GTAIV save game

poruka: 19
|
čitano: 3.201
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
GTAIV save game

Ima li ko dobar da pošalje preko emaila sve game od gta 4 da ja nemoran sve sada prelaziti ... ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: GTAIV save game

pa koja ti je svrha igre ako je ni ne prelazis ??

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
17 godina
neaktivan

pa dosta sam igre preša nego mi se sve izbrisalo a neda mi se sve ispočetka, btw imaš li ti save game da mi pošalješ ?

17 godina
protjeran
GTAIV save game

Pronađi na internetu ili nekim GTA iv forumima, tamo ti obično imaju takve stvari

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. ----------------------------- intel e7200 3ghz,gigabyte ep35-ds3,gainward 8800gt OC,segate barracuda 500gb,2x 2 gb kingmax ram,thertmlake soprano
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
GTAIV save game

Cheat Happens potraži preko google-a tamo ima svega od save game-ova do trainera.

92% tinejdžera sluša turbofolk,ako si i ti među njima kopiraj si ovo u potpis. Zastava Yugo 89.g. alu felge,klima,CD i DVD player,nema zadnja sjedala (instalirani lcd monitori),prostor za kučište pc-a,V8 motor od 350KS nepovoljno prodajem !!!!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
GTAIV save game

Vidio sam danas ima ti na www.gtainside.com.

kick and pray 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
GTAIV save game

Na www.gamecopyworld.com imaš save game od 37% pa si uzmi taj ako ti paše!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

di da stavim save ? naša sam na netu a neznan di da ga spremin gleda sam svugi po rockast game mapi ali nigdi nemogu nači di igrica sprema save game ?!

17 godina
neaktivan
Barbarijan kaže...

di da stavim save ? naša sam na netu a neznan di da ga spremin gleda sam svugi po rockast game mapi ali nigdi nemogu nači di igrica sprema save game ?!

a jesi li gledao u Documents and Settings?
17 godina
neaktivan
GTAIV save game

C:\Documents and Settings\USERS(ime tvog foldera)\Local Settings\Application Data\Rockstar Games\GTA IV\savegames

ASUS P5Q DELUXE,INTEL CORE 2 DUO E8500,NVIDIA 9800 GX2,SEAGATE BARRACUDA 320GB,CORSAIR DOMINATOR 2x2 GB TWIN2X4096-8500C5D,CORSAIR HX 620W I RADI ZA SVIJET,AL' NE SLUŠAJ PLJESKA; I LJUBI SVIJET,AL' NE NADAJ SE PLAĆI, JER HVALA LJUDSKA VODA JE VRH PIJESKA.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

e ja sam tako iša i kopira san cili file savegame tj zaminia za moj file savegame ali kad krenen u igricu i kada se prijavin na onaj svoj acc onda kliknen star i počinje mi igrica ispočetka a neprepoznaj mi taj save, jbt zašto ?? koji mu je ku..c  IMAN XP je li to možda problem

Poruka je uređivana zadnji put sri 17.12.2008 15:58 (Barbarijan).
17 godina
neaktivan
Barbarijan kaže...

e ja sam tako iša i kopira san cili file savegame tj zaminia za moj file savegame ali kad krenen u igricu i kada se prijavin na onaj svoj acc onda kliknen star i počinje mi igrica ispočetka a neprepoznaj mi taj save, jbt zašto ?? koji mu je ku..c  IMAN XP je li to možda problem

A odakle si skinuo save game?
ASUS P5Q DELUXE,INTEL CORE 2 DUO E8500,NVIDIA 9800 GX2,SEAGATE BARRACUDA 320GB,CORSAIR DOMINATOR 2x2 GB TWIN2X4096-8500C5D,CORSAIR HX 620W I RADI ZA SVIJET,AL' NE SLUŠAJ PLJESKA; I LJUBI SVIJET,AL' NE NADAJ SE PLAĆI, JER HVALA LJUDSKA VODA JE VRH PIJESKA.
17 godina
neaktivan

s gore ovog lika što ste mi poslali, išlo je http://www.gtainside.com/ tamo san naša aj plz neka neko sredi.. igra mi seee

sve lipo kopiram namisti a ono ne more ućitati.. ????????!!!!!!!!

Poruka je uređivana zadnji put sri 17.12.2008 16:32 (Barbarijan).
17 godina
neaktivan
GTAIV save game

NEmozes koristiti savegame na novom ako imas orginal zato jer ga on oznaci nevaljanim cim ti se logiras na ACC. TO su napravili zbog onih nagrada na social clubu.

01101 01111 10010 00100 10011 01000 01001 00111 01001-LordShigi AMD Athlon 6000+ BOX, 4gb DDR 2 kingmax RAM, Sapphire Radeon HD4850,MB GB AM2 s940 GA-M56S-S3, 1tb disk, 550W napajanje
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
GTAIV save game

Neznam, znam da San Andreas savegame sa gtainside radi sad za četvorku nisam probo, hoću cijelu da je priđem.

kick and pray 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
GTAIV save game

Oni nisu stavli to da se moze koristiti zato jer ima na social clubu one nagrade. Imas nagradu za 100%, za zavrsetak storylinea... Pa ako bi neko dobio sve te nagrade i onda stavio save na net. Te nagrade nebi bile fer jer se ovaj mukom mucio da ih dobi, a drugi su sam zalepili.

01101 01111 10010 00100 10011 01000 01001 00111 01001-LordShigi AMD Athlon 6000+ BOX, 4gb DDR 2 kingmax RAM, Sapphire Radeon HD4850,MB GB AM2 s940 GA-M56S-S3, 1tb disk, 550W napajanje
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
GTAIV save game

E LJUDI SKINUO SAM GTA IV NA RUSKOM,JEL ZNA ITKO KAKO DA STAVIM ENGLESKI JEZIK.PLIZZZZZZZZ ODGOVORITE(ILI POŠALJITE URL ILI LINK RIJEŠENJA)

ZLAJA
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
the devil kaže...

E LJUDI SKINUO SAM GTA IV NA RUSKOM,JEL ZNA ITKO KAKO DA STAVIM ENGLESKI JEZIK.PLIZZZZZZZZ ODGOVORITE(ILI POŠALJITE URL ILI LINK RIJEŠENJA)

Pomoć ti ne mogu, ali mogu te upozoriti da ne pišeš velikim slovima to se smatra deranjem(pogledaj malo pravila foruma).
Too late,my time has come, Goodbye everybody-I've got to go...
16 godina
neaktivan

aha sory,nisam znao

ZLAJA
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice