Ima li ko dobar da pošalje preko emaila sve game od gta 4 da ja nemoran sve sada prelaziti ... ?
Ima li ko dobar da pošalje preko emaila sve game od gta 4 da ja nemoran sve sada prelaziti ... ?
pa koja ti je svrha igre ako je ni ne prelazis ??
pa dosta sam igre preša nego mi se sve izbrisalo a neda mi se sve ispočetka, btw imaš li ti save game da mi pošalješ ?
Pronađi na internetu ili nekim GTA iv forumima, tamo ti obično imaju takve stvari
Cheat Happens potraži preko google-a tamo ima svega od save game-ova do trainera.
Vidio sam danas ima ti na www.gtainside.com.
Na www.gamecopyworld.com imaš save game od 37% pa si uzmi taj ako ti paše!!
di da stavim save ? naša sam na netu a neznan di da ga spremin gleda sam svugi po rockast game mapi ali nigdi nemogu nači di igrica sprema save game ?!
di da stavim save ? naša sam na netu a neznan di da ga spremin gleda sam svugi po rockast game mapi ali nigdi nemogu nači di igrica sprema save game ?!
C:\Documents and Settings\USERS(ime tvog foldera)\Local Settings\Application Data\Rockstar Games\GTA IV\savegames
e ja sam tako iša i kopira san cili file savegame tj zaminia za moj file savegame ali kad krenen u igricu i kada se prijavin na onaj svoj acc onda kliknen star i počinje mi igrica ispočetka a neprepoznaj mi taj save, jbt zašto ?? koji mu je ku..c IMAN XP je li to možda problem
e ja sam tako iša i kopira san cili file savegame tj zaminia za moj file savegame ali kad krenen u igricu i kada se prijavin na onaj svoj acc onda kliknen star i počinje mi igrica ispočetka a neprepoznaj mi taj save, jbt zašto ?? koji mu je ku..c IMAN XP je li to možda problem
s gore ovog lika što ste mi poslali, išlo je http://www.gtainside.com/ tamo san naša aj plz neka neko sredi.. igra mi seee
sve lipo kopiram namisti a ono ne more ućitati.. ????????!!!!!!!!
NEmozes koristiti savegame na novom ako imas orginal zato jer ga on oznaci nevaljanim cim ti se logiras na ACC. TO su napravili zbog onih nagrada na social clubu.
Neznam, znam da San Andreas savegame sa gtainside radi sad za četvorku nisam probo, hoću cijelu da je priđem.
Oni nisu stavli to da se moze koristiti zato jer ima na social clubu one nagrade. Imas nagradu za 100%, za zavrsetak storylinea... Pa ako bi neko dobio sve te nagrade i onda stavio save na net. Te nagrade nebi bile fer jer se ovaj mukom mucio da ih dobi, a drugi su sam zalepili.
E LJUDI SKINUO SAM GTA IV NA RUSKOM,JEL ZNA ITKO KAKO DA STAVIM ENGLESKI JEZIK.PLIZZZZZZZZ ODGOVORITE(ILI POŠALJITE URL ILI LINK RIJEŠENJA)
E LJUDI SKINUO SAM GTA IV NA RUSKOM,JEL ZNA ITKO KAKO DA STAVIM ENGLESKI JEZIK.PLIZZZZZZZZ ODGOVORITE(ILI POŠALJITE URL ILI LINK RIJEŠENJA)
aha sory,nisam znao