GTA San Andreas Multiplayer (SAMP) zaključana tema

poruka: 10
|
čitano: 10.440
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
GTA San Andreas Multiplayer (SAMP)

Prije par godina ljudi su napravili servere na kojima se moze igrati GTA SA s drugim igracima tj. online. Prije godinu, dvije otvorili su se i balkanski serveri (par njih) Tu cu vam objasniti kakve vrste tih servera imaju:

1.DM- uglavno skracenica od Deathmatch. Pucas se s ostalima, mozes biti u odredjenoj bandi koja postoji na tom serveru, kupujes kuce i bizove, imas misije koje ti donose novce i experience. Experiencei ti daju lvl-up u igrici. Ako skupis odredjeni broj experincea, prelazis na drugi lvl. I tako svaki puta kada skupis odredjen broj experineca.

Uglavno sve ce vam biti bolje objasnjeno u igrici.

Za igranje na nekom serveru trebate imati instaliran GTA SA i instaliran program za igranje online.

Taj program mozete skinuti na ovoj stranici:  http://www.sa-mp.com/download.php

Kada ste instalirali taj program otidjite na naradjanstu kvacicu i tamo upisite ip od odredjenog servera.

Evo vam jedan server koji se otvorio nedavno, ali je odlican za sve igrace:

ip servera: 94.23.18.12:8045

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Slobodno postavite pitanje ako vas nesto zanima....

0 0 hvala 0
16 godina

Ja igram samp već više od godinu dana, i mogu reć da je vrlo zanimljivo. Ima tu raznih DM, TDM, RPG, AAD, STUNT, TRUF WARS.... servera na kojima se stvarno možeš dobro zabaviti. To postoje naravno i klanovi i klan warovi što daju dodantu čar igri, ja sam osobno u jednom od boljih i poznatijih klanova u samp-u. Evo vam   http://forum.sa-mp.com/ i http://forum.sa-mp.co.uk/ forumi na kojim možete pronaći sve o samp-u, serverima, klanovima...

Preporučujem da probate.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Moram priznati da je igra jako zabavna, svi se zezaju, gaze se autima, tucu i ostalo. Svaki put kad je upalim smijem se, jer ti pokusavaju uzet auto i to... Ali ne znam za vas, no mene jako mnogo puta izbaci iz igre zbog nekih problema. Ali predlazem da se si pridruze toj igri!Smijeh

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

imam problem sa SAMPom pa da ne otvaram novu temu, kad uđem u SAMP (igram na Balkan Elite serveru) igra se sruši u roku od par minuta i tako svaki put! plz help!

RazerDinoMan & Gang 4ever 2gether
Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina
neaktivan

imam gta san andreas v1.01 i zelim igrat samp a on radi samo na v1.0 te se meni pojavi bijela slika i baci me u singleplayer,e sad kako da downgreadam verziju u 1.0 ak imam crackiranuŠutim igru?

mp14
Poruka je uređivana zadnji put ned 14.2.2010 19:09 (lamborghini murcelago lp640).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: GTA San Andreas Multiplayer (SAMP)
lamborghini murcelago lp640 kaže...

imam gta san andreas v1.01 i zelim igrat samp a on radi samo na v1.0 te se meni pojavi bijela slika i baci me u singleplayer,e sad kako da downgreadam verziju u 1.0 ak imam crackiranuŠutim igru?

Najjednostavnije mi zvuči reinstal, možeš spremiti save gameove ako ti nešto znače, pa ih poslije vratiti.

"The harder the battle the sweet of jah victory."
16 godina
neaktivan

pokusao sam al kada reinstall opet sam na 1.01 verziji :S

mp14
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

rjesio problem tako sto sam skinio novi c**** u 1,0 verziji

mp14
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: GTA San Andreas Multiplayer (SAMP)

pozzzz ako moze u pm mi daj link di si skinuo.

Svasta MaJka rodi ali traktorsku gumu ne...
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice