Guild Wars 2

poruka: 8.363
|
čitano: 1.289.049
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: Guild Wars 2
Bugzapper kaže...

port forward  odaberes router, upises ip adresu i sve ti pokaze

Aaa, na ruteru. Pa to znam onda :D

Ja mislio negdje u Windowsima neki softverski port forwarding mozda...

If you ever write code that is so complex that needs a comment to explain *what* a statement is doing, you probably need to rewrite your code, not comment it.
13 godina
neaktivan
Guild Wars 2

sad je skroz puklo

0 0 hvala 0
15 godina

jep..meni izbacio usred WvWvW kak je incorrect password i eto tebi sinko jedan lijepi fini dc.

Hello, IT. Have you tried turning it off and on again?
13 godina
neaktivan
Guild Wars 2

jel se mozete logirat vi?

Poruka je uređivana zadnji put sub 25.8.2012 13:10 (venomyo).

0 0 hvala 0
17 godina

en.support.guildwars2.com

the site is undergoing maintenancež

nista ekipa, odoh ja malo do hong konga... cini mi se da cu se sad sastat sa uncle po-om... if u know what i mean

It's not who u are, it's who u know.
Poruka je uređivana zadnji put sub 25.8.2012 13:15 (Obi Wan).
15 godina
venomyo kaže...

nope...na fejsu im ekipa masovno komentira. doslovno po 500 komentara u 3-4 minute xD znači da se neki masivni zajeb desio :P

17 godina
wh15tler kaže...
venomyo kaže...

nope...na fejsu im ekipa masovno komentira. doslovno po 500 komentara u 3-4 minute xD znači da se neki masivni zajeb desio :P

neko zapeo za kabel i sorija sve zive police na kojima su serveri bili

It's not who u are, it's who u know.
12 godina
neaktivan
Guild Wars 2

nakon 6h igranja GW je off vidim da i vi imate taj problem

By Aismen

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Guild Wars 2

evo kickalo me i nemogu sad nazad

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Guild Wars 2

Svi imamo taj problem... Nadao sam se nakon silnih stres testova u kojima je ovo prolazilo dobro, da se nece desiti danas. Ocito nije toliko ljudi sudjelovalo u stres testovima.

Nadam se da se ovo nece ponoviti 27. i 28.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

nahhh...prije 4 sata zujanja, nego igranja :D još se nisam snašao i pohvatao sve. 

12 godina
neaktivan

ja sam se logirao u 06:20 otprilike i do sada niti jednom nisam imao problem osim malog laga oko 10h i jedino sto sam primjetio da AH (trade) ne radi kako treba tj. dugo je bila pod error a onda se cekalo dosta dugo da bi prihvatio zadanu radnju.

By Aismen
12 godina
neaktivan

jos uvijek OFF. nema veze desava se to i igrama koje su uhodane ili mozda popravljaju nesto.....nadam se

By Aismen
13 godina
neaktivan
Guild Wars 2

Nitko se ne moze logirat, glavno da Kungen igra >_<

http://de.twitch.tv/kungentv

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Guild Wars 2

Ma ljudi nema potrebe da se drami to se znalo da ce se desiti, ako se sjecate svaki mmorpg koji je izaso na early playu je imao ovakve probleme cak i vece... Swtor nedavno prevelike probleme... I famozni WoW tek kad je izasao imao je dosta problema prvih dana... tako da malo strpljenja i naucite uzivati i u ovome :D i to je dio igre :))) 

1 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Guild Wars 2

Ko je ovaj kungen??? xD

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

jedan od najpoznatijih guild leadera ( tanka ) ( wow ) na svijetu :)

vodio i server firsto od 2004 do 2008 pa i dalje.

15 godina
Guild Wars 2

Sad došao s posla i naždero se nabrzinu upalim GW2 i BUG i vidim ne radi nikome...pa hebem ti lesu,baš sam mislio sad odigrati kojih sat-dva-deset.

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
mancekk kaže...

baš sam mislio sad odigrati kojih sat-dva-deset.

HEHEHEHEHEHEH

13 godina
neaktivan
Guild Wars 2

ahaaa on neka faca :D ajde neka je fino sad sam igra xD

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Guild Wars 2

nista sa logiranjem i dalje. a probao sve :-/ ocito je da je doslo do zesceg zajeba sa login serverima. mislim da cak i nije problem u samom game serveru, vec samo da su login serveri pokrepali zbog ogromne potraznje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Mislim da su namjerno ugaseni i da rade na njima nesto

By Aismen
13 godina
neaktivan
Guild Wars 2

ne radi im ni stranica kak spada

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Guild Wars 2

upravo se probao ulogirati na account stranicu sajta i dobijem ovo kao gresku:

502 - Web server received an invalid response while acting as a gateway or proxy server.
There is a problem with the page you are looking for, and it cannot be displayed. When the Web server (while acting as a gateway or proxy) contacted the upstream content server, it received an invalid response from the content server.

dakle, u kurslusu su im svi auth serveri i nije ni cudno da se nitko nemre ulogirat. stvarno se nadam da ce to uskoro rijesiti i da ce "krivac" biti propisno kaznjen :-D

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

neka samo sve to lagano rijese... nigjde mi se ne zuri.. ujutro sam uspio odabrati server... rezervirati dva nicka...  i dingati thiefa na lvl 7 ... ak ce se uloviti posla kao na betama(u sto ne sumnjam) vecina login problema ce biti do veceras otklonjena 

http://g.bf3stats.com/pc/H4pfi0Bs/Bronthophobiaa.png
13 godina
neaktivan
Guild Wars 2

ljudi radili su skoro pa perfektno od jutros znaci kad je krenulo u 6 sati.. to je dosta dobro uradjen posao tako da mislim da ovo nije sad neki big problem koji oni nece moci rjesiti... i "wow killer" trenutno super ide po svemu sudeci jer je wow u pocetnom periodu imao isto ako ne i vise problema...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
DaDoXy kaže...

ljudi radili su skoro pa perfektno od jutros znaci kad je krenulo u 6 sati.. to je dosta dobro uradjen posao tako da mislim da ovo nije sad neki big problem koji oni nece moci rjesiti... i "wow killer" trenutno super ide po svemu sudeci jer je wow u pocetnom periodu imao isto ako ne i vise problema...

Nadam se da je tako jer mislim kupit GW. Ali ova priča kak je i wow imao problema je prožvakana u SWTOR. A svi znamo kak je SW prošao

13 godina
neaktivan
Guild Wars 2

da da al ja ne govorim sad nesto protiv wowa jer sam ga i ja igrao i dan danas ga igram... samo govorim da su ovi problemi na neki nacin normalni za mmorpg igre koje tek izadju.. a sw je zavrsio lose zbog svog end game koncepta koji nije bio razradjen nikako.. imali su odlican lvling gameplay i igramo sam al end game mi je fuj :S a i ja sam vec kontao da uzmem sebi GW ali nemam trenutno laptop koji bi mogao pokrenuti gw tako da cu cekati da se vratim kuci jer su mi trenutno ispiti :D

0 0 hvala 0
16 godina
Guild Wars 2

Mislim da imaju neki opaki propust u login serverima. Problem nije samo u EU, vec u USA i aziji, pa pretpostavljam da su ugasili (vecinu) login servera i rjesavaju problem. Ipak pronasao sam neke postove koji sugeriraju da odredjeni ljudi trenutno igraju, a i Anet spominje "login issues", a ne da je igra ugasena privremeno.

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
DaDoXy kaže...

da da al ja ne govorim sad nesto protiv wowa jer sam ga i ja igrao i dan danas ga igram... samo govorim da su ovi problemi na neki nacin normalni za mmorpg igre koje tek izadju.. a sw je zavrsio lose zbog svog end game koncepta koji nije bio razradjen nikako.. imali su odlican lvling gameplay i igramo sam al end game mi je fuj :S a i ja sam vec kontao da uzmem sebi GW ali nemam trenutno laptop koji bi mogao pokrenuti gw tako da cu cekati da se vratim kuci jer su mi trenutno ispiti :D

Ma ok. Ali samo ti kažem da su i za SW kružile priče kak je i wow imao problema, kak je igra tek izašla, kak ovo, kak ono. To nisu nikakvi izgovori da igra ne radi kak spada. Uspoređivat wow od prije 7g sa današnjim izlaskom igara je smiješno. Zato ja čekam da vidim kak će se stvari odvijat. Pogodio sam sa SW što nisam pao na početni hype i uštedio si lovu. Nadam se da će ovaj GW radit kak spada.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice