FIFA 17

poruka: 8.373
|
čitano: 635.430
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: FIFA 17
duYe kaže...

Oko 550 k coinsa, bar na pcu aubameyang bi kostao....

Jel se hamsika isplati?

Možda je toliko koštao dok ljudi ne skuže. Gledam sada je na PS4 oko 700k coinsa. To se ne isplati kada dodaš još malo i kupiš if karticu koju poslije možeš prodati kada ti dosadi a s ovom možeš obrisati dupe i pozdraviti se s oko 700k coinsa. Ne znam kome je to isplativo, meni sasvim sigurno nije ništa isplativo od toga..

Ne znam koja je svrha tog sbc kada te kartica košta gotovo kao da je uzmeš na marketu s tom razlikom što trajno ostaješ bez značajne količine coinsa. Meni je to suludo. Doneke bi mi to imalo smisla kada bih potrošio nepovratno do nekih 400k coinsa. I tada bih dva puta promislio isplati li mi se to ili ne?

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.12.2016 10:09 (movie).
12 godina
neaktivan
FIFA 17

Da , to sam ja jos sinoc gleda... Sada ide priko 800 k coinsa , previše

Za tolike coinse može se Suarez kupit

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 17

Ja sam imao u klubu igrače i Benteka napravio za 10k,kako mi se ne bi isplatilo?

0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Jebem im majku sa psn-om svaki draft u finalu mi se to desi.
Evo danas je bilo u polufinalu al sam ima 3-0 u 75.minuti.

Nabijem vas na k ea nikad od mene ni kune necete dobiti za packove.
This time next year we'll be millionaires
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Imam pitanje, vidim da se spominjalo neko manual i assisted dodavanje u fifi kaj je to?

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Manual ti je ebeno, probao sam ja i ne ide mi nikako, tj logicno treba tu puno vezbe da bi se ispraksao, sama rec ti kaze, sve sam kontrolises, moras tacno da naciljas gde saljes loptu i koliko jako napunis bar za dodavanje lopta ce doci ili nece doci tamo gde si zamislio itd, kad savladas pas igru na manual onda ostalo nije tesko.
Svako prolece na Zvezdu mirise...
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 17

Dal je izasao novi hack?????

imam 4 pobjede u 3 diviziji za redom,imam priliku osvojit 3-cu, i pocelo mi se desavat 3 tekme za redom da mi pukne linije i diskonekta me van?!?!

do mene i linije nije jer mi sve uredno radi!

jeba san im mater vise, pa ovo je stvarno prevrsilo svaku mjeru

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Na kraju sam slozio moju omiljenu ekipu sa fife16 najbolje iz francuske u 41212 :) ovi na sredini ko pitbulovi samo grizu :)

0 0 hvala 0
17 godina
nidjoPro kaže...

Ja sam imao u klubu igrače i Benteka napravio za 10k,kako mi se ne bi isplatilo?

Imao si tri IF igrača koji su vrijedili manje od 10k coinsa? Ostalih osam je vrijedilo 2k coinsa? I ja bih volio imati ovakvu momčad koja vrijedi 10k coinsa. Gledam, samo ova tri IF igrača koštaju 70k coinsa plus još preostalih osam igrača i kada to zbrojiš ne možeš proći ispod 80k coinsa. Toliko meni ta kartica ne vrijedi tim više jer sam je platio 54k coinsa i uvijek je mogu prodati baš kao što sam je i prodao za 85k coinsa. Volio bih vidjeti tu momčad koju si složio za 10k coinsa za bentekea?

http://www.futhead.com/squad-building-challenges/squads/235570/

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.12.2016 14:29 (movie).
15 godina
neaktivan
Dobro a gdje pogledam da li mi je assisted ili manual?

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
nitro66 kaže...
Dobro a gdje pogledam da li mi je assisted ili manual?

Pa ides u opcije i tamo nadjes podesavanja za gamepad.

Svako prolece na Zvezdu mirise...
10 godina
FIFA 17

Nemogu se odluciti izmedu ova dva tima pa ako moze neki savjet ,prijedlog :D

Obje su oko 200-215k

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 17

Ovo je najvece govno od igrice koje postoji . Majku im jebem svima u usta ko je radio na njoj i napravio je ovako glupom , ovisnom , skriptiranom, debilnom i sve sto i sami vi nadodate. Jebo ja sam sebe u guzicu ako ikad vise kupim ovo sranje na PC-u. Za PS4 cu razmislit dobro jer meni ne treba u zivotu da se ja nerviram zbog sranja od igrice. Toliko jaku momcad slozim , igram odlicno protiv jebenih igraca i onda me stalno poseru neki njubovi jebeni, nikad od kad vikend ligu igram nisam imo 5-0 poraza za redom,ali nikad. Ova vikend liga kao i prosla(sa ovim timom od 1,2milje) je cista kurcina x2 . Znaci sa ekipom koja kurca nije valjala ja sam razbijao , a sa ovima nemrem nista. Ma neka se steraju u tri picke bozje materine jebem im sve redom u usta .

1 0 hvala 0
14 godina
FIFA 17

Evo FIFA se upravo instalira na PS4, pa ponavljam još jednom. Dodajte Hexfire411 na friends listu. Neki me već imaju na Originu dok sam igrao na PC-u pa pretpostavljam da će se to sve prebaciti.

I naravno, ak ste za tekmu na manual obavezno se javite.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Jebiga jucer zivci napravili svoje, nakon sto sam popizdio stavio sam ekipu na market i sve otislo i popusio sigurno 200k coinsa jer su pali svi. Uglavnom radim ekipu sad i krecem sa Aubameyangom ...ima ko ideje? Hybrid spanjolska i bundes liga

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Znaci postava ce biti 4-3-3(4) ne jebem vise ove neke gluposti jer mi je ovo top za napad. Uglavom na ST je Aubameyang , LW Reus , RW Robben , na CM-ima Vidal,Renato Sanchez , Thiago. E sada obrana, tu ostaje nekih 100k coinsa, ima ko kakvu ideju? Takoder mozemo napraviti kombinaciju pa izbacit Vidala i uzet nekog drugog CM-a i ostane vise za obranu. Ajde pomoc ekipa :) ali napadacki trojac mora biti tako

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Uzmi bekove iz nemacke a stopere i golmana iz juvea i to ti je to full chem.

0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Koliko coinsa treba za fekira koji su uvjeti?
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
FIFA 17

Pozz ekipa , oprostite na smetnji ali cijelo jutro nikako se odlucit koji tim slagati jer vidim cijene su krenule malo padati pa ako moze mala pomoc :)

1 PRVA (PSG I REAL)
6 Druga( Serie a i Premier Liga)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ja bi ovaj drugi. A koje stopere mi predlazes ?

0 0 hvala 0
17 godina
nitro66 kaže...

Ovo je najvece govno od igrice koje postoji . Majku im jebem svima u usta ko je radio na njoj i napravio je ovako glupom , ovisnom , skriptiranom, debilnom i sve sto i sami vi nadodate. Jebo ja sam sebe u guzicu ako ikad vise kupim ovo sranje na PC-u. Za PS4 cu razmislit dobro jer meni ne treba u zivotu da se ja nerviram zbog sranja od igrice. Toliko jaku momcad slozim , igram odlicno protiv jebenih igraca i onda me stalno poseru neki njubovi jebeni, nikad od kad vikend ligu igram nisam imo 5-0 poraza za redom,ali nikad. Ova vikend liga kao i prosla(sa ovim timom od 1,2milje) je cista kurcina x2 . Znaci sa ekipom koja kurca nije valjala ja sam razbijao , a sa ovima nemrem nista. Ma neka se steraju u tri picke bozje materine jebem im sve redom u usta .

Aj baci fotku momčadi da je vidim

17 godina
nitro66 kaže...
Znaci postava ce biti 4-3-3(4) ne jebem vise ove neke gluposti jer mi je ovo top za napad. Uglavom na ST je Aubameyang , LW Reus , RW Robben , na CM-ima Vidal,Renato Sanchez , Thiago. E sada obrana, tu ostaje nekih 100k coinsa, ima ko kakvu ideju? Takoder mozemo napraviti kombinaciju pa izbacit Vidala i uzet nekog drugog CM-a i ostane vise za obranu. Ajde pomoc ekipa :) ali napadacki trojac mora biti tako

Ja se ne bih puno razmišljao. Draxler je čudo od kartice a ova obrana mi ulijeva sigurnost. Dva CM nemaju kompromisa i to moraju biti ove dvije kartice. Napad je onakav kakav hoćeš. Jedino kada skupiš coinsa možeš ubaciti boatenga i nemaš tu više kaj kemijati..

15 godina
neaktivan
Moze movie probat cu tu postavu, jedino za golmana nemam pojma kakav je. Uglavnom nemam vise momcad raspolazem sa 1050000 coinsa i sad planiram ovo sredit.

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
nitro66 kaže...
Moze movie probat cu tu postavu, jedino za golmana nemam pojma kakav je. Uglavnom nemam vise momcad raspolazem sa 1050000 coinsa i sad planiram ovo sredit.

Odlican je Leno, bar kod mene nema nekih kikseva itd... U bundesligu si slobodno ubaci i Kimmicha za rezervu, odlicna kartica za mizernu cijenu i konkretno na toj kartici ocjene i ucinak na terenu nemaju veze s vezom...

I am over 9000!!!
17 godina
nitro66 kaže...

Na PS4 ti je to sasvim dovoljno coinsa za složiti, još bi ti nesto i ostalo. Na golmane se u ovoj igri ne treba previše obazirati. Leno je sasvim ok. Dobar je Sommer. Prvo složi sve igrače a za golmana što ti ostane. Definitivno ove godine golmani po meni nisu nikakva prevaga niti garancija bilo čega.

11 godina
MaciStyle kaže...

Pozz ekipa , oprostite na smetnji ali cijelo jutro nikako se odlucit koji tim slagati jer vidim cijene su krenule malo padati pa ako moze mala pomoc :)

Ja bi ti kod druge momcadi predlozio da uzmes roberta firmina stvarno odlican igrac skojim mozez uvijek zabiti gol.

12 godina
FIFA 17

Jel ima tko na ps4 da bi igrao pro clubs aktivno, da napravimo klub?

You don't choose to be a Liverpool fan. You get chosen.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Cofinho kaže...

Jel ima tko na ps4 da bi igrao pro clubs aktivno, da napravimo klub?

Ako nas se nađe par možda bih se priključio tu i tamo. Igrao sam 13 ili 14 sa par ljudi tu s foruma i bilo je zabavno dok je trajalo. Ali tek jučer sam kupio igru pa ni nemam svog igrača unutar igre. Eventualno mogu igrati kao ANY za početak, ako je to još uvijek moguće.

Javi ak ćeš skupiti ljude.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
11 godina
protjeran
Tko bi sutra mogao biti u sbc-u?

Sutra je 19. znači netko tko nosi broj 19.
Kladim se na Modrića a mislim da Costa neće biti jer već ima sličnu karticu.

Tko još ima broj 19?
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Pa jucer je Aubameyang bio 230k danas 450k

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice