FIFA 16

poruka: 7.537
|
čitano: 603.083
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
FIFA 16

Danas je pala tiki-taka s Hrvatima.

Snimio sam cijelu situaciju da vidite kako igra protivnik, a kako se igra tiki-taka.

Panj me imao u šaci, ali nije iskoristio situaciju jer je klasični FIFA igrač - dodaj najbržem u ekipi i juriiiiiiii.

Što se Hrvata tiče, Brozović je jako dobar i bit će mi ga žao maknut iz ekipe kad Modrić dođe - možda na kraju ipak izbacim Kovačića?

Daleko najbolji igrač je Rakitić - pas odličan, a slobodnjak savršen. Ja, koji sam panj i ne znam pucati slobodnjake, s njim sam već zabio par komada.

Mandžo je panj i vrlo često promašuje "mrtvace", ali ponekad bljesne i čini nemoguće stvari. Jak je pa je dobar za oduzimanje lopte obrambenima i u skoku je odličan - par golova dao glavom iz teških situacija. 

Perišić je zvijer - kad skupim para moram ubost IF.

Srna odličan - po meni jedan od boljih izvođača jedanaesteraca - sljedeći IF kojeg kupujem.

Obrana ponekad izvisi, ali u principu nisu tako loši (Jedvaj i Ćorluka) + Strinić LB koji je solidan.

Subašić je popio jedan pacerski gol (stavio sam pred neki dan), ali u principu se čovjek može osloniti na njega - dobar!

Evo i akcija... uživajte :)

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
4 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
FIFA 16

Rakitic je zvijer, samo je dosta slab u duelu, skoro svaki slobodnjak sa 18-22 metra ulazi

PS odlican gol

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.12.2015 16:53 (Vukovic69).

0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
FIFA 16

nedavno sam poceo igrati , jos se vjezbam na single playeru da se ne sramotim u 10diviziji  ,  vecinu jeftinih hrvata sam vec pokupovao za online mod , dres sa crvenim kockicama sam otkljucao ,  doduse ja mislim staviti vrsaljka  na lb a ne strinica  ...

jedno pitanjce , jer radi online mod ako instaliram modingway ?  

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: FIFA 16

eto tvoj video je čisti dokaz kako igrači ne prilaze lopti nego stoje ko mutavi , btw. super gol

15 godina
FIFA 16

Odlicnu si akciju slozio , mala pogreska sta je isao van sa golmanom on ali svejedno 

Moj PC  
0 0 hvala 1
11 godina
neaktivan
FIFA 16

ovako se ulazi u 4. diviziju! :)

Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
FIFA 16

Vodim 1-0 i od 40 do 45 min, onaj crni sudija mu daje dva penala, covjek preokrece na 2-1 u 86 Rakitic sa 16 metara u raslje pogadja, 2-2 u 89 min Jackson M. od precku ga dade , jedva sam pobjedio.. mrtvi penali .. 

Uz to sam jos ispo iz 5 divizije u 6 pa u 7,8 i namucio se da prodjem u 8 , a do pete doso lagano..

Zna li neko kad ce novi update?

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

ja ga ni ne taknem , on se posklizne i penal...puhnem u njega penal...ovo je gore nego u fifi 15

15 godina
FIFA 16

Ah mene pocelo na pcu zezat ono da nemogu tekmu nac i trazi bogte 10 min i onda jedva... a pred patch sve radilo ko urica stvarno uzas a nije do veze

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

oni tim patchevima i update-tima jos vise useru igru

13 godina
neaktivan
FIFA 16

Igra li netko fifu na apuu?

Zanima me da li moze fifa na A6 X2 7400K?

Htio bih brsticu kuout fifu

Hvala

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
Poruka je uređivana zadnji put ned 6.12.2015 22:32 (drakula789).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Vukovic69 kaže...

Update nije nešto što se unaprijed najavljuje niti se zna kada će izaći. Obično svake godine bude oko 4 updatea i igru podignu na verziju 1.4 ili 1.5. Što znači da možda bude još jedan update a možda ne bude više niti jedan..

9 godina
neaktivan
movie kaže...
Vukovic69 kaže...

Update nije nešto što se unaprijed najavljuje niti se zna kada će izaći. Obično svake godine bude oko 4 updatea i igru podignu na verziju 1.4 ili 1.5. Što znači da možda bude još jedan update a možda ne bude više niti jedan..

Okej .. 

Nego Trejdujete li vi ? ja lijepih para zaradim na web appu , kupujem zlatne ugovore pa ih prodam za vise para, ili nekog igraca, od 10k pa ga prodan za 1-2 k vise 

10 godina
neaktivan
FIFA 16

E ljudi, kako stojite s realizacijom kad ste u velikoj šansi? Evo, ja stvaram toliko šansi, a tako malo golova zabijam da je to nevjerovatno. Kad ciljam gornji kut i pucam jače, golman skida, kad ciljam dolje kut bude stativa ili pokraj. A moji protivnici mi zabijaju ko iz šale, moj golman me ne spašava kao što golman spašava protivnika.

I još sam primjetio da kad u utakmici uđem s defenzivnom igrom da lakše zabijam nego kad radim pritisak na protivnika i napadam visoko. Jeli tako kod vas?

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.12.2015 15:33 (Elijah01).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...

Danas je pala tiki-taka s Hrvatima.

Snimio sam cijelu situaciju da vidite kako igra protivnik, a kako se igra tiki-taka.

Panj me imao u šaci, ali nije iskoristio situaciju jer je klasični FIFA igrač - dodaj najbržem u ekipi i juriiiiiiii.

Što se Hrvata tiče, Brozović je jako dobar i bit će mi ga žao maknut iz ekipe kad Modrić dođe - možda na kraju ipak izbacim Kovačića?

Daleko najbolji igrač je Rakitić - pas odličan, a slobodnjak savršen. Ja, koji sam panj i ne znam pucati slobodnjake, s njim sam već zabio par komada.

Mandžo je panj i vrlo često promašuje "mrtvace", ali ponekad bljesne i čini nemoguće stvari. Jak je pa je dobar za oduzimanje lopte obrambenima i u skoku je odličan - par golova dao glavom iz teških situacija. 

Perišić je zvijer - kad skupim para moram ubost IF.

Srna odličan - po meni jedan od boljih izvođača jedanaesteraca - sljedeći IF kojeg kupujem.

Obrana ponekad izvisi, ali u principu nisu tako loši (Jedvaj i Ćorluka) + Strinić LB koji je solidan.

Subašić je popio jedan pacerski gol (stavio sam pred neki dan), ali u principu se čovjek može osloniti na njega - dobar!

Evo i akcija... uživajte :)

Evo pogledo sam video, fina akcija ali bukvalno ko da je druga igra, od kretnje igraca, gameplayu, kretnje golmana, igraci isto muhe, stoje kad se odigra pas.. Nevjerovatno, kod mene na ps4 se jos nije desila situacija da me na stoperu napalo 5 igraca i da sam dodao u sredini da je ovaj bukvalno sam ko mjesec bio i pasovi, igraci stoje ko izliveni, dok kod mene u vecini situacija podju na nju.

17 godina
Vukovic69 kaže...

Nego Trejdujete li vi ? ja lijepih para zaradim na web appu , kupujem zlatne ugovore pa ih prodam za vise para, ili nekog igraca, od 10k pa ga prodan za 1-2 k vise 

Ebena zarada...contracts kupljen za 200 a prodan za 300 coinsa. Ove godine je market izgubio svaki smisao. Ne da mi se sjediti pored monitora za parsto coinsa..

Naletio sam na par dobrih transakcije (50k coinsa) sve ostalo nije vrijedno spomena..

9 godina
neaktivan
movie kaže...
Vukovic69 kaže...

Ebena zarada...contracts kupljen za 200 a prodan za 300 coinsa. Ove godine je market izgubio svaki smisao. Ne da mi se sjediti pored monitora za parsto coinsa..

Naletio sam na par dobrih transakcije (50k coinsa) sve ostalo nije vrijedno spomena..

S obzirom da imam 50h igranja fife nije losa zarada :P

15 godina
FIFA 16

Vec mi je pomalo dosadilo samo seasons igrati u futu... Radije odigram one featured tournamente. Ali siromasno je to sveukupno

Edit: ovo freezanje kod trazenja protivnika je u zadnje vrijeme postalo normalna pojava.. Jako cesto i do 4-5 puta alt+f4  izadem iz igrice pa ponovo

http://trakt.tv/user/MjezZza
Poruka je uređivana zadnji put pon 7.12.2015 14:39 (maxy0).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 16

Koliko puta se moze iskoristiti squad training ? kupujem kartice i idu mi u klub,a ne mogu ih iskoristit. Zasto?

Liverpool is not just a football club,its way of a life.

0 0 hvala 0
14 godina
Bash kaže...

Koliko puta se moze iskoristiti squad training ? kupujem kartice i idu mi u klub,a ne mogu ih iskoristit. Zasto?

Svaku karticu možeš iskoristiti jednom. U kojem smislu ih "ne možeš iskoristiti"?

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
17 godina
Bash kaže...

Da bi mogao koristiti squad training karticu moraš označiti jednog igrača u momčadi te na gamepadu stisnuti trokut. Potom ti se otvori  opcija squad actions. U njoj izabereš applay squad training item i iskoristiš ga. Svaki squad training items možeš koristiti jednom. Koliko ih imaš toliko ih možeš iskoristiti..

Pojedinačne fitness kartice koristiš tako da označiš željenog igrača kojem želiš dati fitness karticu, potom stisneš na gamepadu kocku. Otvori ti se player actions, pa izabereš applay consumable i i izabereš što želiš koristiti. Pojedinačni fitness, contract, itd...

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.12.2015 20:12 (movie).
11 godina
neaktivan
FIFA 16

malo guženja :) Jerome Bog!

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 16

Vodim protiv nekog mamlaza 2:1 i lik dobi crveni u 30. min i tak završi poluvrijeme, bio sam bolji dosta jer sam odolijevao njegovim muhama. Drugo poluvrijeme završava 5:2 za njega, ne mogu pas odigrat, on igra još agresivnije (ne znam kako je moguće). očito nije ovo za mene jer se već 4-5 puta dogodilo da nakon šta protivnik dobi crveni ja popijem 3-4 komada a jedva dođem do njegovog gola.

Htio sam napisat nešto lijepo o ovoj igri za promjenu jer sam taman 2 pobjedio onako baš lijepo i mislio da sam naučio igrat protiv onih koji trče bzvz i kontre igraju (SVI). Al neeeeee, jednostavno igra mi ne dopušta :D

Valjda će novi squad bit sretniji... 

Kupio sam sve osim Ramiresa i Fabregasa. Dok ne skupim 20k za Cesca ću stavit Firmina makar se bojim da je preofenzivno iako u ovoj igrici to nije bitno.

SQUAD

I Ramires me brine malo, jel ga ima netko?

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.12.2015 21:48 (akantic).

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

ovo ja imam u planu sastaviti

11 godina
neaktivan
FIFA 16

To ti je najpametnije, ne samo da ćeš pobjeđivat ko blesav nego i pružaš ekstra dozu frustracije za pojedince poput mene ako se sretnemo 

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

kako se zoves na originu

13 godina
neaktivan
FIFA 16

EUNE: RayzCRO
Poruka je uređivana zadnji put pon 7.12.2015 22:39 (Rayz00).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 16

.

EUNE: RayzCRO
Poruka je uređivana zadnji put pon 7.12.2015 22:39 (Rayz00).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
vedator kaže...

ovo ja imam u planu sastaviti

Mirallas mi je katastrofa,Deulofeu mi je 3 puta bolji,iako ni sam neznam po cemu.. U napadu imam Bentekea i Lukakua koji mi jaaaako zabijaju i nisam mislio da su ovoliko dobri. Istotako mislim da je Mignolet najbolji BPL golman na fifi.

Liverpool is not just a football club,its way of a life.
15 godina
akantic kaže...

Vodim protiv nekog mamlaza 2:1 i lik dobi crveni u 30. min i tak završi poluvrijeme, bio sam bolji dosta jer sam odolijevao njegovim muhama. Drugo poluvrijeme završava 5:2 za njega, ne mogu pas odigrat, on igra još agresivnije (ne znam kako je moguće). očito nije ovo za mene jer se već 4-5 puta dogodilo da nakon šta protivnik dobi crveni ja popijem 3-4 komada a jedva dođem do njegovog gola.

Htio sam napisat nešto lijepo o ovoj igri za promjenu jer sam taman 2 pobjedio onako baš lijepo i mislio da sam naučio igrat protiv onih koji trče bzvz i kontre igraju (SVI). Al neeeeee, jednostavno igra mi ne dopušta :D

Valjda će novi squad bit sretniji... 

Kupio sam sve osim Ramiresa i Fabregasa. Dok ne skupim 20k za Cesca ću stavit Firmina makar se bojim da je preofenzivno iako u ovoj igrici to nije bitno.

SQUAD

I Ramires me brine malo, jel ga ima netko?

Iskreno ramires mi je jedan od bolji cdm-ova koje sam probao a kruse if je odlican takoder. Vjeruj mi bolji je od lewandowskog kojeg sam imao i prodao.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice