FIFA 17

poruka: 8.373
|
čitano: 709.439
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
Re: FIFA 17
nitro66 kaže...

Neka preporuka za spanjolce? Neda mi se igrat talijane , sve bi ih raspordo i napravio spanjolce? Ovo je trenutna momcad http://prntscr.com/cs9go2

Griezmanna ako ikako mozes ubodi, Godina takoder... Ne znam koliki ti je budet tako da ove ostale 80+ igrace po pozicijama slobodno dovedi ako mozes (ima ih dosta u toj skupini i vecina ih je ok ako ih dobro poslozis)... Za desni bok je Vrsaljko dosta dobar pa bar da na njemu ustedis...

I am over 9000!!!
10 godina
Igra je najmanje duplo brza, kazem ja, ma moraju oni usra*i...
Svako prolece na Zvezdu mirise...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
ruya kaže...

igra nije brža. brži je fut

nemam za potpis
10 godina
tenac kaže...
ruya kaže...

Zakljucak - brza je... Nemas vremena ni pogledat kome dodat nego samo po X-u i on doda kome treba... Zalosno...

I am over 9000!!!
16 godina
neaktivan
FIFA 17

Uglavom nekih 20k coinsa na ovu momcad sam potrosio. U napad ide Morata i na gol moram ukombinirati nekog spanjolca koji brani u spanjolskoj ligi dobar. na CM sam mislio staviti Valera. Sutra cu do kraja slagati. http://prntscr.com/csahei

0 0 hvala 0
10 godina
nitro66 kaže...

Uglavom nekih 20k coinsa na ovu momcad sam potrosio. U napad ide Morata i na gol moram ukombinirati nekog spanjolca koji brani u spanjolskoj ligi dobar. na CM sam mislio staviti Valera. Sutra cu do kraja slagati. http://prntscr.com/csahei

Torres u vrhu ko stvoren xD

I am over 9000!!!
16 godina
neaktivan
Sta kazes na Turana na CM umjesto Alvara? Torresa hmm mogo bi ako nije skup. Imam malo love trenutno. I LB mislim uzet Albu .

0 0 hvala 0
12 godina
FIFA 17

kod spanjolaca su me najvise odusvili carrasco kao LW i gameiro u ST

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
FIFA 17

ja imam formaciju sa 4-3-3 sa 2 CM i 1 CDM i u CDM sam stavio casemira koji zabija bolje od svakog napadaca svaku 1na1 priliku je  zabio,uCM imam Kokea i Kovacica ali oni nisu bas nesto posebno losi ili dobri

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
The_K kaže...

Carrasco definitivno, mene je iznenadio koliko je dobar, ali me Gameiro razocarao. Ima dobre statse, ali kao da te netko j**e kad si u 16m sa njim, nist ne pogada, covjek pomisli da je stoper, a ne napadac...

I am over 9000!!!
9 godina
neaktivan
FIFA 17

Jučer sam uspio osvojiti još jedan draft za koji dobijem unlock ponedjeljkom i da me sada pitate kojih se igrača sjećaš da si dobio..., to bi bio samo Robin Van Persie. Kada sam na početku otvaranja ugledao ona tri packa bio sam uvjeren da nešto mora uletiti..., kada ono čuna nad čunama.

Od silinih igrača, da ja niti jednog nisam mogao listati na market iznad 900 coinsa. Kada se sve zbroji i oduzme, uspio sam zaraditi iznad 20 000 coinsa, što je za mene i više nego odlično, ali sa obzirom na packove koje su nakinđurili i s obzirom da sam došao do samog kraja, nekako čovjek stekne dojam da su teški škutori.

U draft ekipi sam imao Messia i Ronalda i odradio sam to glat jer u prve tri tekme nisam imao teške protivnike, a u zadnjoj sam naletio na cheatera, kojem sam sa našim Lukicom uspio zabiti sekundu prije nego što će prekinuti tekmu.

Sada si razmišljam, šta napraviti? Potrošiti 15k na novi draft ili dovesti nekog igrača, jer online seasons nema smisla pored gamadi...Imam super ekipu sa kojom mogu funkcionirati do kraja sezone i sve što mi trebam je to da ubodem nekog kapitalca. Da bar ukinu ugovore, jer samo mi fali to da moram prodati nekog kako bi došao do coinsa i produžio ugovore...

Nikad mi neće biti jasno kako netko može biti toliki krele i raditi to što rade i na taj način tjerati poštene ljude da uživaju u igri. Ima dosta i domaći š*paka, jer vidim po nazivu klubova, tako da se nadam da će se prepoznati u mojim rječima...

nitro66 kaže...

Da sam na tvom mjestu ne bi mnogo filozofirao i bazirao mi se na igrače A. Madrida jer si pokriven na svim pozicijama (čak i manager ). To bi mi bila osnova, a pored toga bi se malo igrao sa ovim što već imaš.

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.10.2016 8:32 (TheMaverick).

0 0 hvala 0
13 godina
Shivi kaže...
The_K kaže...

Carrasco definitivno, mene je iznenadio koliko je dobar, ali me Gameiro razocarao. Ima dobre statse, ali kao da te netko j**e kad si u 16m sa njim, nist ne pogada, covjek pomisli da je stoper, a ne napadac...

Ja sam si složio ekipu samo sa Francuzima jer sam ih u packovima dosta dobio i Gameiro mi je u napadu.

Odigram ja s njima nekoliko utakmica i idem vidjet tko je koliko doprinosio ekipi kad pogledam Gameira, a on u 8 utakmica u rubrici golovi i asistencije ima 0.

Reko, idem još jednu s njim odigrat i ako ne zabije gol ide na bubanj.

I naravno Gameiro tu utakmicu zabije hat-trick.

[19xx] 4ntraks
15 godina

Jel ovo istina da su ubrzali FUT. Planiram za PS4 kupiti jednu nogometnu igru i zasad sam bliže FIFI, uglavnom sam pročitao pozitivne komentare u usporedbi s prošlogodišnjim izdanjem, ali ako su je sada ubrzali i opet izgleda kao fliper onda mi se baš i neda igrati. Moja nogometna filozofija je više obrambeno orijentirana pa to pokušavam primijeniti u svakoj nogometnoj igri, ali ako sad to izgleda tako da se samo lopta hokejaski odbija od jednog kraja terena na drugi ne znam ima li to smisla. Osim toga, kakvi su vam općenito komentari na FIFU 17, biste li preporučili. PES mi se također sviđa, ali taj FUT je ipak prekretnica. Hvala unaprijed

9 godina
neaktivan
FIFA 17

Koju grafu da trazim  da glat pokrece fifu 17 do 100 e ?Radeon 6750 1 Gb zeza ! GTX 660 obecava ?!

Necu nista da radim,necu ni da pokusavam ako me budu terali ja cu da zabusavam.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ako si igro FUT onda kupi Fifu jer je to klasika, iskreno kao i svaka fifa ima svoje bugove koji ti pojedu zivce, ali se navuces pa mislis da ce druga tekma ici tebi na ruku, ako nisi fut igro nemoj ni krenut jer nece dobro zvrsiti. Uglavnom jedno pitanje za ekipu, da li je moguce da dribling nije isti u single playwr modu i FUTu . Znaci odem u Practice Arenu i tamo sa mesijem vzjezbam driblanjem.Kada desni analog piknem desno i ljevo dolje onda napravi ono da se okrene sa loptom , ali kako u koju stranu(zavisi gdje usmjerim analog jel) , ali npr u futu sa igracem koji mi ima 86 dribling to napravim , samo sto nista zivo se ne desava. Odnosno neki kurac napravi ali ni priblizno onom sto u trening modu rade. Isto tako na youtubu gledam onog Krasija kako dribling radi i veli stisne L2 i R2 i desni analog i dibrla. Ja to napravim i igrax mi skroz drugo radi. Moze neka pomoc? Monotono mi je ovako

0 0 hvala 0
13 godina
Hazar kaže...

Jel ovo istina da su ubrzali FUT. Planiram za PS4 kupiti jednu nogometnu igru i zasad sam bliže FIFI, uglavnom sam pročitao pozitivne komentare u usporedbi s prošlogodišnjim izdanjem, ali ako su je sada ubrzali i opet izgleda kao fliper onda mi se baš i neda igrati. Moja nogometna filozofija je više obrambeno orijentirana pa to pokušavam primijeniti u svakoj nogometnoj igri, ali ako sad to izgleda tako da se samo lopta hokejaski odbija od jednog kraja terena na drugi ne znam ima li to smisla. Osim toga, kakvi su vam općenito komentari na FIFU 17, biste li preporučili. PES mi se također sviđa, ali taj FUT je ipak prekretnica. Hvala unaprijed

Fliper zesci. Ja takodjer sve vise i vise razmisljam da se vratim na PES nakon godina Fife. 

You don't choose to be a Liverpool fan. You get chosen.
9 godina
neaktivan
Cofinho kaže...

Fliper zesci. Ja takodjer sve vise i vise razmisljam da se vratim na PES nakon godina Fife. 

Ja koji sam noob i koji se ne trudim uopste bez problema sastavim 5-6 pass-ova.

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.10.2016 10:32 (goust78).
9 godina
neaktivan
nitro66 kaže...
Ako si igro FUT onda kupi Fifu jer je to klasika, iskreno kao i svaka fifa ima svoje bugove koji ti pojedu zivce, ali se navuces pa mislis da ce druga tekma ici tebi na ruku, ako nisi fut igro nemoj ni krenut jer nece dobro zvrsiti. Uglavnom jedno pitanje za ekipu, da li je moguce da dribling nije isti u single playwr modu i FUTu . Znaci odem u Practice Arenu i tamo sa mesijem vzjezbam driblanjem.Kada desni analog piknem desno i ljevo dolje onda napravi ono da se okrene sa loptom , ali kako u koju stranu(zavisi gdje usmjerim analog jel) , ali npr u futu sa igracem koji mi ima 86 dribling to napravim , samo sto nista zivo se ne desava. Odnosno neki kurac napravi ali ni priblizno onom sto u trening modu rade. Isto tako na youtubu gledam onog Krasija kako dribling radi i veli stisne L2 i R2 i desni analog i dibrla. Ja to napravim i igrax mi skroz drugo radi. Moze neka pomoc? Monotono mi je ovako

Nikako mi nije jasno zasto idioti ne ubace normalnu kameru u arenu ?

L2+R2 je face up drubling ,ko zna da ga koristi skoro da i ne treba nista drugo !

13 godina
nitro66 kaže...

Driblinzi ovise o tome koliko koji igrač ima skill zvjezdica.

Ovi što imaju 5 mogu raditi sve finte, a ovi s manje ne mogu.

[19xx] 4ntraks
16 godina
neaktivan
Pa nije mi sa Mesijem u Draftu htio kada pomicem desni analog u donje kuteve napraviti taj dribling koji radim u pratice areni, neko zna zasto?

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
nitro66 kaže...
Pa nije mi sa Mesijem u Draftu htio kada pomicem desni analog u donje kuteve napraviti taj dribling koji radim u pratice areni, neko zna zasto?

Treba 2x da piknes i to pod pravim kutom ! :)

Mislim na pravi kut u odnosu na polozaj lijeve gljive ,znaci desno ili lijevo nazad od pravca lijeve glive 2x ! :)

Kad kazem pravi ne mislim na 90 stepeni ,mozda pod 45 step,na dole lijevo ili desno  u odnosu na pravac u koji je usmerena lijeva gjliva.

Ispade kao trofazni sistem ! :)

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.10.2016 11:17 (goust78).
16 godina
neaktivan
Haha legendo pa svaka cast na crtanju. Ma to i radim, ali nije mi islo. Probat cu opet da vidim koji mu je vrag
10 godina
tenac kaže...
ruya kaže...

Pa ja koliko vidim, ovde se o futu i pise?

9 godina
neaktivan
Hazar kaže...

Budući da i sam dosta posvećujem defanzivnom segmentu igre, mogu reći da se u FIFI 17 mnogo učinkovitije branim u odnosu na FIFA 15 i 16.

Za ovo ubrzanje gameplaya, osobno nisam primjetio da mi to smeta na bilo koji način tj. nisam primjetio ništa čudno kada je FUT mod u pitanju, u nekoj ajmo reći pretjeranoj mjeri.

12 godina
FIFA 17

Eto jeli ovo normalno svaka druga,treca utakmica tako zavrsi da ja primim glupi gol i da imam hrpu udaraca na protivnicki gol,ozljede mi najboljeg igraca u 4min i poslije su mi jos napadaca ozljedili a ni prekrsaj nisam dobio

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.10.2016 13:37 (The_K).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
FIFA 17

evo gola

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Hazar kaže...

Ja ne preporucujem, svake godine je jedno te isto, fut kao fut, skriptovan, fliper jeste, malo to sve podseca na fudbal, makar u fut modu. Ubrzan je vec nedelju dana sigurno. Ja mislim da vise ne kupujem ovaj polu proizvod.

16 godina
neaktivan
Svake godine svi isto pricamo, a na kraju cim izadje kupimo :)))

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Svake godine svi isto pricamo, a na kraju cim izadje kupimo :)))

0 0 hvala 0
15 godina
TheMaverick kaže...
Hazar kaže...

Budući da i sam dosta posvećujem defanzivnom segmentu igre, mogu reći da se u FIFI 17 mnogo učinkovitije branim u odnosu na FIFA 15 i 16.

Za ovo ubrzanje gameplaya, osobno nisam primjetio da mi to smeta na bilo koji način tj. nisam primjetio ništa čudno kada je FUT mod u pitanju, u nekoj ajmo reći pretjeranoj mjeri.

Zato jer je igranje obrane u 17 predobro napravljeno. Kada se braniš, igrače iz obrane ne treba uopće dirati niti koristiti teammate contain. Samo se braniš sa veznim igračima. Ovo će gotovo sigurno u prvom patchu ispraviti.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice