FIFA 20

poruka: 9.102
|
čitano: 1.209.799
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
FIFA 20

Riješim sada marquee plus ovaj novi sbc i u 6 packova najbolja kartica casillas. Nakon tog me izbaci iz futa i ne mogu vioše nazad. Kaže da je ea server nedostupan. Eto, ljudi me tjeraju a ja se nedam. Naivno mislim da je možda danas taj dan kada ću nešto u packu dobiti.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 20

Niti jedan od ovih FFSa mi se niti svida, niti uklapa u ekipu. Jebeno ne vjerujem :D

Al ovaj kovacic... uhhhh... dobar.

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
Poruka je uređivana zadnji put pet 31.1.2020 19:57 (SimeKZ).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: FIFA 20
SimeKZ kaže...

Niti jedan od ovih FFSa mi se niti svida, niti uklapa u ekipu. Jebeno ne vjerujem :D

Čekaj sljedeći petak kada dolazi team 2. Tamo bi trebalo biti interesantnijih igrača. Nego, je li možeš u fut? Meni i dalje stoji da je server nedostupan?

Poruka je uređivana zadnji put pet 31.1.2020 19:57 (movie).
13 godina
movie kaže...
SimeKZ kaže...

Čekaj sljedeći petak kada dolazi team 2. Tamo bi trebalo biti interesantnijih igrača. Nego, je li možeš u fut? Meni i dalje stoji da je server nedostupan?

Nemam pojma, necu uc do jedno pola 10, 10h. Trenutno gledam na FUTBINU i slazem SBC na WebAppu.

5 godina
protjeran
FIFA 20

Ja isto ne znam šta mijenjati, uvalio sam se SBC-ovima tako da mi je 80 posto ekipe untreadable ... 

Igram 5-3-2, Gattusso treći stoper. Vjerojatno ću prodati Manea nakon današnjih lošijih predstava i dovesti Ronalda i(li) Insignea. I treba mi stoper umjesto Diega Carlosa, to bi mogao biti Maldini. 

Sad kad vidim svoju ekipu, pravo je čudo da sam Elite igrač.

Poruka je uređivana zadnji put pet 31.1.2020 20:00 (Arminho).

0 0 hvala 0
17 godina
SimeKZ kaže...

Nemam pojma, necu uc do jedno pola 10, 10h. Trenutno gledam na FUTBINU i slazem SBC na WebAppu.

Mene izbacilo iz futa pa ne mogu niti u web app jer mi kaže da sam logiran na konzoli. Sada treba čekati pola sata da mi se to poništi. Ono, mogao sam nešto zaraditi a sada pušiona. U packovima nula a do web appa ne mogu.

17 godina
neaktivan
Arminho kaže...
cicek kaže...
Arminho kaže...

8-2, ovo su porazi

Naljutio se ti ili ne ali ja moram pitat... Nisi uspio izjednaciti da lupis no loss glitch?

Ja jedva spojio PS na internet, ne znam šta je IP adresa, a ti mi pišeš o no loss glitchu. Imao sam 2 iz informatike samo zato što je profesor Drago bio dobrica pa mu je početna ocjena bila 2. 

P.S. Kako misliš nisi izjednačio da lupiš no loss glitch? Morat ćeš mi objasniti kako to funkcionira. Kad se radi taj no loss glitch? Pretpostavljam po tvom pitanju da tako izlaziš neporažen iz igre u utakmici u kojoj si lošiji, a imaš neriješen rezultat? Pa jel ti u ovim slikama vidiš mogućnost da sam ja bio lošiji od protivnika? 

Decko nemam ja sta s tobom raspravljat, ali cu rec da ne vjerujem jednu rijec koju napises. Razloge cu zadrzat za sebe da te ne uvrijedim. 

Da ja na pcu znam no loss glitch imao bi svai vikend 30-0 i napisao bi tu da koristim no loss glitch i svima pokazao kak ide. Al da bi izvukao svaki jebeni vikend najbolje nagrade vjeruj mi da bi.

13 godina
FIFA 20

Cicek ostro i na pravu... klizeci sa dvije noge. 

Kako sjebu martinellia sa reactions i compouser statstima. Steta. Al ovaj greenwood izgleda show.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
FIFA 20

Ja sam u igri, ali ne mogu ništa igrat jebem im majku nesposobnu.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
5 godina
protjeran
FIFA 20

Vas dvojica, dva ...

Znači, jedan kaže pomaže Wi-Fi, drugi kaže odmaže. Jedan kaže da koristim no loss glitch, ali ne zna ni kako se koristi, ni postoji li isti. Drugi podržava prvog, iako isto veze nema o tome. Bizarni ste. Da ne kažem da sam ovom prvom slikao omjer i Playstation bez Wi-Fi kabla jer nije vjerovao. Onda sad opet ne vjeruje, ali ne zna u šta ustvari ne vjeruje. Jebo lud zbunjenog, koliko zavidnih ljudi. A Arminho Fifu igra tek godinu i FUT tek sedam-osam mjeseci. Dogodine je na Svjetskom prvenstvu.

0 0 hvala 0
5 godina
protjeran
FIFA 20

Uostalom, ne treba ti valjda bolji dokaz od tog da imam prijatelja koji je redovni Gold2 igrač. Ja ga na loš dan tučem 7-0, na dobar 12-0. Logično je onda da sam ja dva ranga iznad njega, jel tako? Trebam objavljivati i slike naših rezultata? E moj cicek, treniraj pa ćeš i ti znati igrati.

0 0 hvala 0
17 godina
Skilledžija kaže...

Ja sam u igri, ali ne mogu ništa igrat jebem im majku nesposobnu.

Gledam, sjebali su storyline kartice. Meni su u igri bile neke tri bezveze kartice ratinga 85 a sada vidim na web appu da su kartice ratinga 88, kovačić, milinković savić i akani. I nagrade do njih su posve drugačije nego što su to bile u igri dok sam gledao prije nego me izbacilo. Očito opet neki zajeb pa su sve stopirali jer brzo odradiš prvih par levela.

13 godina
Arminho kaže...

Vas dvojica, dva ...

Znači, jedan kaže pomaže Wi-Fi, drugi kaže odmaže. Jedan kaže da koristim no loss glitch, ali ne zna ni kako se koristi, ni postoji li isti. Drugi podržava prvog, iako isto veze nema o tome. Bizarni ste. Da ne kažem da sam ovom prvom slikao omjer i Playstation bez Wi-Fi kabla jer nije vjerovao. Onda sad opet ne vjeruje, ali ne zna u šta ustvari ne vjeruje. Jebo lud zbunjenog, koliko zavidnih ljudi. A Arminho Fifu igra tek godinu i FUT tek sedam-osam mjeseci. Dogodine je na Svjetskom prvenstvu.

Ko ti drma kavez? Cicek te jebe... ne ja. 

WiFi konekcija odmaze teoretski samo tebi. Udaljenost od servera, opet teoretski, pomaze tebi. Jel, ako gledamo lag compensation. 

Tehnicki me boli kurac za tebe i tvoj plasman u WL. Svatko ima pravo na ovom forumu doc ovdje i pisat o ovoj igri. Ako je tebi sve super, meni je ultra drago za tebe da mozes od 3 dana WL sva tri dana uzivat. Ja sam danas dobio priliku uzivati u tocno 270min in game timea. Dakle, kojih 30min uzivanja. Vec je 4ta tekma bila slide show. Videom ti ja ne mogu dokazat svoj lag. 

Cicek ocito nekaj zna ili misli da zna i jbg. Bilo bi ok da podijeli, ipak je ovo anonimni forum gdje smo svi pod nekim nickom. 

17 godina
SimeKZ kaže...

Cicek ostro i na pravu... klizeci sa dvije noge. 

Kako sjebu martinellia sa reactions i compouser statstima. Steta. Al ovaj greenwood izgleda show.

Debelo je preko milju. Ne vrijedi mi toliko.

5 godina
protjeran
SimeKZ kaže...
Arminho kaže...

Vas dvojica, dva ...

WiFi konekcija odmaze teoretski samo tebi. Udaljenost od servera, opet teoretski, pomaze tebi. Jel, ako gledamo lag compensation. 

Tehnicki me boli kurac za tebe i tvoj plasman u WL. Svatko ima pravo na ovom forumu doc ovdje i pisat o ovoj igri. Ako je tebi sve super, meni je ultra drago za tebe da mozes od 3 dana WL sva tri dana uzivat. Ja sam danas dobio priliku uzivati u tocno 270min in game timea. Dakle, kojih 30min uzivanja. Vec je 4ta tekma bila slide show. Videom ti ja ne mogu dokazat svoj lag. 

Cicek ocito nekaj zna ili misli da zna i jbg. Bilo bi ok da podijeli, ipak je ovo anonimni forum gdje smo svi pod nekim nickom. 

Ti ga podržavaš. Podržavaš frajera koji piše bez dokaza u raspravi s likom koji piše s dokazima. Cicek jedino zna da ništa ne zna, to je pokazao ovih dana. 

Nije baš da te boli kurac jer seruckaš danima. Pitao sam te lijepo zašto ti ne igraš preko Wi-Fija ako misliš da to meni donosi bolje rezultate. Napišeš jednostavno: Ne igram zato i zato ili igram zato i zato. Znam ja odgovor i nemoj se truditi odgovarati mi. Odgovor je: Ne igram jer imam prednost kad igram preko kabla. Samo debili igraju preko Wi-Fija i zato mi je Armine tvoj rezultat još nevjerojatniji.

13 godina
Arminho kaže...
SimeKZ kaže...
Arminho kaže...

Vas dvojica, dva ...

Ti ga podržavaš. Podržavaš frajera koji piše bez dokaza u raspravi s likom koji piše s dokazima. Cicek jedino zna da ništa ne zna, to je pokazao ovih dana. 

Nije baš da te boli kurac jer seruckaš danima. Pitao sam te lijepo zašto ti ne igraš preko Wi-Fija ako misliš da to meni donosi bolje rezultate. Napišeš jednostavno: Ne igram zato i zato ili igram zato i zato. Znam ja odgovor i nemoj se truditi odgovarati mi. Odgovor je: Ne igram jer imam prednost kad igram preko kabla. Samo debili igraju preko Wi-Fija i zato mi je Armine tvoj rezultat još nevjerojatniji.

Samo prcam. 

Ne igram preko WiFia jer imam opciju igrat preko kabla. Do prije par mjeseci sam igral preko WiFia, sad kad mi je router u sobi... slobodno se spojim sa kablom. 

Ne, nemam nikakvu prednost nad nikim jer nema vise P2P povezivanja, nego se ide preko servera od EA. 

Je buraz, nevjerovatan mi je tvoj rezultat. Evo, jebeno se cudim kako ti to dodes do 23 pobjede. Stvarno si cudo od igraca. Brutalica. 

Jbt led, je te pere.

5 godina
protjeran
FIFA 20

Znači, da igram preko kabla išao bih vjerojatno na 27-28 pobjeda. Super, to me zanimalo. Ipak ću ga morati provući kroz zidove. 

0 0 hvala 0
17 godina
Arminho kaže...

Znači, da igram preko kabla išao bih vjerojatno na 27-28 pobjeda. Super, to me zanimalo. Ipak ću ga morati provući kroz zidove. 

Ne moraš, može ići i po podu.

7 godina
neaktivan
FIFA 20

Daj Armine, punis jaja kompa... 

0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 20

Ja i dalje ne mogu u fut? Je li još tko ima isti problem? Htio sam malo trgovati i ne daju mi. Preko web appa ne mogu snipati niti išta pobrati jer sam prespor. A ništa...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Arminho kaže...

Bez top 100 se nemoj ni pojavljivat ovdje, posto na drugom accountu tolko idem. No loss glitch + WiFi iz uzbekistana... nema me nitko.

17 godina
neaktivan
Arminho kaže...

Vas dvojica, dva ...

Hhaha nakon ovog posta ti se vise necu obracat. Deckic ljudi koji su sobu opremili da bi im fifa radila kak spada se zale na delay(pro igraci, da si nebi tvoja luda glava mislila da sam ja opremao sobu za fifu). I onda ces mi ti doc tu i pricat da vi u bosni imate wifi jaci nego pentagon. To si pricaj u kaficu ili kafani, kako hoces. Meni tu neces toplu vodu prodavat. Proslog vikenda si "rutinski" satrao elite 3 ili cak dva. Da sad sisas kurac u prvih 5 tekmi? Svi znaju da FUT zbraja "formu", znaci da bi ti ove panjice koji su nisko morao rastepsti, a ne popusiti odmah 2 od 5. Velim ti ja ne vjerujem ti apsolutno nista.

Zavidan ti nije nitko, samo ljudi nedaju da ih pravis ludima, eto. Dosao je lik pred koji tjedan s 30-0, i nije mu nitko rekao da radi pizdarije i laze, ali tebi koji govoris nebuloze, cu rec. Stoga zasto bi bio zavidan da netko ima 30-0? Sta ja imam od tog, ili jos bolje sta ti imas od tog? Zato mi i nije jasno zasto lazes? Dal bi ti inponiralo da te netko dize u nebesa? Eto, ja te necu.

Opet ti govorim, necu ti objasnjavat zasto ti ne vjerujem samo zato da ostanemo ljudi, a ne stoka.

Eto toliko...

Kako znam da je no loss glitch na nerjeseno? jer sam gledao po yt-u kako se radi. Prvo zato da znam ako ga netko radi protiv mene, drugo da znam ako ga je moguce napraviti... Ako ga je zasto ga ne bi koristio? Zasto ne bi "ukrao" nagrade koje mi ne pripadaju od EA? Na moju žalost nema za PC, ali na PS-u ima vise varijanti. Osoba koja moze napraviti no loss glitch mora samo upaliti na mobu YT i pratiti korake, cak ne treba ni znat sto je IP. :)

12 godina
FIFA 20

Jel vi imate problema sa spajanjem  meni piše ona poruka  unable to connect to ea servers at this time. PLS check your internet connection or try again later  .

Nick vidim me može se spojit a Castro igra.  E+wtf  

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
manipulator kaže...

Jel vi imate problema sa spajanjem  meni piše ona poruka  unable to connect to ea servers at this time. PLS check your internet connection or try again later  .

Ja sam igrao prije bez problema. Al ocito da je neki problem.

https://downdetector.com/status/fifa/

Dosle nove kartice, pa klinci mjenjaju kartice svojih roditelja za 83 rated kartice. :D

12 godina
cicek kaže...
manipulator kaže...

Ja sam igrao prije bez problema. Al ocito da je neki problem.

https://downdetector.com/status/fifa/

Dosle nove kartice, pa klinci mjenjaju kartice svojih roditelja za 83 rated kartice. :D

Pa server je down po ovome .Dobro je mislio sam da je nesto do mene 

17 godina
manipulator kaže...

Pa vidiš par postova iznad da imam isti problem?

5 godina
protjeran
FIFA 20

Produžena WL 24 sata

0 0 hvala 0
12 godina
movie kaže...
manipulator kaže...

Pa vidiš par postova iznad da imam isti problem?

Nisam čitao jbg 

13 godina
FIFA 20

Slozio mega pack, pa jos slozio mega pack i rare mega iz onih prvih SBCeva. Na to sam neke silvere slozil. 

Lloris, Havertz, Ruffier... i u zadnjem rare mega packu uz Llorisa dobijem free two players pack gdje izleti IF Acerbi. Skoro 100k sve zajedno spremio od coinsa. Tolko ne spremim od dva Jumbo rare players packa. Smijeh.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
FIFA 20

Kupio Tonalia za 1,115 mil. .Nakon 30 minuta bida se za 1,350 mil coinsa .

Kakav profit.  :) 

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice