FIFA 16

poruka: 7.537
|
čitano: 602.849
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: FIFA 16
CoKsA kaže...

I pretprošle godine isto.. A stvarno bi volio da bude Hrvatske..ali sumnjam

-> Patch  

17 godina
FIFA 16

FIFA 16 Career Mode Innovations

https://www.youtube.com/watch?list=PLYAzVafIQExlx5OkZodtQi2cXrBBNz0Tw&v=AV3dhLjB-dU

Sljedeći ljepotani od 30 d0 21 mjesta. Danas najveći dobitnici de bruyne i chiellini. Sada nakon tri dana vidno je kako su gotovo svi igrači gubili na paceu. Rijetki su ga zadržali, još rijeđe je nekome išao gore a velikoj većini je pao. Interesantan mi je costa. Nakon 2IF kartice i nakon TOTS kartice nije dobio upgrade već je izgubio na gotovo svim statsima ali zadržao je istu ocjenu

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.9.2015 18:15 (movie).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 16

uzeo preko čilea

[19xx]C3c1l
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
C3c1l kaže...

uzeo preko čilea

koliko si platio

Who bolan cares
10 godina
C3c1l kaže...

uzeo preko čilea

Jeli ikoja od tih zemalja meksiko,cile,brazil itd podrzava placanje paysafe-om? jer nas origin to dopusta?

13 godina
neaktivan
FIFA 16

45$ me ispalo.

platio sam preko paypala.

[19xx]C3c1l
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
FIFA 16

pozdrav ljudi, nedavno sam piknuo fifu 15 i natjeravam je pomalo,moram priznati zabavna je,sam uvod u utakmicu,prezentacija,grafika, sve to lijepo izgleda.pa rekoh probat ću malo kada pes dosadi. fut koncept je zanimljiv, prodaja/kupovina igrača, ugovora, dresova ,stadiona itd. uskoro izlazi i fifa 16, za koji dan će i demo pa će se vidjeti kako to izgleda. nadam se da će napraviti neke izmjene u fazi obrane jer ovaj tactical defending me ubija. ne kužim koji im je to sirac, imam dojam da je napadač u nekakvom balonu oko kojeg se obrambeni igrač vrti i skakuće. ne znam kakvo je vaše mišljenje u vezi toga ali baš me zanima, u pesu je to drugačije koncipirano, a njega inače igram dugo. 

0 0 hvala 0
10 godina
C3c1l
Preorder kljuc si platio 45$?
13 godina
neaktivan
Pa samo preorder kljuc i postoji trenutno ;)
[19xx]C3c1l
10 godina
Aha. Ma ja mislio da si mozda narucio igricu pa ce ti ju poslati. Jbg svasta ljudi rade. Ugl i ja uvijek samo kljuc kupim. Nakon odprilike tjedan dana nakon sto izade fifa nadem si kljuc po 200kn. Fifu 15 sam platio oko 215kn. Stranica Nuuvem.
15 godina
ovo je deluxe edišn s 40 paketića i još nekim 3.14zdarijama
One ring to bring them all and in the darkness bind them
11 godina
neaktivan
FIFA 16

jeli mi moze neko rec za sto sluze "achievements" . jeli sen eki bodovi dobiju pa se negdje mogu iskoristiti ili sta? hvala unaprijed

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Nije među 50
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
15 godina
neaktivan
FIFA 16

Nema smisla išta više govoriti, valjda ea zna nešto što mi ne znamo, pikavci.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
Moj PC  
0 2 hvala 0
16 godina
Tommy_123 kaže...

Očito nekolicina vas ovdje zna nešto što ja ne znam? Zašto bi točno Rakitić trebao biti u top 50 igrača svijeta?!  

šumski put je bio ravan.
11 godina

Trebao bi barem imati 85, ako jedan De Bruyne ima 86 zbog jedne dobre sezone u Wolfsburgu i Ozil 87 dok jedan Muller ima 86 

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.9.2015 21:26 (The_K).
12 godina
neaktivan
dreammaker kaže...
Tommy_123 kaže...

Očito nekolicina vas ovdje zna nešto što ja ne znam? Zašto bi točno Rakitić trebao biti u top 50 igrača svijeta?!  

bio je standardni prvotimac aktualnog prvaka evrope dok je lani bio kapetan osvajaòa kupa uefa. sad, jel to dovoljno... to je vec druga prica. uostalom, bod ili dva gore ili dole ne znace puno posebno ako znas koristiti igraca. 

sad kad malo razmislim jasno mi je zasto rakitic nije medju top igracima. nije pejser, nije skiler, sve ono u cemu je dobar u fifi bas nije neka vrijednost pa mi je jasno zasto je manje vrijedan.

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.9.2015 21:30 (jovial).
10 godina
neaktivan
FIFA 16
raktić ne zasluzuje ispod 85,a de bruyne zasluzuje 86
CAUSE BABY I COULD BUILD A CASTLE OUT OF ALL THE BRICKS THEY THREW AT ME
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
dreammaker kaže...
Tommy_123 kaže...

Pa evo, recimo Ozil je dobio upgrade a kao govno je odigrao prošlu sezonu, a Bogme i pretprošlu, Raketa je Sevillu gurao do finala europske lige i sa njima osvojio, 15 golova, 18 asistencija, daleko najbolji igrač Seville, dođe u Barcu, odmah prva sezona triplete, odigrao svaku tekmu na najvišem nivou, 8 golova, 10 asistencija.

Ozil kombinirano u te dvije sezone nema kao Raketa a dobi mi upgrade...

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.9.2015 22:02 (Tommy_123).
17 godina
FIFA 16

Računica je jednostavna

Ozil 1 IF kartica 1 MOTM kartica
Rakitić 3 IF kartice 1 MOTM kartica

Ako su dviije kartice dovoljne za upgrade a sam igrač nije u sezoni ništa osvojio, za što su dovoljne 4 IF kartice te osvojena liga prvaka i domaće prvenstvo uz zabijeni gol u finalu lige prvaka? Pa za bar dupli upgrade u odnosu na ozila...

Tek sam sad došao doma i kad sam već tri dana postao top 50 kartice, budem to napravio i danas:

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.9.2015 22:49 (movie).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
FIFA 16

Pročitao sam svoj post preko deset puta i niti jednom nisam nigdje vidio usporedbu s Ozilom? 

šumski put je bio ravan.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 16

Samo sam dao usporedbu koliko je Raketa podcjenjen što ovako a što od fife.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Ja ne tvrdim da Ozil treba biti rejtan ni približno koliko ga EA daruje. No to je EA i njena naklonost engleskoj ligi. Loše, loše i samo loše. Ali svi smo svjesni koliko EA voli novce, pa i ne čudi naklonost ka ligi s otoka. No to ne mijenja činjenicu da ne vidim Rakitića u top 50 igrača svijeta. 

šumski put je bio ravan.
17 godina
dreammaker kaže...

Ja ne tvrdim da Ozil treba biti rejtan ni približno koliko ga EA daruje. No to je EA i njena naklonost engleskoj ligi. Loše, loše i samo loše. Ali svi smo svjesni koliko EA voli novce, pa i ne čudi naklonost ka ligi s otoka. No to ne mijenja činjenicu da ne vidim Rakitića u top 50 igrača svijeta. 

Koliko anketa, toliko bi bilo i top 50 igrača svijeta. Više manje, sve je to subjektivno. Puno igrača od ovih koje gledamo ova tri dana ja ne vidim u top 50 igrača. Ja sam dao usporedbu rakitića i ozila kroz prizmu prošle sezone futa. Ako jedna kartica dobije 2 IF kartice a druga kartica dobije 4 IF kartice za očekivati je da je kartica s više IF kartica imala bolju sezonu od ove druge. Uostalom to pokazuje broj IF kartica. Kad to sve zbrojimo logično je da rakitić dobije u odnosu na ozila veći upgrade. Kakav je rakitić igrač, to ću zadržati za sebe.

Nemam preveliko mišljnje o njemu kao niti o onom igrači zbog čijeg su šminkanja statistike izmislili termin predasistencija no to je za ovu priču nebitno. Znači čisto iz perspektive IF kartica očekujem neki upgrade. Čim sam vidio da je krajem sezone rakitić dobio MOTM karticu i podignutu ocjenu za 2, rekao sam da mu je to nagrada i da neće vidjeti TOTS karticu. Isto tako sam neki dan rekao da ako dobije upgrade +1 da će to biti čudo a +2 bi bilo po meni realno s obzirom na 4 IF kartice u prošloj sezoni

Kao i svake godine vidimo neke nelogičnosti iz osobne perspektive, ea pak vidi stvari na svoj način, ok.. to je samo igra koja se mora i ove godine dobro prodati a valjda oni najbolje znaju kako će im to poći za rukom

16 godina

Rakitića vidim kao 84 rating - igrača i s time nemam problema. Uspoređivati Ozila i Rakitića ima smisla koliko i nema, jer jadan je onaj koji misli da bi Rakitić bio išta bolji igrač u Arsenalu. Ne volim Ozila i ne mislim da zaslužuje overall veći od 84 no definitivno njih dvojica nisu u istoj situaciji. U svojem klubu bi izabrao Ozila ispred Rakete, ali sada o tome ne treba fantazirati jer se mišljenja razlikuju. To što je Raketa osvojio sa Barcelonom je lijepo, divno i krasno, no uz dužno poštovanje prema mladom gospodinu, lakše je sve osvojiti sa Messijem, Suarezom i Neymarom naprijed dok su oko tebe Iniesta i Busquets nego kad ti je ključni napadač u momčadi Giroud. 

šumski put je bio ravan.
15 godina
neaktivan
FIFA 16

Demo za 4 dana, mada mislim da će prvo doći na xbone pa tek onda za ostale platforme.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
FIFA 16

Rakitić jučer najgori na terenu protiv Gruzije, Modrić odmah iza njega.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Poruka je uređivana zadnji put pet 4.9.2015 6:49 (Hexfire).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
dreammaker kaže...

Rakitića vidim kao 84 rating - igrača i s time nemam problema.

Slažem se s tobom. No čisto iz perspektive igrača koji su dobili upgrade +2 i +3 te činjenice da je imao 4 IF kartice i za koju momčad igra ( s obzirom na popularnost barce i svih njenih igrača te ostvarenih rezultata), upgrade rakitića +2 ne bi bio neko čudo i nitko se zbog toga ne bi bunio.

16 godina
movie kaže...
dreammaker kaže...

Rakitića vidim kao 84 rating - igrača i s time nemam problema.

Slažem se s tobom. No čisto iz perspektive igrača koji su dobili upgrade +2 i +3 te činjenice da je imao 4 IF kartice i za koju momčad igra ( s obzirom na popularnost barce i svih njenih igrača te ostvarenih rezultata), upgrade rakitića +2 ne bi bio neko čudo i nitko se zbog toga ne bi bunio.

Radije bi nekima smanjio rating nego ga Raketi dizao. Nema mi smisla Raketu stavljati na jedan do dva overalla od Hazarda i ekipe jer koliko god to hrvatima teško palo, on tu nema što raditi. 

šumski put je bio ravan.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice