi fini dc.
jel se mozete logirat vi?
en.support.guildwars2.com
the site is undergoing maintenancež
nista ekipa, odoh ja malo do hong konga... cini mi se da cu se sad sastat sa uncle po-om... if u know what i mean
nope...na fejsu im ekipa masovno komentira. doslovno po 500 komentara u 3-4 minute xD znači da se neki masivni zajeb desio :P
nope...na fejsu im ekipa masovno komentira. doslovno po 500 komentara u 3-4 minute xD znači da se neki masivni zajeb desio :P
neko zapeo za kabel i sorija sve zive police na kojima su serveri bili
nakon 6h igranja GW je off vidim da i vi imate taj problem
evo kickalo me i nemogu sad nazad
Svi imamo taj problem... Nadao sam se nakon silnih stres testova u kojima je ovo prolazilo dobro, da se nece desiti danas. Ocito nije toliko ljudi sudjelovalo u stres testovima.
Nadam se da se ovo nece ponoviti 27. i 28.
nahhh...prije 4 sata zujanja, nego igranja :D još se nisam snašao i pohvatao sve.
ja sam se logirao u 06:20 otprilike i do sada niti jednom nisam imao problem osim malog laga oko 10h i jedino sto sam primjetio da AH (trade) ne radi kako treba tj. dugo je bila pod error a onda se cekalo dosta dugo da bi prihvatio zadanu radnju.
jos uvijek OFF. nema veze desava se to i igrama koje su uhodane ili mozda popravljaju nesto.....nadam se
Nitko se ne moze logirat, glavno da Kungen igra >_<
http://de.twitch.tv/kungentv
Ma ljudi nema potrebe da se drami to se znalo da ce se desiti, ako se sjecate svaki mmorpg koji je izaso na early playu je imao ovakve probleme cak i vece... Swtor nedavno prevelike probleme... I famozni WoW tek kad je izasao imao je dosta problema prvih dana... tako da malo strpljenja i naucite uzivati i u ovome :D i to je dio igre :)))
Ko je ovaj kungen??? xD
jedan od najpoznatijih guild leadera ( tanka ) ( wow ) na svijetu :)
vodio i server firsto od 2004 do 2008 pa i dalje.
Sad došao s posla i naždero se nabrzinu upalim GW2 i BUG i vidim ne radi nikome...pa hebem ti lesu,baš sam mislio sad odigrati kojih sat-dva-deset.
baš sam mislio sad odigrati kojih sat-dva-deset.
HEHEHEHEHEHEH
ahaaa on neka faca :D ajde neka je fino sad sam igra xD
nista sa logiranjem i dalje. a probao sve :-/ ocito je da je doslo do zesceg zajeba sa login serverima. mislim da cak i nije problem u samom game serveru, vec samo da su login serveri pokrepali zbog ogromne potraznje.
Mislim da su namjerno ugaseni i da rade na njima nesto
ne radi im ni stranica kak spada
upravo se probao ulogirati na account stranicu sajta i dobijem ovo kao gresku:
502 - Web server received an invalid response while acting as a gateway or proxy server.
There is a problem with the page you are looking for, and it cannot be displayed. When the Web server (while acting as a gateway or proxy) contacted the upstream content server, it received an invalid response from the content server.
dakle, u kurslusu su im svi auth serveri i nije ni cudno da se nitko nemre ulogirat. stvarno se nadam da ce to uskoro rijesiti i da ce "krivac" biti propisno kaznjen :-D
neka samo sve to lagano rijese... nigjde mi se ne zuri.. ujutro sam uspio odabrati server... rezervirati dva nicka... i dingati thiefa na lvl 7 ... ak ce se uloviti posla kao na betama(u sto ne sumnjam) vecina login problema ce biti do veceras otklonjena
ljudi radili su skoro pa perfektno od jutros znaci kad je krenulo u 6 sati.. to je dosta dobro uradjen posao tako da mislim da ovo nije sad neki big problem koji oni nece moci rjesiti... i "wow killer" trenutno super ide po svemu sudeci jer je wow u pocetnom periodu imao isto ako ne i vise problema...
ljudi radili su skoro pa perfektno od jutros znaci kad je krenulo u 6 sati.. to je dosta dobro uradjen posao tako da mislim da ovo nije sad neki big problem koji oni nece moci rjesiti... i "wow killer" trenutno super ide po svemu sudeci jer je wow u pocetnom periodu imao isto ako ne i vise problema...
Nadam se da je tako jer mislim kupit GW. Ali ova priča kak je i wow imao problema je prožvakana u SWTOR. A svi znamo kak je SW prošao
da da al ja ne govorim sad nesto protiv wowa jer sam ga i ja igrao i dan danas ga igram... samo govorim da su ovi problemi na neki nacin normalni za mmorpg igre koje tek izadju.. a sw je zavrsio lose zbog svog end game koncepta koji nije bio razradjen nikako.. imali su odlican lvling gameplay i igramo sam al end game mi je fuj :S a i ja sam vec kontao da uzmem sebi GW ali nemam trenutno laptop koji bi mogao pokrenuti gw tako da cu cekati da se vratim kuci jer su mi trenutno ispiti :D
Mislim da imaju neki opaki propust u login serverima. Problem nije samo u EU, vec u USA i aziji, pa pretpostavljam da su ugasili (vecinu) login servera i rjesavaju problem. Ipak pronasao sam neke postove koji sugeriraju da odredjeni ljudi trenutno igraju, a i Anet spominje "login issues", a ne da je igra ugasena privremeno.
da da al ja ne govorim sad nesto protiv wowa jer sam ga i ja igrao i dan danas ga igram... samo govorim da su ovi problemi na neki nacin normalni za mmorpg igre koje tek izadju.. a sw je zavrsio lose zbog svog end game koncepta koji nije bio razradjen nikako.. imali su odlican lvling gameplay i igramo sam al end game mi je fuj :S a i ja sam vec kontao da uzmem sebi GW ali nemam trenutno laptop koji bi mogao pokrenuti gw tako da cu cekati da se vratim kuci jer su mi trenutno ispiti :D
Ma ok. Ali samo ti kažem da su i za SW kružile priče kak je i wow imao problema, kak je igra tek izašla, kak ovo, kak ono. To nisu nikakvi izgovori da igra ne radi kak spada. Uspoređivat wow od prije 7g sa današnjim izlaskom igara je smiješno. Zato ja čekam da vidim kak će se stvari odvijat. Pogodio sam sa SW što nisam pao na početni hype i uštedio si lovu. Nadam se da će ovaj GW radit kak spada.