GTA IV - Neobican Problem.... zaključana tema

poruka: 21
|
čitano: 9.837
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
GTA IV - Neobican Problem....

Evo pretrazio sam sve sto sam mogao na netu i nikako da nađem rjesenje...

Problem je u tome da kad pokrenem igru ona zna bit usporena (Slow Motion) ili ubrzana... Pa ako netko zna kako rjesiti problem neka mi pomogne...

Konfa je ova u potpisu i igra je orginal...

|| MBO: Asus P5Q Pro || CPU: Intel Core 2 Duo E8400 || GPU: Sapphire Radeon HD4870 || RAM: DDR2 4Gb (2x2Gb) PC8500 Corsair || HDD: WD 640GB || PSU: CORSAIR 650W TX Series || Case: Gigabyte 3D Aurora || Eh da mi je Golf III VR6
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Pomoc??? Bilo tko???

EDIT: znam da vas je vecina vec prelazila igru, a neki su je vec i presli, ali evo ako se netko javi s resenjem ja mu dam svoj save... na oko 35%, znam da nije nesto ali barem toliko...

|| MBO: Asus P5Q Pro || CPU: Intel Core 2 Duo E8400 || GPU: Sapphire Radeon HD4870 || RAM: DDR2 4Gb (2x2Gb) PC8500 Corsair || HDD: WD 640GB || PSU: CORSAIR 650W TX Series || Case: Gigabyte 3D Aurora || Eh da mi je Golf III VR6
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.12.2008 16:45 (HubbaBubba).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Izgleda da nista od pomoci,ja bih ti probao pomoci al kolko god to ja zelio na zalost ne mogu,jer meni igra stek ko luda zbog preslabog procesora i najvjerojatnije cu ju izbrisat

Only God will judge me

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

ja se neki dan mucio da fendu instaliram, przio dvdeove, instaliravao alkohole, GFW, a on me nudio pivama i sendvicima, i na kraju ispalo da nemre pokrenut ( X550 grafa, nisam ni znao)Smijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Opis problema zvuči kao da fixed timestep ne radi kako bi trebao. E sad zašto, neznam. Preslab hardver? Je li ti nešto u pozadini uključeno?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: GTA IV - Neobican Problem....
itf4n kaže...

Opis problema zvuči kao da fixed timestep ne radi kako bi trebao. E sad zašto, neznam. Preslab hardver? Je li ti nešto u pozadini uključeno?

ne moće bit preslab hardver pogledaj mu konfu,stoji u sigu...dobar pila...to ne može biti problem...
16 godina
neaktivan
itf4n kaže...

ovo mi se nekako cini da bi to mogao bit problem, ma nemam nist u pozadini osim uobicajenih programa... xFire, msn, nod32 i jos par drugih.. probat cu to zatvorit pa cu vidjet kak ce onda ic..

Sto se tice hardvera, mislim da nije bas preslab jer mi igru vrti na medium do high bez trzanja... a i frend sa slabijim kompom nema tih problema.

Jel mi mozes pojasnit malo bolje taj "Fixed Timestep"?
17 godina

Jedna od tehnika koja se koristi u igrama, a služi baš tome da igra ne ubrzava/usporava. Umjesto da novi frame dođe odmah nakon posljednjeg, igra ga pokazuje tek nakon određenog vremenskog intervala, kako bi uvijek ostala u istoj "brzini". Ako iscrtavanje frame-a traje predugo igra smanji interval da bi se sve uravnotežilo.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
HubbaBubba kaže...

Evo pretrazio sam sve sto sam mogao na netu i nikako da nađem rjesenje...

Problem je u tome da kad pokrenem igru ona zna bit usporena (Slow Motion) ili ubrzana... Pa ako netko zna kako rjesiti problem neka mi pomogne...

Konfa je ova u potpisu i igra je orginal...

Taj problem rješava update za igru. Evo informacije: http://www.gamingnewslink.com/2008/12/13/download-gta-iv-pc-patch-gta-iv-patch-changes-changelog/
16 godina
neaktivan

Decki, puno vam hvala, itf4an i Electric ako zelite save samo posaljite PM i ja cu vam ga poslat... Probat cu ovaj patch pa vam javim, hvala jos jednom i Sretan Božić svima!!!

EDIT: Nije ni patch pomogao, sad je opet u Slow Motionu, sad cu snimit jedan video pa cete vidjet....

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.12.2008 14:12 (HubbaBubba).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Imao sam sličan problem, kad sam ju instalirao na laptop... uvodna špica gdje je plavi i žuti znak od Rockstara i Grand teft auto logo mi je išla jako ubrzano(još nije ni ona muzika završila, a slike su se već izredale), a kad sam ulazio u samu igru onda su mi se one slike gdje je iza grad a u glavnom planu likovi (preloader) to mi je išlo jako sporo, jedva da su se slike micale... a na PC-u mi je sve normalno... na kraju sam malo poboljšao taj problem tako da sam u ATI control panelu sve ono za 3D stavio na default, a nakon toga da mi sve postavke izabere sama aplikacija... nakon toga je bilo u redu!

AMD Athlon64 X2 Dual Core 3800+, ATI Radeon HD 2400S 512MB, 2GB RAM DDR2, 320HDD...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Aj stavi video da vidimo. Dotad, ja sam sa gainwardom 4870 gs imamo problema u svim igrama. Ekran bi se zacrnio, i najčešće vratio nakon 30-ak sekundi, i tako u nedogled. To je isto bio power management problem. Driveri bi mislili da ništa 3d nije pokrenuto i isključili 3d (valjda) i smanjili frekevciju procesora grafičke. Možda je to kod tebe stvar. Rješnje:

Catalyst control center -> overdrive - uključi overdrive i ostavi sve kako je

Na vrhu kontrol cetra Profiles -> Profiles Manager - samo napravi profil, nazovi ga bilo kakao npr. Normal

onda (Xp) Documents and settings -> %user name% -> Local settings -> Application data -> Ati -> ACE -> Profiles - tamo ti je sada file normal.xml (ili kako si već nazvao profil)

Otvori taj profil sa notepadom i u tri stavke ispod "<Feature name="CoreClockTarget_0">" zamjeni frekvencije sa normalnom za tvoju grafičku. Meni je to 75000 (750.00 Mhz).  Dalje, tri stavke ispod linije "<Feature name="MemoryClockTarget_0">" promjeni frekvencije memorije. Meni je bilo 95000 (opet to je 950.00 Mhz). Sejvaj.

Pokreni control centar i učitaj taj svoj profil. To napraviš prije nego pokreneš igru. To je meni pomoglo, ali zanimljivo tek nakon restarta kompa iako bi trebalo odmah raditi.

Možeš isto tako napraviti profil sa 2D frekvencijom procesora grafičke (500 Mhz). Štednja Osmijeh

U tom fajlu možeš isto promjeniti i za ventilator sa Automatic na manual i staviti neku fiksni vrjednost ventilatora u liniju ispod "<Feature name="FanSpeedPercentTarget_0">" koja ti odgovara za taj profil. Brojka je postotak vrtnje ventilatora 70 -> 70%

Eto, nadam se da će pomoći

16 godina
neaktivan

moze mi plis neko pomoć???jebe me ova aktivacija prije ulaska u igru. ak ima neko rjesenje nek mi odg.i nek napise unlock code,serial code i sve ostalo

spec

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

moze mi plis neko pomoć???jebe me ova aktivacija prije ulaska u igru. ak ima neko rjesenje nek mi odg.i nek napise unlock code,serial code i sve ostalo

spec

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ljudi, pa nikakav kod vam ne treba!!

Pokrenete i nakon toga se pojavi prozor od social cluba, gdje piše u donjem desnom kutu PLAY.
Kliknete na PLAY i onda vam veli da trebate skinuti neki patch ili tako nešto i ima link(ako ste prvi put pokrenuli to)
kad skinete to nešto, instalirajte ga, restartajte računalo i ponovo pokrenite, a na onom prozoru gdje piše login i skip login kliknite skip login, pa onda na social club prozoru ponovo idete na PLAY... nakon toga iskoči još jedan prozor i na njemu OK>>kliknite na OK i onda bi se trebala upaliti igrica, ako ste sve dobro napravili!! Naravno prije svega vam treba Windows SP3!

AMD Athlon64 X2 Dual Core 3800+, ATI Radeon HD 2400S 512MB, 2GB RAM DDR2, 320HDD...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

da al trebash se registrirat ne stranici jer inache nemash savegame-a,ispravite me ako grijeshim,tak sam ja napravil al nisam uspel probati jer mi je procesor preslabi.

Only God will judge me

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

ništa... regaš se na microsoft live for game u igrici i moraš biti logiran samo ako hočeš imati AUTOsave, a ovaj obični save kad ideš na safety house radi najnormalnije i bez registracije!! Samo što je onda microsoft live dosadan!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
tommy2103 kaže...

da al trebash se registrirat ne stranici jer inache nemash savegame-a,ispravite me ako grijeshim,tak sam ja napravil al nisam uspel probati jer mi je procesor preslabi.

Save game ide preko windovs live servisa, ali možeš napraviti offline account bez da uopće odeš na net.
Poruka je uređivana zadnji put čet 25.12.2008 22:46 (Electric).
16 godina
neaktivan

dajte ljudi plis mi napisite kak se radi aktivacijaViče

spec

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
handyman13 kaže...

dajte ljudi plis mi napisite kak se radi aktivacijaViče

sve je napisano samo treba čitati...
16 godina
neaktivan

ma gta je smeće od igre ja jedva čekam mafiu2 i gran turismo za ps3 

0 1 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice