FIFA World free2play

poruka: 533
|
čitano: 83.022
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Re: FIFA World free2play
Sova kaže...

Na koju foru dobiti/kupiti najbolje igrace tipa CR ili Messi? Dal se vise isplati kupovati pakete ili vrebati na transfer marketu?

Da ces dobiti igraca kao sto je Messi ili CR u paketicu vjerovatnost je da ces morati minimalno par miliuna potrositi na paketice. Svakodnevnim trade om po 1-2h dnevno mjesec dana ti treba da skupis za CR a. Eto kako je jedino moguce, a meni je osobno glupo dati 1.6m za CR a :D Radije napravim mix tots s ovim normalnim. 

14 godina
neaktivan
L1nNk kaže...
Sova kaže...

Na koju foru dobiti/kupiti najbolje igrace tipa CR ili Messi? Dal se vise isplati kupovati pakete ili vrebati na transfer marketu?

Da ces dobiti igraca kao sto je Messi ili CR u paketicu vjerovatnost je da ces morati minimalno par miliuna potrositi na paketice. Svakodnevnim trade om po 1-2h dnevno mjesec dana ti treba da skupis za CR a. Eto kako je jedino moguce, a meni je osobno glupo dati 1.6m za CR a :D Radije napravim mix tots s ovim normalnim. 

mislim da sam bio vidjao kristinu za 1m po nekoliko puta ,e sad nisam siguran jer mesi to bio ili kristina...

14 godina
neaktivan
FIFA World free2play

nzm kako tebi ali nakon ovog player searcha tesko nalazim igrace za preprodaju -.-

0 0 hvala 0
12 godina
TheVeky kaže...

nzm kako tebi ali nakon ovog player searcha tesko nalazim igrace za preprodaju -.-

Kako teze, pa mozes ti i na stari nacin traziti igrace, ali da ovo omogucuje jednostavniji nacin trade za sve a pogotovo za one koji samo to i rade. meni je isto, nista se nije promjenilo samo sam dobio dodatnu mogucnost. CR je 1.5 a Messi najnize do sad 950k

16 godina
neaktivan

Da li netko zna kako staviti igru u fullscreen?

Igram protiv lika, vodim 1:0, imam akciju za drugi gol i u 90min lik mi izađe (tj kao pukne veza). Na kraju piše nerješeno, ali vidim da sam dobio 3 boda, i piše pod match history 1:0. lol

12 godina
neaktivan
crash11 kaže...

Igram protiv lika, vodim 1:0, imam akciju za drugi gol i u 90min lik mi izađe (tj kao pukne veza). Na kraju piše nerješeno, ali vidim da sam dobio 3 boda, i piše pod match history 1:0. lol

ALT (onaj desni) + Enter

16 godina
neaktivan
Hrvek1909 kaže...
crash11 kaže...

ALT (onaj desni) + Enter

Neće.. od windowsa toolbar se vidi na dnu.

12 godina
crash11 kaže...
Hrvek1909 kaže...
crash11 kaže...

ALT (onaj desni) + Enter

Neće.. od windowsa toolbar se vidi na dnu.

U postavkama stavis na fullscreen, imas 3 opcije, window i dvije verzije fullscreen a :D

15 godina
neaktivan

moze mi netko objasnit zasto vise nema onih contract packova za 600 coinsa?

EUW LOL: frenkySTYLE
14 godina
neaktivan
FIFA World free2play

wtf zasto nema mixed contract pack-a u shopu -.-?! nadam se da su ga slucajno maknuli i da ce ga vratiti .... jer u protivnom ce contracti kostat skuplje od igraca ...

edit: nisam procitao prijasnji post ...

Poruka je uređivana zadnji put sub 14.6.2014 0:03 (TheVeky).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ja sam oduvijek kupovao na buy now contracte, barem sam siguran da ću dobiti 2 golda contracta za 700coinsa, a ovako... btw prodo sam wallcota za 12k i dobio 11k, je li i kod vas tako?

10 godina
neaktivan
FIFA World free2play

Meni pobjega Higuain od 6,000,.taman skupim i da cu stisnut buy.neko stisne prije mene HHAHA,.fu*k,.doveo Filipe Luisa za 10,000

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
FIFA World free2play

Zna li tko na koji system server bira protivnike,.npr dns sam igrao protiv lika koji ima 1000 winova 1000 loseova i 700 nerjesenih,..a ja imam dosad 80 utakmica sve skupa,.ni toliko,.

0 0 hvala 0
11 godina
FIFA World free2play

Sinoć sam skinuo igru i malo igrao ali svaku utakmicu mi se taktika promjeni sama tj. ja postavim 4-3-3 ,a komp sam prebaci na 4-4-2 i sam bira igrace koji ce igrati. Zna li neko uzrok toga?

EDIT: Rijesilo se samo od sebe :D

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.6.2014 12:29 (ZareCro).

0 0 hvala 0
16 godina
FIFA World free2play

Evo danas sam nabavio Logitech F70 gamepad i stvarno je puno lakse igrati nego na tipkovnicu {#} Ali naravno ima jedan problem a to je da nikako nemogu promijentit igrace samo putem kontrolera vec moram koristiti mis...

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

probaj stelat jojstick u postavkama,..ili skini onaj neki emulator,.pa preko njega,.ak ni to neradi,.onda ti je jojstick sjeban

16 godina
FIFA World free2play

Sad kad su ukinuli pakete po 600 coinsa imam problema sa odrzavanjem momcadi. Sve sto zaradim od utakmica, potrosim na ugovore... Dal je tako i na Fifi14?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

nije mi jasno igram ovaj fifa world cup i poceo sam iz pocetka dobio sam nekih 50 00 coinsa kupovao sam pakete world i dobio sam najboljeg igraca jordi alba!e sada kada igram sa nekim ima chemistry 86 i jaci a igraci messi ronaldo i sve najjaci!Dali je moguce kupovati igrace za ovaj kup ili su i oni messija dobilli u paketicima?

12 godina
Sova kaže...

Sad kad su ukinuli pakete po 600 coinsa imam problema sa odrzavanjem momcadi. Sve sto zaradim od utakmica, potrosim na ugovore... Dal je tako i na Fifi14?

U FIFI 14 nemas isto paketa s ugovorima. Cjena obicnog gold ugovora je 200 a rare ugovora je 1000 coins a. Po utakmici isto dobijes oko 400, ali s obzirom da imas katalog i exp bodove s kojima imas po odredjenom lvl u kupiti si dodatne stvari tako imas i boostere s kojima dobijes 250x15 utakmica, ili 1000x15 i slicno. Realno posto su dosta niske cjene za sad u FIFI 14 jeftinije je uzeti novog igraca nego ugovor. Sve u svemu manji je problem doci do ugovora nego u FIFI World, samo je manja vrijednost paketa sad jer jedan Pepe kosta 800 coins a.

12 godina
mirkossam kaže...

nije mi jasno igram ovaj fifa world cup i poceo sam iz pocetka dobio sam nekih 50 00 coinsa kupovao sam pakete world i dobio sam najboljeg igraca jordi alba!e sada kada igram sa nekim ima chemistry 86 i jaci a igraci messi ronaldo i sve najjaci!Dali je moguce kupovati igrace za ovaj kup ili su i oni messija dobilli u paketicima?

Messia ili CR a da se dobije u paketu vjerovatnost je 1:1000 najmanje. Tako da 99% njih koji ga imaju kupili su ga.  Chemistry je dosta vazan i gledas da ti momcad ima 100% ali cak ni to nije dovoljno gledas da ti svaki igrac nema ispod 9 chemistry jer i to ima svoj znacaj.

13 godina
neaktivan
FIFA World free2play

a kako se kupuje ovaj igrac koji igra world cup ove zelena kartice

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
mirkossam kaže...

a kako se kupuje ovaj igrac koji igra world cup ove zelena kartice

to i mene zanima,.i npr,.sto se dobije u onom paketu od 35000 coinsa,.??

14 godina
FIFA World free2play

Pa jel znate citati? Lijepo pise sta dodje u svakom packu, a tog igraca mozete pokusati naci na transfer marketu, ili okusati srecu u otvaranju packova gdje ga mozete dobiti.

You better run, you better take cover!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA World free2play

Sad je stvarno malo u banani igrat, 1 gold contract dode 950 golda na marketu. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
k1klop kaže...

Sad je stvarno malo u banani igrat, 1 gold contract dode 950 golda na marketu. 

nije samo to problem , cijene svih igraca lete prema dolje posto sada vecina ljudi moraju kupovati gold packove jer je to trenutno jedini nacin kako i doci do gold contracta ... , nadam se da ce brzo vratit mixed contract pack jer ce market propasti kao hrvatska ...

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.6.2014 20:38 (TheVeky).
12 godina
neaktivan
mirkossam kaže...

kakav world cup? ja to nemam

''Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.'' (c) Čapek
14 godina
neaktivan
cod2playahhh kaže...
mirkossam kaže...

pretpostavljam da je mislio da je fifa world f2p=  fifa 14 world cup 

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.6.2014 23:04 (TheVeky).
13 godina
neaktivan
TheVeky kaže...
cod2playahhh kaže...
mirkossam kaže...

u fifi 14 postoji world cup ulitmate team,to ce vjerovatno sada doći u world sa zakašnjenjem(i sami ste vidjeli ono new feature soon) tako da nema šta drugo bit nego to.

Mateo
14 godina
neaktivan
MateoJurišić kaže...
TheVeky kaže...
cod2playahhh kaže...
mirkossam kaže...

u fifi 14 postoji world cup ulitmate team,to ce vjerovatno sada doći u world sa zakašnjenjem(i sami ste vidjeli ono new feature soon) tako da nema šta drugo bit nego to.

a taj new future soon stoji od pamtivijeka ...

14 godina
neaktivan
FIFA World free2play

yey kupio  motm perisica za 3k :) , jao sad me opalila zelja da pokupujem ponovno sve hrvate i da igram sa njima kad trebam dignut fitness glavnoj ekipi , ali sa hrvatima cu nenormalno gubit u 3diviziji posto ih je vecina slowpoke -.-

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice