FIFA 21

poruka: 5.192
|
čitano: 800.248
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Re: FIFA 21
toxic kaže...

Ovo sam si ja slozio i mislim da cu ovu ekipu imati duze vrijeme dok ne skupim dovoljno novica za kvalitetnije...

Fina ekipa, samo ovaj Lw nikako ne paše a i malo je spor za krilnog.. :) 

6 godina
neaktivan
Jel pametnije sad slozit ekipu ili cekati DR nagrade? Ispuco sam 10h, i onda ih sve prodo, a vidim od juce je Modric pao za 8-9k..

0 0 hvala 0
12 godina
SimeKZ kaže...

Strasno je ponekad gledat koliko je community u fifi glup. Ekipa cuva kartice za prodaju do zadnjeg trena, undercutaju jedni druge i panicno prodaju sve kaj su cuvali. Bilo je komicno gledat kak neki igraci kojima ne povecan cap idu ispod prijasnjeg capa.

Diplo je bio u pravu za trenutnu situaciju. No nekako imam osjecaj da kad se ispuse trenutni balon sa priljevom novih coinsa... Market ce skocit masno. 

Naravno da je upravu čovjek. Prvi post kad sam pročitao skontao sam da čovjek kuzi šta priča.

Ja sam odma prodao Richarlisona za 48 k i mislim da se nisam zajebao a platio sam ga oko 34 k mislim.. 

Ove ostale malo bolje ću još malo sačuvati i igrati sa njima. 

Btw jutros otvorim pack i dobijem Goretzku. 

Stvarno nisam niti u jednoj fifi imao ovakav pack luck početak..  :) 

10 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Strasno je ponekad gledat koliko je community u fifi glup. Ekipa cuva kartice za prodaju do zadnjeg trena, undercutaju jedni druge i panicno prodaju sve kaj su cuvali. Bilo je komicno gledat kak neki igraci kojima ne povecan cap idu ispod prijasnjeg capa.

Diplo je bio u pravu za trenutnu situaciju. No nekako imam osjecaj da kad se ispuse trenutni balon sa priljevom novih coinsa... Market ce skocit masno. 

Sad treba kupit prem team odigrat rivalse utorak/srijeda i prodat prije full izslaska igre jer ce bit jos gora paniika.

Felipe anderson mi se cini kao najbolja investicija pao sa 33k na 19k 

Regulion isto nije losa opcija za 11k jer je jedina opcija uz robertsona za Lb u prem, a robertson je preko 60k

16 godina
FIFA 21

Regulion lb, wan bissaka rb, eventualno lacazette ili d.alli na cam?

Lacazettea imam vec, ostale moram kupit, nije problem.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
FIFA 21

Onaj koji kaze da pace nema ove godine veze, taj ocito igra drugu igru... Moji obrambeni imaju 75 i 77 pace sa anchorom, promes sa basic chem styleo protrci kraj njih, ne mogu NISTA, ali NISTA.

Moji ne blokiraju udarce, njegovih ima valjda po 10 po utakmici blokiranih, da li radim nesto krivo?

Kovačić
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
acmilan2 kaže...

Onaj koji kaze da pace nema ove godine veze, taj ocito igra drugu igru... Moji obrambeni imaju 75 i 77 pace sa anchorom, promes sa basic chem styleo protrci kraj njih, ne mogu NISTA, ali NISTA.

Moji ne blokiraju udarce, njegovih ima valjda po 10 po utakmici blokiranih, da li radim nesto krivo?

Najvjerovatnije dosta toga. Manualna obrana je sve ovogodisnju fifu. Plus pravovremeno selektiranje igraca.

Takoder onu manual run koja se trigera sa desnim stickom treba naucit. 

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
7 godina
neaktivan
FIFA 21

Ako ima ko zainteresiran za ove co-op zadatke, sa stovanjem bih se predbiljezio - shtifke79. Hvala/Grazie

0 0 hvala 0
12 godina
FIFA 21

Ne znam za vas ali meni sve ovo nešto smrdi. Pitam se sat je ea smislio, da nam u početku da ovoliko coinsa, preko 80% igrača ima jebeni pack luck, drugi dan igre imam već coinse skoro za Mbapea.

Ne mogu se požaliti jer stvarno ove godine otvaranjem paketa dobio sam pun kurac dobrih meta kartica..

Šta vi mislite. Trenutno imam super ekipu i Sona i Aubameyanga, s time da je Son na klupi. Više mi paše da ga prodam i da na desnu stranu stavim Salaha ili da uzmem Manea i stavim ga na lijevu. 

E sad, kome će od njih najviše cijena narasti? 

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.10.2020 13:25 (manipulator).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Gullit kaže...

Šimecki ti moras podhitno nekaj pojebat i ne nisi najpametniji a prodajes stalno mudrolije neke ovdje po forumu 

Kaj sam tocno krivo reko?

Uostalom, objasni mi molim te po cemu se ja to pravim pametan ako momku odgovorim u cemu je mozda njegov problem? Ko ti trese kavez? Koji se kurac kacite na mene bez ikakvog razloga. Sutis, citas i onda od niti jednog korisnog posta, smatras da ako ides omalovazavat nekog da si automatski u pravu. 

Covjek stavio palac gore na moj post, al ti si jebeno pametan da mi ides spustat na ovakav nacin. Svaka cast. 

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Tako je SimeKZ.Ja sam naucio da igram taj tip odbrane i jako malo golova primam.Sto se tice te brzine u FUT nisam nesto primjetio da ta brzina mnogo znaci u napadu ako mi je odbrana dobro postavljena.Odbranu igram na Balanced ili ako protivnik igra long bal tada ja idem na dropback i sa tri crtice.🤫
17 godina
neaktivan
Diplo kaže...
cicek kaže...

Kao sto sam rekao igra je izgledala.kao smece i smece i je. 

Movie pogledao sam imam 12h igre i igram jos  ovaj mjesec i amen, nisu me uspjeli ni razocarati. Prosjecan poluproizvod. 

Iskreno fifa na pc-u je smece, puno hakera, glitcheva, bugova i dosta manja igracka baza.

Kupio jednom i nikad vise

Da, pc daje puno vise ajmo rec kreativne slobode naspram ps-a. To mi je jasno, ali ovo sad neka veze s bugovima i hakerima vec cista losa optimizacija igre zabtu platformu. Znaci nikad ni jedna igra ne rusi windowse... ako ih i rusi dolazi update u roku od 24h... ovo s fifom traje od 1.10. Jedino sto se do sad samo crashala(obicno u meniu), ali sad se ukazao blue screen. Kao sto sam rekao prosjecni poluproizvod nekog garažnog game studia, jedina razlika je sto ovaj garažni studio ima zidove napravljene od cistog zlata, a na serverima kao vodiče koriste bakar. Los management mi se cini unutar firme, premoreni developeri i nikad gladnija publika uzimaju svoj danak.

10 godina
neaktivan
cicek kaže...
Diplo kaže...
cicek kaže...

Movie pogledao sam imam 12h igre i igram jos  ovaj mjesec i amen, nisu me uspjeli ni razocarati. Prosjecan poluproizvod. 

Iskreno fifa na pc-u je smece, puno hakera, glitcheva, bugova i dosta manja igracka baza.

Da, pc daje puno vise ajmo rec kreativne slobode naspram ps-a. To mi je jasno, ali ovo sad neka veze s bugovima i hakerima vec cista losa optimizacija igre zabtu platformu. Znaci nikad ni jedna igra ne rusi windowse... ako ih i rusi dolazi update u roku od 24h... ovo s fifom traje od 1.10. Jedino sto se do sad samo crashala(obicno u meniu), ali sad se ukazao blue screen. Kao sto sam rekao prosjecni poluproizvod nekog garažnog game studia, jedina razlika je sto ovaj garažni studio ima zidove napravljene od cistog zlata, a na serverima kao vodiče koriste bakar. Los management mi se cini unutar firme, premoreni developeri i nikad gladnija publika uzimaju svoj danak.

Ne znam, googlaj vidi jel jos netko ima problem kao ti i rjesenje za isto. Nemoguce da si ti jedini sa takvim problemom.

Ako ne nadjes nista mozda je u tvom pcu problem, probaj instalirat win opet ili igru na nekom drugom kompu.

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.10.2020 14:52 (Diplo).
10 godina
neaktivan
FIFA 21

Dva preorder packa 😂😂😂😂😂

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.10.2020 14:55 (Diplo).

2 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
FIFA 21

Dva preorder packa 😂😂😂😂😂

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.10.2020 14:55 (Diplo).

0 0 hvala 0
13 godina
Diplo kaže...

Dva preorder packa 😂😂😂😂😂

Nekaj nevalja kod njih. Pa svi dobivaju barem nekaj. 

17 godina
manipulator kaže...
toxic kaže...

Ovo sam si ja slozio i mislim da cu ovu ekipu imati duze vrijeme dok ne skupim dovoljno novica za kvalitetnije...

Fina ekipa, samo ovaj Lw nikako ne paše a i malo je spor za krilnog.. :) 

Ne znam kaj da tu stavim iskreno... imam sada 37k i gotovo sve sto mi prode prode mi s desne strane gdje je Hakimi

Bnet: mNik987#2148
17 godina
SimeKZ kaže...
Diplo kaže...

Dva preorder packa 😂😂😂😂😂

Ne laži, ja nisam još ništa dobio. U dva današnja preorder packa najbolja kartica tadić. Ja bih stvarno plako od muke. Uz sve to upalim danas igru i igra me baci u 7 diviziju i da mi 18k coinsa a da nisam odigrao niti jednu tekmu rivalsa? Koja im je to fora?

10 godina
neaktivan
movie kaže...
SimeKZ kaže...
Diplo kaže...

Dva preorder packa 😂😂😂😂😂

Ne laži, ja nisam još ništa dobio. U dva današnja preorder packa najbolja kartica tadić. Ja bih stvarno plako od muke. Uz sve to upalim danas igru i igra me baci u 7 diviziju i da mi 18k coinsa a da nisam odigrao niti jednu tekmu rivalsa? Koja im je to fora?

Doc ce i tvoje vrime hahah

Ako si odigra 30 squad battlesa dobijes rivals placament 

7 godina
neaktivan
FIFA 21

Ja sam upecao 2x Javi Martineza. Kad se zbroji i dalje ima pace ispod 75. 😆

Junior odigrao 5 meceva, sve spusio i zavrsio u div 8. Onda sam ja malo uzo u ruke da isprobam - 2 poraza, lagana, slom zivaca. Odo ja u div 10 da sacuvam zivce.

1 0 hvala 0
17 godina
Diplo kaže...

Sad treba kupit prem team odigrat rivalse utorak/srijeda i prodat prije full izslaska igre jer ce bit jos gora paniika.

Regulion isto nije losa opcija za 11k jer je jedina opcija uz robertsona za Lb u prem, a robertson je preko 60k

Po svim statsima meni je bolja opcija Digne od Reguliona a tri puta je jeftiniji i ima rating 84 kojeg ćeš uvijek moći negdje utrpati. Ujutro sam naletio na nekoliko kartica po 2800 coinsa a inače ide za oko 5k coinsa. Jednu sam si ostavio. Čak mi i Shaw bolje od njega izgleda za manje od 2k coinsa tako da ne znam što bi me natjeralo da ga kupim za 11k coinsa jer ja u njemu ne vidim nikakvu zaradu. Tko nema za robertsona kupit će dignea ili shawa dok ne skupi 50k coinsa. Bar bih ja tako napravio tj. napravit ću tj. napravio sam.

10 godina
neaktivan
movie kaže...
Diplo kaže...

Po svim statsima meni je bolja opcija Digne od Reguliona a tri puta je jeftiniji i ima rating 84 kojeg ćeš uvijek moći negdje utrpati. Ujutro sam naletio na nekoliko kartica po 2800 coinsa a inače ide za oko 5k coinsa. Jednu sam si ostavio. Čak mi i Shaw bolje od njega izgleda za manje od 2k coinsa tako da ne znam što bi me natjeralo da ga kupim za 11k coinsa jer ja u njemu ne vidim nikakvu zaradu. Tko nema za robertsona kupit će dignea ili shawa dok ne skupi 50k coinsa. Bar bih ja tako napravio tj. napravit ću tj. napravio sam.

Regulion je presa iz Real Madrida u Totenham, dobit ce OTW i nece ga bit u packovima 2 tjedna

17 godina
Diplo kaže...

Ako si odigra 30 squad battlesa dobijes rivals placament 

Pas mater tako do sada nije bilo a za ovo nisam znao. Znači kud me neće tud mi još i oni uzmu. Zar nije bezveze davati placemant za rivalse kroz SB tekme? Jedno s drugim nema veze. Lagano mi sve ide na karu. Gledam danas na jednom forumu kaj je ekipa dobila u packovima tijekom noći pa to je da sjednem i plačem. Lik je dobio Aguera, De Bruynea, Manea, Alissona, Kantea, Pogbu, Laportea, Robertsona. Pa ja to ne mogu vjerovati. Frend, gledam mu momčad jer znam da svake godine ulupa dosta novca u packove, inače talijan ima momčad od 4 milijuna coinsa. Dobio je u packovima dvije icone, Van Dijka, De Bruynea, Aguera, Salaha, Alissona, Wernera, IF Vardya itd. Pa ne može to biti slučajno. Prošlu fifu u jednom mjesecu je dobio u packovima preko 20 mlijuna coinsa? Znači ja u ovim preorder packovima nisma cijelu prošlu fifu dobio karticu vrijednu 5k coinsa a tako će biti i ove godine. Otvorio sam debelo preko 100 packova do sada i nisam vidio karticu ratinga 86. Pa ne može jedan lik u jednoj noći dobiti koliko ja ne dobijem u par godina. Fakat gubim volju. Dođe mi da piknem pointsa za 100 packova pa da vidim je li mogu dobiti bar jednu karticu vrijedniju od 100k coinsa?

17 godina
Diplo kaže...

Regulion je presa iz Real Madrida u Totenham, dobit ce OTW i nece ga bit u packovima 2 tjedna

Znam, ali kartica je totalno bezveze. Ne bih ga koristio da dođe 650 coinsa. Nije mi jasno tko želi pored dignea koristiti tako bezveznu karticu. Govorim sa strane igrača a ne trejdera. Tvoja teroija ima logike ali meni kao igraču nema logike potrošiti na njega najmanje 11k coinsa pored boljih i jeftinijih opcija. Samo to i ništa više.

Nije nešto ali bar mi na trenutak izvuku osmjeh na lice kada ih uhvatim po ovim cijenama.

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.10.2020 15:57 (movie).
10 godina
neaktivan
Diplo kaže...
SimeKZ kaže...

Skocia je Felipe Anderson sa 19k na 25k i sad su najavili njegov transfer u Porto.

Ljudi masovno kupuju zbog hypa kad prestane rast, prodajte jer ce past cjena nenormalno.

10 godina
neaktivan
movie kaže...
Diplo kaže...

Znam, ali kartica je totalno bezveze. Ne bih ga koristio da dođe 650 coinsa. Nije mi jasno tko želi pored dignea koristiti tako bezveznu karticu. Govorim sa strane igrača a ne trejdera. Tvoja teroija ima logike ali meni kao igraču nema logike potrošiti na njega najmanje 11k coinsa pored boljih i jeftinijih opcija. Samo to i ništa više.

Nije nešto ali bar mi na trenutak izvuku osmjeh na lice kada ih uhvatim po ovim cijenama.

Nije lose,

Kimpembe za 1600

17 godina
neaktivan
Diplo kaže...
cicek kaže...
Diplo kaže...
cicek kaže...

Ne znam, googlaj vidi jel jos netko ima problem kao ti i rjesenje za isto. Nemoguce da si ti jedini sa takvim problemom.

Ako ne nadjes nista mozda je u tvom pcu problem, probaj instalirat win opet ili igru na nekom drugom kompu.

Nisam ja jedini sigurno i znam sto je problem. Kao sto sam rekao igra nije optimizirana, tocnije problem nije u korisniku nego u povideru igre. Nema tu fixa... isto kako je bila prica s direct x errorom prosle godine. Igra nije optimizirana i nema tu ljjeka s interneta. 

Reinstalacija win ili igre je zadnji korak koji se radi i nikad u pravilu ne bi trebala biti ni u krugu opcija. Ako ti je pc radio kak spada prije igre i sad se u igri rusi, jasno je di je problem. 

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.10.2020 16:19 (cicek).
13 godina
cicek kaže...

Reinstalacija win ili igre je zadnji korak koji se radi i nikad u pravilu ne bi trebala biti ni u krugu opcija. Ako ti je pc radio kak spada prije igre i sad se u igri rusi, jasno je di je problem. 

Nisam još dobio plavi ekran, ali mi se igra zablokirala triput do sada dok sam po marketu zujio.

BTW

Drop back, u napadu 2-3 brzanca bez obzira na rajeting igrača, važno da je pace postojan 90 i više i rokaj miško.

Sad sam igrao protiv lika koji je pred kraj utakmice očito igrao na remi.

Ustvari, napucavao je loptu naprijed pa ako prođe, prođe... naravno da neće proći.

Otraga svi zabunkerirani i ne mrdaju dalje od svog golmana.

90% igrača tako igra i meni to nije baš zanimljivo.

Nije mi zanimljivo trudit se k'o kreten da ih probijem, a ne kužim kako je njima zanimljivo branit se k'o budala cijelu utakmicu i molit Boga da ti prođe jedan bijeg???!!!

Skoro svaku utakmicu imam preko 60% posjed, a napade gradim brzo, uopće ne drkam i ne dodajem bezveze.

Onda vam je sve jasno kakvi su likovi protiv mene i kako igraju.

[19xx] 4ntraks
14 godina
Skilledžija kaže...
cicek kaže...

Nisam još dobio plavi ekran, ali mi se igra zablokirala triput do sada dok sam po marketu zujio.

BTW

Drop back, u napadu 2-3 brzanca bez obzira na rajeting igrača, važno da je pace postojan 90 i više i rokaj miško.

Sad sam igrao protiv lika koji je pred kraj utakmice očito igrao na remi.

Ustvari, napucavao je loptu naprijed pa ako prođe, prođe... naravno da neće proći.

Otraga svi zabunkerirani i ne mrdaju dalje od svog golmana.

90% igrača tako igra i meni to nije baš zanimljivo.

Nije mi zanimljivo trudit se k'o kreten da ih probijem, a ne kužim kako je njima zanimljivo branit se k'o budala cijelu utakmicu i molit Boga da ti prođe jedan bijeg???!!!

Skoro svaku utakmicu imam preko 60% posjed, a napade gradim brzo, uopće ne drkam i ne dodajem bezveze.

Onda vam je sve jasno kakvi su likovi protiv mene i kako igraju.

Probao sam par utakmica u seasonsu sa default taktikama od klubova. Atalanta ima odlicnu taktiku gdje je posjed 65% i vise dok recimo Newcastle ima odlicne kontre. Start defensive tipa Tottenham i onda kasnije mixat malo press, malo drop back cisto da se protivniku da razmisljat. Ne treba 90 min igrat isto.

10 godina
neaktivan
FIFA 21

Untradable, al ovo vec postaje smjesno koliko me sere 😂😂

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice