GTA: IV & GTA: EfLC - 7. Patch

poruka: 62
|
čitano: 15.663
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
GTA: IV / GTA: EfLC - 7. Patch / 2. Patch

Novi, 7. po redu patch za PC verziju igara Grand Theft Auto: IV i Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City je od danas dostupan za instalaciju preko Games for Windows LIVE-a.

Novi patch donosi nekoliko fixeva za novo izdane bugove u Epizodama no i dalje ništa od optimizacije. Mislim da bi je trebalo prestati i očekivati. Jedinu sam saznao da je poboljšana optimizacija s uključenim Night Shadows pošto i sami vjerojatno znate da je inače prilikom uključivanja noćnih sjena FPS bio blago rečeno katastrofalan...

Da ne duljim, evo potpune liste fixeva!

Episodes From Liberty City

v. 1.1.2.0

* fixed a bug causing tree leaves to look transparent
* fixed a bug that prevented uploading of rendered videos to Social Club when attaching music tracks from The Ballad of Gay Tony
* fixed for clip capture "OFF" slowdowns occurring when near water's edge
* fixed for slowdown occurring when getting in a boat during "Sexy Time" mission in The Ballad of Gay Tony
* exposed "detonate" in custom key mapping options menu for Lost and Damned so users can remap "down" arrow key
* EFLC now has it's own settings file called "SETTINGS_EFLC.CFG" to avoid possible conflicts with GTA IV installation

Grand Theft Auto IV

v. 1.0.7.0 / 1.0.6.1 (Russian) / 1.0.5.2 (Japanese)

* fixed a bug causing tree leaves to look transparent
* fixed a bug that prevented uploading of rendered videos to Social Club when attaching certain music tracks
* fixed for clip capture "OFF" slowdowns occurring when near water's edge
* exposed "detonate" in custom key mapping options menu for Grand Theft Auto IV: The Lost and Damned so users can remap "down" arrow key

Download verzija patcha uskoro dolazi na Rockstar Games Support Web Site-u.

2 0 hvala 8
15 godina
odjavljen

Svaka čast Rockstaru, GTA4 je izisao prije skoro 2 godine, a oni se jos trude popraviti igru. Vrlo dobar support.

Slobodno stisni thumb down ako te to toliko pali
Moj PC  
6 8 hvala 0
16 godina
neaktivan

M svaka im cast moj k****!

Da su se potrudili napravili bi igru kak bog zapovjeda tak da radi prvi put bez ikakvih patcheva...

Moj PC  
32 3 hvala 0
16 godina
neaktivan

Holy guacamoli Rockstar, rekli bi Ameri. Ovaj patch je bar na mom kompu ZAKON. Sve ide daleko fluidnije, skoro uopće nema trzanja, cut scene koje su prije zapinjale sad idu bez greške, jurio sam u TLAD-u po noći, uz svjetla, hrpa auta i motora i ni u jednom trenutku se nije osjetio frame drop. A prije je toga bilo svako malo. Svaka čast.

Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina

Jel moze download link?

Bolje ispasti kreten nego iz aviona
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: GTA: IV & GTA: EfLC - 7. Patch
zaki kaže...

Jel moze download link?

I mene zanima link,kako da ga skinem preko toga Social Cluba?

Što je 18cm i svaku zenu cini sretnom..novcanica od 500€
16 godina

Patch možeš downloadati kada uđeš u igru tj kada si spojen na LIVE.......... jučer mi je došao, ali da.............. za to treba imati originalnu igru (zapravo.... samo serial)

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
protjeran
lovac82 kaže...

Patch možeš downloadati kada uđeš u igru tj kada si spojen na LIVE.......... jučer mi je došao, ali da.............. za to treba imati originalnu igru (zapravo.... samo serial)

E hebiga,frend nije našo serial tj. e-mail sa serialom tako da moram čekat da daju na net.

16 godina

Kao što je autor teme rekao, kroz par dana biti će dostupno za download-ati:

Download verzija patcha uskoro dolazi na Rockstar Games Support Web Site-u.

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
Poruka je uređivana zadnji put sub 29.5.2010 12:13 (lovac82).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Weky kaže...

Svaka čast Rockstaru, GTA4 je izisao prije skoro 2 godine, a oni se jos trude popraviti igru. Vrlo dobar support.

Svaka čast Valveu koji još izdaje update za igre starije od 5 godina, a ne Rockstaru koji je napravio jedno veliko sranje.

Lako je čovjeka sprdati, al aj mu daj 100kn BC2 ingame: Dorjan_CRO
15 godina
odjavljen
Dodinho kaže...
Weky kaže...

Svaka čast Valveu koji još izdaje update za igre starije od 5 godina, a ne Rockstaru koji je napravio jedno veliko sranje.

??

Koja je to igra??

16 godina
Tvrdy kaže...

Holy guacamoli Rockstar, rekli bi Ameri. Ovaj patch je bar na mom kompu ZAKON. Sve ide daleko fluidnije, skoro uopće nema trzanja, cut scene koje su prije zapinjale sad idu bez greške, jurio sam u TLAD-u po noći, uz svjetla, hrpa auta i motora i ni u jednom trenutku se nije osjetio frame drop. A prije je toga bilo svako malo. Svaka čast.

Moram priznati da ni kod mene nema više trzaja. Dakako, nije ih ni prije bilo puno ali jučer sam na novom patchu proveo dobrih 4-5 sati i osjetio sam dosta veći FPS u Epizodama i lagovima nije bilo niti traga! :D

Još uvijek nema linka za download sedmog patcha. Morati ćete se još malo strpiti da ga Rockstar postavi na net. Javim vam čim bude dostupan! ;)

Poruka je uređivana zadnji put sub 29.5.2010 12:25 (ivann.n).

0 0 hvala 0
17 godina
Weky kaže...
Dodinho kaže...
Weky kaže...

??

Koja je to igra??

Team Fortress 2, Counter Strike Source, Day of Defeat Source, L4D, L4D2. Ma skoro sve njihove igre.

Lako je čovjeka sprdati, al aj mu daj 100kn BC2 ingame: Dorjan_CRO
16 godina

A kako da skinem in-game ( imam origilnal ) ako nemam live ( imam ) koji je povezan s social clubom

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
zaki kaže...

A kako da skinem in-game ( imam origilnal ) ako nemam live ( imam ) koji je povezan s social clubom

Ja imam gusarsku igru ali imam serial od igre, jel ti piše xx signed in to LIVE ??

EDIT

Meni ovako bude:

1. Uđem u igru i piše mi: xx signed in (offline)

2. Pritisnem "Home" tipku i odem na Connect, čekam......... (vidi prvu sliku ispod)

3. Pojavi se prozor koji me pita hoću li skinuti update ili ne (vidi sliku 2 ispod)

Patch 7 Patch 7
Patch 7...... Patch 7......
Poruka je uređivana zadnji put sub 29.5.2010 15:26 (lovac82).
16 godina

@lovac82: To je to! Klikneš yes, instalira se GFWL Update, nakon toga izađeš iz igre, automatski se počne instaliravati patch i možeš nastaviti igrati.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

u mene je piratska verzija episode iz libertya. imam neke bugove npr. ponekad se desi da odjednom lik postane pjan tj kamera ide na sve strane, a i neke misije ne mogu rijesiti kao sto je bujers market(10 puta sam pokušao ali se na istom mjestu blokira).dal bi taj patch mogao rijesit problem i hoćul ga moci skinut s oficijelnih stranica a da mi ne blokira igru.

DB
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
deni146 kaže...

u mene je piratska verzija episode iz libertya. imam neke bugove npr. ponekad se desi da odjednom lik postane pjan tj kamera ide na sve strane, a i neke misije ne mogu rijesiti kao sto je bujers market(10 puta sam pokušao ali se na istom mjestu blokira).dal bi taj patch mogao rijesit problem i hoćul ga moci skinut s oficijelnih stranica a da mi ne blokira igru.

ti problemi su zbog piratske igre. tu ti patch ne može pomoći.

16 godina
Moj PC  
1 0 hvala 3
16 godina
protjeran
lovac82 kaže...

Tooooooooo care! HVALA!

16 godina
neaktivan
Mato_Ivanovac kaže...
lovac82 kaže...

Tooooooooo care! HVALA!

mato jesi li pokrenuo igru s novim patchem? jel pomaže?

16 godina
protjeran
robisierra92 kaže...
Mato_Ivanovac kaže...
lovac82 kaže...

Tooooooooo care! HVALA!

mato jesi li pokrenuo igru s novim patchem? jel pomaže?

20fps više mi je dao,nema više usporavanja stabilnih 30fps-a ima...ja sretan.

15 godina
odjavljen
aa

Mato na kojim postavkama sada igras GTA4?

16 godina
protjeran
RE: aa
Weky kaže...

Mato na kojim postavkama sada igras GTA4?

Na malo višim od onih na kojim sam igro,samo sam one detalje ili kak več podigo za 5.

16 godina

Sto se mene tice, slabo,

sa starim driverima - 1920 x 1200 sve very high, view distance 38 - Max fps mi je 160, avg 50-60, min 35, a sa novim driverom na pustim i nezahtenim mjestima fps divlja, a u kompleksnim scenam  igra cak radi losije - max 260, avg 45-70, min 30, dakle dok got ima manje od 5 auta na ekranu i malo pjesaka igra leti na 70-80fps-a, a recimo na times sqare-u igra puze na 35fps-a

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Ja sam onaj benchmark radio 10 puta s 1.0.6.0 patchem, isto tako i s ovim novim 1.0.7.0....... FPS-i ? ? ?

Pa, kod mene je isto......... 0.2 - 1 FPS, ugl sve mi je skoro na najmanjim postavkama i zadovoljan sam s tim (mislim na FPS-e), a volim da ima manje BUG-ova + IV:MP Alpha 3 koji uskoro dolazi, zahtjevat će Patch 1.0.7.0... tako da ostajem na novom patchu

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.6.2010 12:38 (lovac82).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Instalirao sam 7. patch - Nikakva poboljsanja!Plač I sta je jos gore, pobrisao mi se save game..Mršti se

http://www.speedtest.net/result/785760360.png
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
FiCo_Ri kaže...

Instalirao sam 7. patch - Nikakva poboljsanja!Plač I sta je jos gore, pobrisao mi se save game..Mršti se

Meni je save game na mjestu.....

16 godina

Prvi put čujem da se save-game obrisao prilikom instaliravanja novog patcha. Imaš li original igru?

16 godina
neaktivan
ivann.n kaže...

Prvi put čujem da se save-game obrisao prilikom instaliravanja novog patcha. Imaš li original igru?

Kupio sam przenu za 120Kn.. Sad dal je taj lik to skinuo il samo napravio image sa org igre nezz.. =/

http://www.speedtest.net/result/785760360.png
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice