Svima preporučam da skinu f1 1985 sezonu za rfactor meni definitivno jedan od najboljih modova uopće.
Neznam za vas ali ja bi bio ljubomoran
Slike sve govore, bio prvi pa pobrao nagradu :D
xD, čestitam
zasto kad ja u igri (rfactor 2010) skrećem na nekim blagim zavojima, uspori me i svi me pređu. npr kad je jako dug blagi zavoj ja pomalo skrecem i to jako uspori
zasto kad ja u igri (rfactor 2010) skrećem na nekim blagim zavojima, uspori me i svi me pređu. npr kad je jako dug blagi zavoj ja pomalo skrecem i to jako uspori
neznaš skretat :D
isključi brake assist
jel se vozi šta r factor? neka liga ili turnir neki? nisam baš preiskusan ali bi isprobo malo s vama...
......
Evo malo slika iz bete Real Time Racinga, nove igre SimBina sa potpuno novim pristupom utrkivanju "u živo".... Više o igri na Real Time Racing stranici
Više slika i informacija o igri na CroSimRacing forumu...
Aj ti fino meni reci koji ti je nick tamo ;)?
doktor1
Tvoj?
Evo o čemu govori naš dok:
LINK: Real Time Racing - Ekskluzivni Beta dojmovi
I vezana vijest koja bi vas mogla zanimati: LINK
jel se može staviti mod na rfactor koji nije aktiviran i postoji li neki cr*ck za to??
Danas ili sutra bi trebao doči FSONE 2009... Jedva čekam
Kad dođe stavi tu link pa da probamo...
Neki govore da se mod upravo uploada dok drugi govore da je mod (opet) odgođen. Da ne bi bilo zabune, to su sve neslužbene informacije, vjerojatno ničim potkrepljene.
Već postajem lagano frustriran u vezi IPM-a i FSONE-a 2009. Toliko zavlače, ne žele dati release date, povisuju iščekivanje, ali prelaze granicu. Meni je uzbuđenje oko tog moda splasnulo i iskreno mi je više svejedno hoće li i kada će izdati mod.
Više informacija o modu na rFactor central forumu.
Izlazi tek za 8 dana :-(
Fsone 2009 je već trebao izači, ali se dogodio kolaps stranice zbog gomile koja je navalila da skine igru.
FS One 2009 izlazi danas (nedjelja) u 23h, osim ak im stranice opet ne krepaju. Sad rade, no malo prije nisu. Pretpostavljam da će fajl biti veličine 1-1,5 GB pa dok se to skine...
Nem se danas vozil u F60 kak sad stvari stoje
Dali će u paketu biti uključene i staze za 2010 god ili ih trebam negdje skidat posebno, ako se trebaju skidati molio bih link za skidanje staza za 2010 god?
nemam kaj za igrat ima tko kakvu preporuku? ima neki hebeni mod mozda za gtr2?
Izašao novi FSONE 2009 upravo skidam..
Gdje ima za skinuti staze za 2009 ali da su u paketu da nemoram skidati svaku posebno?
evo jedan ss iz fs one 2009 ...
dobro mi izgleda s obzirom na konfiguraciju i definitivno je optimiziraniji od f1rft
RFT je oduvijek bugovit.
Jel si skinul oba dijela; SP i MP ili samo MP?
RFT je oduvijek bugovit.
Jel si skinul oba dijela; SP i MP ili samo MP?
samo SP
skinuo sam mod al nema staza. di ih mogu skinuti i koje su najbolje?
Gdje ima za skinuti staze za 2009 ali da su u paketu da nemoram skidati svaku posebno?
skinuo sam mod al nema staza. di ih mogu skinuti i koje su najbolje?
Odličan je novi FSONE 2009... NIJE
Mijenjam mišljenje novi FSONE je pun bugova istina da je to prva verzija igre, ali je rađena oko godinu dana, multiplayer stalno lagga što mi se ne događa u f1 rft 2009, a grafika zna nekada biti kao da ste je namjestili na low, fizika bolida je odlična, ali ništa neviđeno te mi uopće nije jasno čemu dvije verzije igre te kako su mogli tako podbacitit u nekim elementima. Inače komp na kojem igram je sjajan i nije problem u njemu nego isključivo o modu tako da neznam kako da se riješim lagga..
Odličan je novi FSONE 2009... NIJE
Mijenjam mišljenje novi FSONE je pun bugova istina da je to prva verzija igre, ali je rađena oko godinu dana, multiplayer stalno lagga što mi se ne događa u f1 rft 2009, a grafika zna nekada biti kao da ste je namjestili na low, fizika bolida je odlična, ali ništa neviđeno te mi uopće nije jasno čemu dvije verzije igre te kako su mogli tako podbacitit u nekim elementima. Inače komp na kojem igram je sjajan i nije problem u njemu nego isključivo o modu tako da neznam kako da se riješim lagga..
ja još nisam uspio upogonit rfactor u mp, mislim ima servera al nema join (kako se pridružiti?)