FIFA 17

poruka: 8.373
|
čitano: 635.437
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: FIFA 17
antimadridista kaže...
movie kaže...

Rade od nogometa atomsku fiziku a ionako će se sve svoditi na to da ja opet hoću dodati lijevo a igra doda desno ili ja hoću dodati peri a igra doda anti jer je u zaleđu.

Igraj manual.

I dalje si na manualu? Koliko ti treba za naći match na PS4? Ili igraš fut pa te spaja i sa ljudima kojima je potrebna pomoć u igri?

šumski put je bio ravan.
9 godina
neaktivan
Interesuje me da li bi FIFA 15 radila bez bagova na kompu :
CPU:Intel Pentium G 3260 3.30 GHz
GPU:AMD Radeon R7 240 2Gb DDR3
RAM:4Gb

0 0 hvala 0
15 godina
dreammaker kaže...
antimadridista kaže...
movie kaže...

Rade od nogometa atomsku fiziku a ionako će se sve svoditi na to da ja opet hoću dodati lijevo a igra doda desno ili ja hoću dodati peri a igra doda anti jer je u zaleđu.

Igraj manual.

I dalje si na manualu? Koliko ti treba za naći match na PS4? Ili igraš fut pa te spaja i sa ljudima kojima je potrebna pomoć u igri?

Na PS4 nađe dosta brzo, puno brže nego na PC-u jer ima ogroman broj igrača. A FUT ni ne igram u zadnje 2 godine praktički.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
11 godina
neaktivan
Reus na coveru! 😎😎😎

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 17

Da..

Moj PC  
6 2 hvala 0
17 godina
Hrvek1909 kaže...

Da..

Dao sam mu glas bez obzira na sve...

11 godina
neaktivan
I ja sam, medju njima cetvoricom najbolji igrac daleko, koji pri tom ne trci za parama i koji je u Borrusiji unatoc svim ponudama svjetskih ekipa. Poredit Reusa sa Hazardim, Jamesom i Martialom je meni smijesno, ma da svak ima svoje misljenje.

0 0 hvala 0
10 godina
CAUSE BABY I COULD BUILD A CASTLE OUT OF ALL THE BRICKS THEY THREW AT ME
Moj PC  
3 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
FIFA 17

Bas mi je drago za Reusa, glasao sam za njega i neka je pobijedio

1 0 hvala 0
16 godina
antimadridista kaže...
dreammaker kaže...
antimadridista kaže...
movie kaže...

Igraj manual.

Na PS4 nađe dosta brzo, puno brže nego na PC-u jer ima ogroman broj igrača. A FUT ni ne igram u zadnje 2 godine praktički.

Koliko u prosjeku čekaš na protivnika? Jer na PC zna proći sat vremena bez protivnika. Pa ako je puno brže i dalje po 20 minuta čekanja između matcheva to i nije nešto napeto..

šumski put je bio ravan.
11 godina
neaktivan
Na PS4 protivnika cekam 15ak sekundi, nekad ga i prije nadje.

0 0 hvala 0
14 godina
miikaa77 kaže...
Na PS4 protivnika cekam 15ak sekundi, nekad ga i prije nadje.

Ako ti pričaš o full manual protvnicima, pojest ću svoju GTX970.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
15 godina
neaktivan
FIFA 17

Zbilja full manual nade ti odma igraca ja mogu potvrdit. Na PC nisam usio nas nikog kad sam zadnji put probao...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Praetorian1 kaže...

Zbilja full manual nade ti odma igraca ja mogu potvrdit. Na PC nisam usio nas nikog kad sam zadnji put probao...

Polako ali sigurno konzole preuzimaju primat kaj se sportskih igri tiče. Moraš biti mazohist pa kupiti fifu17 za PC.

15 godina
neaktivan
FIFA 17

Pa evo i BF4 na PS4 ima najvise igraca npr

koji ti je ID da te dodam :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Praetorian1 kaže...

Pa evo i BF4 na PS4 ima najvise igraca npr

koji ti je ID da te dodam :)

Ako se ne varam HNK_Botinec

10 godina
neaktivan
movie kaže...
Praetorian1 kaže...

Polako ali sigurno konzole preuzimaju primat kaj se sportskih igri tiče. Moraš biti mazohist pa kupiti fifu17 za PC.

Logicno jer je svrha konzola igranje igrica, dok je na PC igranje jedna od mnogih opcija... Al mislim da si ti jedini mazohist ovdje, siluje te, a ti se jos sagnes da bolje ude mene kad pocne tak zaj***** ne igram tjedan dva jer nije vrijedno mojih zivaca i onda kad ponovno krenem kao da je neko vrijeme manje sranja i onda kasnije opet krene...

Posto ce Juve ove godine bit detaljno obraden, mislite da ce i Pjacu sredit kak spada ili je zakasnio na taj vlak posto su ovi vec poslikani itd.?

17 godina
Shivi kaže...

Logicno jer je svrha konzola igranje igrica, dok je na PC igranje jedna od mnogih opcija... Al mislim da si ti jedini mazohist ovdje, siluje te, a ti se jos sagnes da bolje ude mene kad pocne tak zaj***** ne igram tjedan dva jer nije vrijedno mojih zivaca i onda kad ponovno krenem kao da je neko vrijeme manje sranja i onda kasnije opet krene...

Posto ce Juve ove godine bit detaljno obraden, mislite da ce i Pjacu sredit kak spada ili je zakasnio na taj vlak posto su ovi vec poslikani itd.?

Danas sam par tekmi odigrao na PC nakon dužeg vremena. Tlak normalan, nije se niti pomaknuo. Tekme dobre i sve u moju korist bez ikakvih gluposti. Izgleda da me adrenalin puca na PS4 kada igram sa najjačom momčadi. Utuvio sam si da je sramota kada s njima izgubim pa se previše uživim i sve ode van kontrole a ujedno me igra najviše hebe kada s njima igram. Sljedeću fifu igram bez ikakvih if igrača. Rekao sam to i za ovu ali nisam izdržao. Eventualno ST može IF ostalo sve rare kartice.

Jednu fotku može poslati i s osobne, tako da ne bi trebalo biti problema. Interesira me koje će mu statse uvaliti?

9 godina
neaktivan

Mislim da ako mogu uredit igrače koji su takozvani deadline day transfers onda mogu i ove koji su obavili transfer u 7. mjesecu. Pogotovo zato sto su ove godine presli na novi engine pa su morali sve igrace od nule poceti radititi. Ako je tako kao sto si rekao da ce na juve obratiti posebnu pozornost ne bih vidio razlog zasto ne bi i naseg pjacu sredili kako treba i ipak ima jos 2 mjeeca do izlaska. ionako sada ne rade nista ozbiljno nego samo poboljsavaju stvari i ukrasavaju kako bi ta fifa izgledala na nesto kako i mi svi to ocekujemo.

9 godina
neaktivan

mislim da za prvu sezonu u u fifi mu nece dati gold karticu ipak je dosta mlad a i nije se mogao dokazati u europi. Mislim da bi mu kartica od 68-74 taman odgovarala. Ko zna ako uvali koji gol i nekoliko dobrih nastupa mozda dobije i neki upgrade

17 godina
Špac2002 kaže...

Mislim da ako mogu uredit igrače koji su takozvani deadline day transfers onda mogu i ove koji su obavili transfer u 7. mjesecu. Pogotovo zato sto su ove godine presli na novi engine pa su morali sve igrace od nule poceti radititi. Ako je tako kao sto si rekao da ce na juve obratiti posebnu pozornost ne bih vidio razlog zasto ne bi i naseg pjacu sredili kako treba i ipak ima jos 2 mjeeca do izlaska. ionako sada ne rade nista ozbiljno nego samo poboljsavaju stvari i ukrasavaju kako bi ta fifa izgledala na nesto kako i mi svi to ocekujemo.

To što su ove godine prešli na novi engine ne znači da igru rade od ove godine. Na predstavljanju fife rekli su da već dvije godine rade na razvoju ove igre. Što su s Juventusem radili, odradili su. Sumnjma da će netko vući svu onu tehnologiju da bi odradili Pjacinu facu kako treba. Imaš na netu klipove pa pogledaj kako je to izgledalo kada su radili face igrača Juventusa. Nije to posao od par minuta. Čisto sumnjam da će naknadno netko raditi na tome. Sljedeće sezone ok, ali ove čisto sumnjam. Do sada Pjace niti nije bilo u fifi tako da bi trebali krenuti otpočetka. Za prvu godinu sasvim dovoljno da se pojavi a za dalje, vidjet ćemo..

Poruka je uređivana zadnji put ned 24.7.2016 16:37 (movie).
11 godina

To s snimanjem face je čisto kurčenje, to se može odradit i bez toga. Ako modderi mogu napraviti realistične face valjda mogu i ovi profesionalci bez te silne opreme.

17 godina
The_K kaže...

To s snimanjem face je čisto kurčenje, to se može odradit i bez toga. Ako modderi mogu napraviti realistične face valjda mogu i ovi profesionalci bez te silne opreme.

Očito ne mogu. Vidiš da snimaju mimiku svakog igrača u raznim pozama. Mislim da nitko ne troši novce bezveze i ako to nije potrebno, pogotovo netko kao što je ea koji je poznat po tome koliko voli profit..

10 godina
neaktivan
movie kaže...
Špac2002 kaže...

To što su ove godine prešli na novi engine ne znači da igru rade od ove godine. Na predstavljanju fife rekli su da već dvije godine rade na razvoju ove igre. Što su s Juventusem radili, odradili su. Sumnjma da će netko vući svu onu tehnologiju da bi odradili Pjacinu facu kako treba. Imaš na netu klipove pa pogledaj kako je to izgledalo kada su radili face igrača Juventusa. Nije to posao od par minuta. Čisto sumnjam da će naknadno netko raditi na tome. Sljedeće sezone ok, ali ove čisto sumnjam. Do sada Pjace niti nije bilo u fifi tako da bi trebali krenuti otpočetka. Za prvu godinu sasvim dovoljno da se pojavi a za dalje, vidjet ćemo..

Gore si meni napisao da moze poslat sliku sa osobne i da nebi trebalo bit problema kad sam pitao da li mislite da ce ga obradit detaljno ili je zakasnio na taj vlak...

17 godina
Shivi kaže...

Gore si meni napisao da moze poslat sliku sa osobne i da nebi trebalo bit problema kad sam pitao da li mislite da ce ga obradit detaljno ili je zakasnio na taj vlak...

Zahebancija... a i dobri smo si pa te nisam htio razočarati...

10 godina
neaktivan
movie kaže...
Shivi kaže...

Zahebancija... a i dobri smo si pa te nisam htio razočarati...

Odmah mi je bilo jasno da nista od "detaljnog" Pjace... Kao sto si i sam napisao, jos nikad nije bio u fifi pa ce bit dobro ako ce bar malo licit na sebe...

11 godina
neaktivan
Golemo je da nema nikakvog gameplaya od onog Utd-PSG, ni jedne godine ovako nije bilo.

0 0 hvala 0
17 godina
miikaa77 kaže...
Golemo je da nema nikakvog gameplaya od onog Utd-PSG, ni jedne godine ovako nije bilo.

Svake godine je isto . Prvi pravi gameplay dobijemo kad počne gamescom polovicom osmog mjeseca. Tada dolazi zadnji službeni trailer koji najavljuje igru a nakon toga hrpa gameplaya. Strpi se još 3 tjedna.. Od prve najave na E3 pa do gamescoma periodično objavljuju trailere novih mogućnosti u igri. Do sada su ih objavili nekoliko. Znači, sve je isto kao i svake godine do sada..

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.7.2016 15:57 (movie).
17 godina
FIFA 17

Dobit ćemo novi mod u futu, fut champions

http://www.ultimateteam.co.uk/2016/07/24/fut-champions-game-mode-fifa-17/

A evo i novog načina izvođenja auta

https://gyazo.com/61650c054cdfbe410a25b251f8798ca0

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.7.2016 23:35 (movie).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 17

Sve je jasno što se tiče covera..

Nije tema, ali moram prokomentirat, izgleda da će Barcelona biti daleko najjači tim u PESu..
Moj PC  
2 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice