Gadan probelm s MW2

poruka: 8
|
čitano: 1.400
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Gadan probelm s MW2

On jucer mi MW2 ne radi kako treba. Kad idem igrat SP sve u redu ali kad odem MP samo stoji crni ekran i onaj kao znakic da windows ucitava i nikako da ucita. Kad odem u task managera pise da igra ne reagira..... Igra nije pirat igra je orginal. Igru sam probo reinstlirati i opet se ista stvar dogada...

Molim vas pomoc...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Gadan probelm s MW2

Zar bas niko nezna?????

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Gadan probelm s MW2

pricekaj par min meni je bilo da se pojavio logo i nije se htjela igra pokrenut malo sam ostavio i uslo je, drugi put je odmah uso

AMD Athlon 64 X2 4200+ 2.8 GHz || Foxconn Geforce 8500GT || WD caviar green HDD 1 TB || 3 GB DDR2 || MB Asrock A770DE
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Gadan probelm s MW2
xrobix kaže...

On jucer mi MW2 ne radi kako treba. Kad idem igrat SP sve u redu ali kad odem MP samo stoji crni ekran i onaj kao znakic da windows ucitava i nikako da ucita. Kad odem u task managera pise da igra ne reagira..... Igra nije pirat igra je orginal. Igru sam probo reinstlirati i opet se ista stvar dogada...

Molim vas pomoc...

do cracka je

iziso novi patch pa vise ti ne radi crack ak je pirat a ak je original onda neznam

rapidshare premium and warez-bb user
16 godina
neaktivan
Lord_Marko kaže...
xrobix kaže...

Molim vas pomoc...

do cracka je

iziso novi patch pa vise ti ne radi crack ak je pirat a ak je original onda neznam

pa piše da je original....

NOBODY wants you, NOBODY loves you, NOBODY misses you, NOBODY needs you, NOBODY cares about you, NOBODY makes you happy, dont cry My name is NOBODY!!!
17 godina
BannedOnThisForum kaže...
Lord_Marko kaže...
xrobix kaže...

Molim vas pomoc...

do cracka je

pa piše da je original....

e hebi ga. zato i nosim naocale ali izgleda da moram opet kod okuliste Smijeh

rapidshare premium and warez-bb user
17 godina
neaktivan
Gadan probelm s MW2

ROFL Bolje što prije do ćoromajstora..

Kako se zove najpoznatiji albanski metereolog ?-Azimi Aljeti

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Gadan probelm s MW2

Vi ste tu zajebavate s opticarima i svim sranjim a meni ne radi org MW2!!!!!!!!!!!!!!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice