Sad sam odvozio onu Goliath utrku i sad vidim zasto ekipa pise da AI nije napravljen kako treba tojest da NPC ponekad vze nepogresivo itd,u mom runu je bila situacija da bude grupa auta iza mene i odjednom se jedan od njih doslovno katapultira kao one fore iz Mario Karta kad uzmes turbo gljivu 🤣
Ja vozim 320 sa Porsheom i NPC sa BMW3 bude nekih par stotina metara iza mene i vidim kako mu auto nenormalno ubrza i projuri pored mene kao da vozi 500 na sat i onda nakon minutu dvije apsolutno uspori pa opet malo kasnije drugi auto napravi istu stvar...cudno jer to nisam vidio niti jednom u Forzi 4.
Takodjer dva dana za redom stigne obavijest unutar igre da su patchali onaj konstanti disconnect sa Forza servera ali igra se i dalje disconnecta,vidio sam da rade novi patch za to.
to ti se zove rubber banding
Znaci AI vara isto kao u prijasnjim igrama... meh
Da rubber banding ali ja to nisam vidio u Forzi 7 i FH4 ali mozda ih nisam igrao dovoljno da to vidim.
To sam znaci vidio samo u ovoj jednoj jako dugackoj utrci dok u ovim kracima niti jednom,imam nesto iznad 10 sati igranja.
Forza 7 je drugacija tamo ovisi o stazi, na nekima ce bit lagano protiv AI dok na nekima dost teze, no kod FH4 je istu stvar radio AI i da lakse se skuzi na duljim utrkama... kad gledas iza kak AI vozi zna bit komicnih scena hehe