GTR, RACE, rFactor i slično

poruka: 347
|
čitano: 109.249
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Najbolje stranice za modove (gtr2, rfactor itd.)
16 godina
RE: GTR, RACE, rFactor i slično
Zdravko kaže...

Pronašao sam ga jedva ali sad ne znam kako to stavit da radi,gdje šta kopirat.Stavio sam i patch i onda mi se srušila igra pa sam ju maknio,sad moram ponovo instalirat...

Ako u rar fajlu imaš folder Game Data onda ga kopiraš u root folder (di ti se nalazi Race07.exe). Ak teba kopirati negdje drugdje onda sigurno postoji neki readme

***Stargate Atlantis*** Sheppard: All I have to do is climb up,and I'm in. Teyla: Climb the tower? Is that even possible? Sheppard: Sure! Batman did it all the time. Piece of cake. ***Stargate A
15 godina

ej ljudi ja sam novi...zanima me zašto mi neće rfactor 1.255 online...stalno me bota ili izađe iz igre... jel se to mora imat 1.250 ili??? pls help

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

jel postoji koji dobar WTCC mod za rFactor?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
dejo6 kaže...

jel postoji koji dobar WTCC mod za rFactor?

Ja nisam našao ni na jednog. Jedino sam imao BMW za rF koji je zapravo bio konvertiran iz Race 07.

*** Gentlemen, Start Your Engines ***
16 godina
neaktivan

hej ajde sada ja vas molim savjet za gtr2 igru sve moguce dodatke koje preporucujete....da su dobri i da sluze svrsi naravno i kako se instaliraju

Legen-wait for it-dary....englezi prodane duse....
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

kak dobiti za GTR 2 stazu nordschleife??

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Pogledaj tu - klikNamigiva

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Shai Hulud kaže...

Pogledaj tu - klikNamigiva

kak da to instaliram sam da prebacim u folder locations ili??

16 godina
neaktivan

Da, samo u locations ekstraktaš. Ako bu problema, javi tu.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

GDJE SKINUTI audi sportwagen mod???????

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

zast meni nema onog motec-a n a zaslonu kada sam u kokpitu....(mislim na onaj kao kilometar sat ugrađen u auto ne na HUD))...tj on mi sam pokazuje brzinu okretaja nista drugo---GTR2

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

To je i mene zezalo. Odi pod opcije > advanced > motec adl (mora biti uključeno), a ako nije to, onda probaj mijenjati rezolucije i dubinu boja, pa onda dok probaš na drugim rezolucijama vratiš na svoju standardnu.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Gdje naci dodatke za LFS.....staze i aute?

btw di ste svi niko nista ne pise

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
ja00022 kaže...

Nema ih. Imaš neke dodatke, tipa drukčiji volan i sl na njihovom forumu i dosta skinova za auto. Možda sam u zabludi pa ak nađeš neke dodatke u obliku kompletnog auta postaj link!

A to što niko ne piše....    vjerojatno svi deru po DIRTu 2

16 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
BlackM kaže...
ja00022 kaže...

Nema ih. Imaš neke dodatke, tipa drukčiji volan i sl na njihovom forumu i dosta skinova za auto. Možda sam u zabludi pa ak nađeš neke dodatke u obliku kompletnog auta postaj link!

A to što niko ne piše....      vjerojatno svi deru po DIRTu 2

mislim da su dodali neke opcije oko modanja u novijim LFS patchevima.. ako sam dobro vidio neki dan..

inače sam totalno zapustio lfs tak da ne garantiram ovo gore napisano, a nekoć sam satima visio na hotlapanju     Neodlučan

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.12.2009 19:01 (nixass).
16 godina
neaktivan

Jucer sam za 100 kn nabavio Logitech Driving force volan (+ poklon usb wireless stick D-Link dwl-122Belji se) i naravno htio skinut rFactor lite sa rFactor central stranice. Rapidshare link banana kao i drugi.

Jel ima gdje za skinut rFactor lite i da li bi itko bio ljubazan napisat sto sve da skinem? Pozeljno neki mod za 2009 (kers i aktualne staze).

World championships: 7, GP started: 250, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,369

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

hehe i ja nabavio volan samo mi jos treba rfactor....i mene to zanima

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

e kaj mogu modove GTR2 stavit na GTR evolition ?

MOJ AVARTAR = JAMES HETFIELD
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
GRDI-146 kaže...

e kaj mogu modove GTR2 stavit na GTR evolition ?

Ne, ak nisu konvertani za njega...

You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one.- Mihail Talj
16 godina

Ne

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Moze pomoc kako da ubacim Ovog seata /marin colak/
ja sam skinuo Wtcc mod 2009 ali samo TDI seate

MOJ AVARTAR = JAMES HETFIELD
Poruka je uređivana zadnji put sub 16.1.2010 14:21 (GRDI-146).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Pozz svima, evo ukratko, ako ima netko zainteresiran za nadolazeću F1 sezonu....rFactor online...

Sezona počinje 14.03, i vozi se po kalendaru prave F1 sezone, isti dan nakon prave utrke...

..više detalja na:

http://f1international.net/portal/

0 0 hvala 0
16 godina
F1-IVO kaže...

Jucer sam za 100 kn nabavio Logitech Driving force volan (+ poklon usb wireless stick D-Link dwl-122Belji se) i naravno htio skinut rFactor lite sa rFactor central stranice. Rapidshare link banana kao i drugi.

Jel ima gdje za skinut rFactor lite i da li bi itko bio ljubazan napisat sto sve da skinem? Pozeljno neki mod za 2009 (kers i aktualne staze).

Gdje si nasao volan ?? Da i ja sebi uzmem nesto tako.. :D

15 godina
neaktivan

ma daj omg igre na svakom zavoju se izvrtim kak da slozim taj steering uvijek previse gasa mi doda u prvoj brzini i onda se izvrti

Što imaš više sira, imaš više rupa. Što imaš više rupa, imaš manje sira. ?????????????
Poruka je uređivana zadnji put ned 17.1.2010 18:11 (dmanz).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

Novi sam u ovakvim igrama, do sada sam igrao GRID, DiRT i tako to, jedino od simulacija sam igrao malo LFS, pa imam nekoliko pitanja..

1) Evo instalirao sam GTR2 i igrao sam malo practice, ali kada odem na one challenge, ne mogu ni jedan pokrenuti, ne znam kako, nema mi nigdje neke tipke za start..

2) Kako igrati online ?? Mora li se imati original igra, ja imam neki cr**k ali mi avira stalno izbacuje da je virus :s (jel ima netko mozda da valja pa da mi posalje na PP)..

3) Moze li mi netko dati prijedlog za neki OK volan, do nekih 200 kn (a mozda bih dao i 300 :) ), ili nesto slicno.. ne razumijem se bas u to pa bi mi bilo kakva pomoc dobro dosla..

Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

1) Neznam sad, al mislim da trebaš možda preći onu školu vožnje

2) Nikad nisam igrao online. Možeš ji kupit na steamu. Mislim da je 5$ samo.

3) Ak misliš igrat simulacije treba ti neki volan sa FFBom. Ja ti preporučam logitech. Oko 300 ti je Logitech Formula Force Vibration (mislim da taj nema pravi FFB). Pogledaj u linksu.

Inace kad odabereš sezonu klikneš dolje desno na continue, pa klikneš gore tab car gdje odabereš auto i dereš.

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.1.2010 23:24 (BlackM).
16 godina
BlackM kaže...

...Ja ti preporučam logitech. Oko 300 ti je Logitech Formula Force Vibration (mislim da taj nema pravi FFB)...

Jel ima netko mozda takav volan ? da mi kaze kakav je za igranje...

16 godina

Htio bih bacit neko utrkivanje sa ekipom pa me zanima koju igru preporučujete s tim da igra podržava nekakav oblik podizanja privatnog servera, uglavno da se nitko nemože ubaciti. Hvala.

Poslije jebanja nema kajanja.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

zanima me dal rfactor mora biti orginal da bi se igro prek neta

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Najbolje stranice za modove (gtr2, rfactor itd.)
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice