Danas je pala tiki-taka s Hrvatima.
Snimio sam cijelu situaciju da vidite kako igra protivnik, a kako se igra tiki-taka.
Panj me imao u šaci, ali nije iskoristio situaciju jer je klasični FIFA igrač - dodaj najbržem u ekipi i juriiiiiiii.
Što se Hrvata tiče, Brozović je jako dobar i bit će mi ga žao maknut iz ekipe kad Modrić dođe - možda na kraju ipak izbacim Kovačića?
Daleko najbolji igrač je Rakitić - pas odličan, a slobodnjak savršen. Ja, koji sam panj i ne znam pucati slobodnjake, s njim sam već zabio par komada.
Mandžo je panj i vrlo često promašuje "mrtvace", ali ponekad bljesne i čini nemoguće stvari. Jak je pa je dobar za oduzimanje lopte obrambenima i u skoku je odličan - par golova dao glavom iz teških situacija.
Perišić je zvijer - kad skupim para moram ubost IF.
Srna odličan - po meni jedan od boljih izvođača jedanaesteraca - sljedeći IF kojeg kupujem.
Obrana ponekad izvisi, ali u principu nisu tako loši (Jedvaj i Ćorluka) + Strinić LB koji je solidan.
Subašić je popio jedan pacerski gol (stavio sam pred neki dan), ali u principu se čovjek može osloniti na njega - dobar!
Evo i akcija... uživajte :)