FIFA 18

poruka: 6.361
|
čitano: 1.038.199
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
FIFA 18

Ova igra ima bugova gotovo koliko i igrača. Svatko od nas je doživio bar jedan. Teško je to sve popraviti kada je nešto iz temelja krivo...

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
FIFA 18

Cim neka druga igra tipa pucacina izadje sa bugovima ljudi krenu toliko pljuvat po njima da se ovi izdavaci zbediraju i u tjedan dva ovi poprave ove velike bugove dok sitne s vremenom rjesavaju a pogledajte nogometne simulacije PES i Fifu koliko imaju glitcheva i bugova ali to je uredu za njih jer ne postoje druge nogometne simulacije ljudi mogu birat samo izmedju te dvije igre dok pucacina imas stotine izbora zato su tamo izdavaci puno pristojniji i trude se napravit igricu sa sto manje gresaka tako da bi zadrzali ljude dok EA moze napravit najlosiju simulaciju nogometa ikad i ljudi ce dalje igrat to sranje i zasto da se oni trude ako ce uvijek dati iste rezultate.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 18

A kaj da igram ako volim nogomet ? Ne kuzim tu spiku. Problem je kako movie kaze u temeljima. CoD i ostale pucacine imaju engine koji su stari ko zemlja. FIFA je naglo presla na novi a oni rade samo na gameplayu koji nije toliko bugovit koliko sve oko njega je. 

Davno je proslo vrijeme igranja master lige i ostalog offline. Kao sta SB smatram gubljenjem vremena tak i offline igranje takoder. Posto FIFA ima daleko najjacu online komponentu to cu igrat. Samo moje subjektivno gledanje na situaciju.

http://forum.pcekspert.com/showthread.php?p=3105649#post3105649
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 18

Izgleda da im se ove godine takvo razmišljanje obija o glavu. Igra se prodaje dosta lošije i prvi put nakon par godina ovogodišnje izdanje ima lošije a ne bolje prodajne rezultate kako su do sada navikli. Pogotovo je podbacio xbox, PS4 puno manje no sve je to dosta lošije nego prošle godine.. Bit će interesantno vidjeti kakvu će igru najesen ponuditi i hoće li ovakva situacija konačno doprinjeti da se netko zamisli i zapita, gdje smo pogriješili?

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
FIFA 18

Evo jos jedan bug protivnik dobije crveni karton kad odjednom pise pored njegovog grba da ima dva crvena i ja si sad mislim kad je on dobio drugi crveni. Brojim mu one tockice ima ih 10 mozda ih krivo brojim mislim si. Stisnem start idem pogledat tko je dobio crveni nigdje informacije o kartonima idioti nisu stavili da mozez vidjet tko je sve pobrao kartone u igru. Tek negdje u 70min komentator je rekao da imaju 10 igraca sto znaci da su dodali jedan crveni pored njegovog grba.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Re: FIFA 18
The_K kaže...

Evo jos jedan bug protivnik dobije crveni karton kad odjednom pise pored njegovog grba da ima dva crvena i ja si sad mislim kad je on dobio drugi crveni. Brojim mu one tockice ima ih 10 mozda ih krivo brojim mislim si. Stisnem start idem pogledat tko je dobio crveni nigdje informacije o kartonima idioti nisu stavili da mozez vidjet tko je sve pobrao kartone u igru. Tek negdje u 70min komentator je rekao da imaju 10 igraca sto znaci da su dodali jedan crveni pored njegovog grba.

Kako nema informacije ? samo odes pod highlights. 

http://forum.pcekspert.com/showthread.php?p=3105649#post3105649
11 godina
SimeKZ kaže...
The_K kaže...

Kako nema informacije ? samo odes pod highlights. 

A nemas highlightse usred igre.

13 godina
FIFA 18

Evo ukoliko ste frustrirani Ultimate Teamom, danas je pocela VPG Balkan Regional Liga u Fifinom modu pro clubs.

Ovo je utakmica 1. kola VPG HNK Rijeka vs VPG FK Crvena Zvezda. Utakmica pocne od 21:43min na yt videu pa premotajte.

Uglavnom. Imas svog igraca kojeg kontroliras i nema tu skripta ovo ono. Ako sjebes znas da si kriv, a timska igra je jako bitna. Jako zanimljiv mod ukoliko se dublje ubacite u to, a zadnjih godina sve je popularniji i postoji jako puno liga koje se aktivno igraju po VPG pravilima. Ako netko hoce dalje istrazivat evo vam link od VPG stranice.

https://virtualprogaming.com/league/109

Registrirate se sa PSN nickom na stranicu i nadjete klub. Dosta klubova s nasih prostora koji igraju ovu ligu i dalje traze igrace, pa eto, ja vam preporucam. Jedini mod u FIFI koji igram bez zivciranja.

You don't choose to be a Liverpool fan. You get chosen.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

I kad ovo usporedis s pravim nogometom vidiš kako je igra FIFA teška ku*****

11 godina
FIFA 18

Taj pro clubs nisam igrao od 16-ice. Mogao bi opet pocet samo bi trebao naci ljude koji igraju na pc-u

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FIFA 18

i onda neka mi netko kaze da scripta ne postoji u ovoj igri,2 tekme vodim 2:0 na poluvremenu,jednu 3:0 sve super to prvo poluvrijeme igraci mi se otvaraju pass je dobar i cim krene drugo poluvrijeme moji kao da stoje ne otkivaju se spori,kao da nemaju snage,nemogu 2 pasa spojit vise,nikoga izgurat,moji naingolan i chiellini kao da su od papira,i normalno sve 3 spusim

EUNE LOL: frenkySTYLE
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 18
Ako danas ederson i salah ne dobiju nadogradnju onda nikada neće. Igrali su jedini uz talijane. Ederson spasio MC poraza u zadnjoj minuti a salah zabio oba u pobjedi. No to je ea, kod njih nikada nisi ziher a često nema niti logike u nadogradnjama zadnje dvije godine.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
movie kaže...
Ako danas ederson i salah ne dobiju nadogradnju onda nikada neće. Igrali su jedini uz talijane. Ederson spasio MC poraza u zadnjoj minuti a salah zabio oba u pobjedi. No to je ea, kod njih nikada nisi ziher a često nema niti logike u nadogradnjama zadnje dvije godine.

Naravno da ce Ederson dobiti IF, idem mi na zivce sto nisam uzeo vise komada kad su bili po 30k

17 godina
C3c1l kaže...

Naravno da ce Ederson dobiti IF, idem mi na zivce sto nisam uzeo vise komada kad su bili po 30k

A tko će znati? Ja sam uzeo dva. Bolje nego ništa... Uzeo i jednog salaha nakon što mu je cijena pala kada nije ušao u totgs. Prodao ga kada mu je cijena došla do vrha i opet ga kupio kada je pala. Zaradio gotovo 150k coinsa. Valjda ću i na njemu nešto zaraditi?

9 godina
neaktivan
FIFA 18

Trebam pomoć !

Kako postat bolji igrač...Ovo mi je prva fifa koju igram fut,imao sam malog iskustva u igranju s frendovima i ostalo,ali fut jedino sto gledam yt...Trenutno imam solidnu momcad ali nije problem u njoj nego u meni. Jednostavno lose igram pogotovo offline matches. Ponekad mi je lakse pobjedit online match nego bolesne squad battlese na kojima se nerviram. Upravo sam izgubio 4-3 od 160 momcadi u sq i to na proffesional... Znaci ocajno  ne znam sta krivo radim ali jednostavno je tako.

Moja momcad: 4-3-3

Son---G.Jesus---B.Silva

A.Herrera---Bakayoko---Mahrez

Rose---Baily---Rojo---Aurier

Hart

0 0 hvala 0
14 godina

Sto vam govori statistika? 

17 godina
FIFA 18

Nema salaha u totw? Lik okrene tekmu i zabije dva gola i nula bodova već drugi put. Prošle godine hazard zabije gol iz penala i dobije sif karticu? Koji su govnari ovi u ea sportsu, nevjerojatno. Zakaj je firmino u totw? Zakaj je pogba u totw, zakaj se sanchez u totw? i da dalje ne nabrajam.. U tekmi koju dobiju 5-0 firmino zabije dva gola koja o ničem ne odlučuju i dobije totw. salah na toj tekmi 2 puta asistira a onda na sljedećoj okrene tekmu i zabije dva gola i ništa. Čiji su golovi imali veću težinu i tko je u dvije tekme zabio i asistirao više puta?

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.1.2018 16:23 (movie).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
movie kaže...

Nema salaha u totw? Lik okrene tekmu i zabije dva gola i nula bodova već drugi put. Prošle godine hazard zabije gol iz penala i dobije sif karticu? Koji su govnari ovi u ea sportsu, nevjerojatno. Zakaj je firmino u totw?

Zato je Lovern unutra :D

17 godina
Nikolacurak kaže...

Trebam pomoć !

Kako postat bolji igrač...Ovo mi je prva fifa koju igram fut,imao sam malog iskustva u igranju s frendovima i ostalo,ali fut jedino sto gledam yt...Trenutno imam solidnu momcad ali nije problem u njoj nego u meni. Jednostavno lose igram pogotovo offline matches. Ponekad mi je lakse pobjedit online match nego bolesne squad battlese na kojima se nerviram. Upravo sam izgubio 4-3 od 160 momcadi u sq i to na proffesional... Znaci ocajno  ne znam sta krivo radim ali jednostavno je tako.

Moja momcad: 4-3-3

Son---G.Jesus---B.Silva

A.Herrera---Bakayoko---Mahrez

Rose---Baily---Rojo---Aurier

Hart

Kaj ti mahrez radi na CM? Sa 28 def i 51 strength zasigurno odrađuje dobar posao?

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.1.2018 16:45 (movie).
9 godina
neaktivan
A skupljam coinse pa ga mijenjam imam emre cana na klupi jel on bolji? I to mi dalje ne mijenja moju igru koja je losa
17 godina
Nikolacurak kaže...
A skupljam coinse pa ga mijenjam imam emre cana na klupi jel on bolji? I to mi dalje ne mijenja moju igru koja je losa

Do 5k coinsa imaš bar pet odličnih veznjaka u BPL. Ne znam što trebaš skupljati coinse za jednog igrača tipa dembele, toure, lallana, matić, fernandinho, wijnaldum... koga god od njih staviš bit će premija za krilnog igrača na poziciji veznjaka, pogotovo u tako ofenzivnoj formaciji. Na RW ja bih rađe stavio williana ili mkhitaryana. Ova dva su za mene fizički preslaba i teško bih s njima igrao..

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.1.2018 17:24 (movie).
9 godina
neaktivan
Uzeo sam dembelea

1 0 hvala 0
11 godina
movie kaže...

Nema salaha u totw? Lik okrene tekmu i zabije dva gola i nula bodova već drugi put. Prošle godine hazard zabije gol iz penala i dobije sif karticu? Koji su govnari ovi u ea sportsu, nevjerojatno. Zakaj je firmino u totw? Zakaj je pogba u totw, zakaj se sanchez u totw? i da dalje ne nabrajam.. U tekmi koju dobiju 5-0 firmino zabije dva gola koja o ničem ne odlučuju i dobije totw. salah na toj tekmi 2 puta asistira a onda na sljedećoj okrene tekmu i zabije dva gola i ništa. Čiji su golovi imali veću težinu i tko je u dvije tekme zabio i asistirao više puta?

Ja sam uzeo OTW Salaha jer sam bio 100 % sigruan da ce dobiti IF karticu, ali ocito kod ovog glupog EA nikad ne mozes biti siguran.

Gledao sam tekmu i stvarno je spasio stvar ali ocito to ovima nista ne znaci.

8 godina
neaktivan
FIFA 18

jeste skuzili kako ovaj IF Ake ima jebene ocjene a turbo je jeftin, probao ga tko?

0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 18

Uopće nisam sumnjao da ću dobiti nakon 30 odigranih tekmi ponajgore ocijenjenu iconu. Naravno, dobio hernandeza 85 i odmah ga obrisao. Nabijem ih na kitu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
C3c1l kaže...
movie kaže...

Nema salaha u totw? Lik okrene tekmu i zabije dva gola i nula bodova već drugi put. Prošle godine hazard zabije gol iz penala i dobije sif karticu? Koji su govnari ovi u ea sportsu, nevjerojatno. Zakaj je firmino u totw?

Zato je Lovern unutra :D

Lovren je odigrao jako dobre 3 zadnje tekme + donio je pobjedu protiv neugodnog Burnleya u zadnjim minutama utakmice. Jest da je Klavan zabio, ali on je samo potvrdio Lovrenov gol. Salah ima vec pun k special kartica pa su ocito odlucili malo stat s njim. Zabio je 2 gola protiv Leicestera da, ali je uz to fulao 3 zicera sto mu je dosta srozalo ukupnu ocjenu. Firmino je jako underrated ove godine. Bilo je pun k utakmica ranije gdje je on trebao dobiti IF, ali zbog toga sto su ili Coutinho ili Salah pobrali nadogradnju, nije dosao do izrazaja. Lik igra brutalno ove godine budimo realni, i sasvim je zasluzio IF karticu. Gledam svaku tekmu Liverpoola tako da mogu realno baciti svoj osvrt na ovaj TOTW.

17 godina
Cofinho kaže...

Lovren je odigrao jako dobre 3 zadnje tekme + donio je pobjedu protiv neugodnog Burnleya u zadnjim minutama utakmice. Jest da je Klavan zabio, ali on je samo potvrdio Lovrenov gol. Salah ima vec pun k special kartica pa su ocito odlucili malo stat s njim. Zabio je 2 gola protiv Leicestera da, ali je uz to fulao 3 zicera sto mu je dosta srozalo ukupnu ocjenu. Firmino je jako underrated ove godine. Bilo je pun k utakmica ranije gdje je on trebao dobiti IF, ali zbog toga sto su ili Coutinho ili Salah pobrali nadogradnju, nije dosao do izrazaja. Lik igra brutalno ove godine budimo realni, i sasvim je zasluzio IF karticu. Gledam svaku tekmu Liverpoola tako da mogu realno baciti svoj osvrt na ovaj TOTW.

Sam naziv TOTW sugerira da se nadogradnja daje za dobre igre u prošlom tjednu a ne kako je netko igrao tijekom cijele sezone. Dakle, taj prošli tjedan salah je zabio dva gola i imao dvije asistencije. Njegovi golovi bez obzira kaj je fulao nekoliko prigoda donijeli su tri boda kao što su i njegove asistencije otvorile put ka tri boda. Firminovi golovi nisu ništa donijeli u tekmi protiv lošeg protivnika. Salah ove godine nije dobio hrpu nadogradnji za svoje igre u BPL gdje je najbolji strijelac i igrač liverpoola. Dobio je samo dvije i to jednu za igrača mjeseca a drugu u totw. Daleko premalo kako je igrao. Uspoređivati njegove igre i doprinos liverpoolu s naprimjer pogbom koji dobija već drugu nadogradnju zato što se zove pogba a ne zato kaj je odigrao dobru tekmu je smiješno.

Ista stvar je sa sanchezom koji cijelu jesen igra loše. Niti sjena prošlogodišnjeg igrača ali to mu ne smeta da dobije već drugu nadogradnju za ništa posebno. Ima takvih primjera koliko hoćeš. Zadnje dvije godine ea više ne daje nadogradnje kako ih je davala pet prijašnjih godina kada je jasno bilo kako igrač dobija nadogradnju. Sada je moguće dobiti sif karticu tako da zabiješ jedan gol iz penala i da se zoveš hazard, dok recimo messi zabije dva gola i asitira i ne dobije ništa zato kaj nije u dobrim odnosima s ea sportsom.  No nema veze... ovo je ionako igra za idiote i sami smo krivi što nas tako tretiraju i od nas prave budale na ovaj ili onaj način.

Lijep primjer je i ederson. Cijelu tekmu ne primi loptu i onda obrani loš izveden penal na način da ga pucač pogodini u noge i dobije nadogradnju a par tekmi ranije kada je u zadnjih par minuta obranio dva strašna udarca s par metara protiv MU i donio tri boda uz još nekoliko sjajnih intervencija i ne dobije ništa. Logika? Nema je. Za realan osvrt ne trebaš gledati sve tekme liverpoola. Dovoljno je da si pogledao dvije tekme od prošlog tjedna. Svatko tko ih je pogledao vidio je da je u te dvije tekme salah bio najbolji igrač liverpoola koji je direktno sudjelovao u 6 osvojenih bodova. I sama činjenica da je firmino upao u totgs a salah nije a taj mjesec je bio igrač mjeseca u engleskoj budi sumnje. Pogotovo kada se pogleda tko je sve upao u totgs. Nema veze... idemo dalje...

13 godina
movie kaže...
Cofinho kaže...

Sam naziv TOTW sugerira da se nadogradnja daje za dobre igre u prošlom tjednu a ne kako je netko igrao tijekom cijele sezone. Dakle, taj prošli tjedan salah je zabio dva gola i imao dvije asistencije. Njegovi golovi bez obzira kaj je fulao nekoliko prigoda donijeli su tri boda kao što su i njegove asistencije otvorile put ka tri boda. Firminovi golovi nisu ništa donijeli u tekmi protiv lošeg protivnika. Salah ove godine nije dobio hrpu nadogradnji za svoje igre u BPL gdje je najbolji strijelac i igrač liverpoola. Dobio je samo dvije i to jednu za igrača mjeseca a drugu u totw. Daleko premalo kako je igrao. Uspoređivati njegove igre i doprinos liverpoolu s naprimjer pogbom koji dobija već drugu nadogradnju zato što se zove pogba a ne zato kaj je odigrao dobru tekmu je smiješno.

Ista stvar je sa sanchezom koji cijelu jesen igra loše. Niti sjena prošlogodišnjeg igrača ali to mu ne smeta da dobije već drugu nadogradnju za ništa posebno. Ima takvih primjera koliko hoćeš. Zadnje dvije godine ea više ne daje nadogradnje kako ih je davala pet prijašnjih godina kada je jasno bilo kako igrač dobija nadogradnju. Sada je moguće dobiti sif karticu tako da zabiješ jedan gol iz penala i da se zoveš hazard, dok recimo messi zabije dva gola i asitira i ne dobije ništa zato kaj nije u dobrim odnosima s ea sportsom.  No nema veze... ovo je ionako igra za idiote i sami smo krivi što nas tako tretiraju i od nas prave budale na ovaj ili onaj način.

Lijep primjer je i ederson. Cijelu tekmu ne primi loptu i onda obrani loš izveden penal na način da ga pucač pogodini u noge i dobije nadogradnju a par tekmi ranije kada je u zadnjih par minuta obranio dva strašna udarca s par metara protiv MU i donio tri boda uz još nekoliko sjajnih intervencija i ne dobije ništa. Logika? Nema je. Za realan osvrt ne trebaš gledati sve tekme liverpoola. Dovoljno je da si pogledao dvije tekme od prošlog tjedna. Svatko tko ih je pogledao vidio je da je u te dvije tekme salah bio najbolji igrač liverpoola koji je direktno sudjelovao u 6 osvojenih bodova. I sama činjenica da je firmino upao u totgs a salah nije a taj mjesec je bio igrač mjeseca u engleskoj budi sumnje. Pogotovo kada se pogleda tko je sve upao u totgs. Nema veze... idemo dalje...

3 Liverpoolove utakmice si imao od proslog TOTW do jucer kad je izasao ovaj TOTW. Ocito su gledali sve 3 i na temelju toga odlucili. Firmino je u tekmi protiv Swansea imao ocjenu 9.0. Salah je u tekmi protiv Leicestera imao ocjenu 7.5 s obzirom na dva gola. U te ocjene ulaze i druge statistike, a ne samo asistencije i golovi. Da se razumijemo, nebi imao nista protiv da je Salah dobio novu IF karticu, vjerojatno bi ju kupio, ali ne mozes mi rec da ju Firmino nije zasluzio. Covjek igra ST-a, a uzme u tekmi vise lopti nego da spojis sve ST-ove zajedno u BPL. On je taj prvi stup obrane, iako mozda ne zabija puno ko Salah, jako je bitan igrac Liverpoola, te zbog toga mislim da je totalno underrated.

Sto se tice Pogbe, slazem se. On nije zasluzio prvu nadogradnju(jedan gol koji je bio tap-in), a dobio je samo radi toga jer je taj tjedan bio black friday i htjeli su u TOTW ubacit velika imena da ljudi otvaraju sto vise paketica. Sad je asistiro dva puta u pobjedi protiv Evertona sto je po meni ajmo rec dovoljno za IF karticu s obzirom na manjak opcija na poziciji CM-a. 

13 godina
FIFA 18

Firmino je sasvim zasluzeno u TOGS. U 6 tekmi 6 gola i 3 asistencije. Salah u isto tekmi 5 golova i 1 asistencija.

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Novi sam u futu,moze li mi netko objasnit koje kartice se pretvore u in form? Jasno mi je da EA bira koji ce biti igraci ali moze li mi netko rec vrstu te kartice i postat sliku nje? Hvala i oprostite na glupim pitanjima,ali ovdje najvise naucim.

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice