Fiorentina - Villarreal 3-2
Villarreal - Fiorentina 3-1
Fiorentina - Villarreal 3-2
Villarreal - Fiorentina 3-1
Shakhtar-Benfica 0-1
Benfica-Shakhtar 1-1
Villarreal - Shakhtar 1-1
Shakhtar - Villarreal 0-3
Pozdrav ljudi , danas ću se nakon posla poigrati sa upisom odigranih utakmica.
OBAVIJEST
GRUPA D:
Hexfire411 - Porto
jations - Sporting
L1nNK00 - Everton
danLinho - CSKA
Kako je i sam Hexfire predložio, zbog situacije u kojoj nam je kolega zamislio da igramo na ps4 i nije u mogućnosti odigrati turnir, prebacio sam Porto u skupinu sa Sportingom,Evertonom i CSKA.
Molim da mu se javite za odigravanje i nadam se da nema zamjerke (neće nam ništa olakšati knockout, ali će skupine bolje izgledati)
Nerazumijem kada i gdje cu biti obavijesten kada igram i sto trebam poduzeti
Nerazumijem kada i gdje cu biti obavijesten kada igram i sto trebam poduzeti
Pa dodaš ljude koji su s tobom u skupini na friends listu, kontaktiraš ih i dogovoriš se za termin. Ili pošalješ pp preko foruma. A zatim netko od vas upiše rezultat ovdje. Uglavnom, što prije se odigra prije možemo dalje s turnirom.
Villarreal-Benfica 2-1
Benfica-Villarreal 2-1
Skupina je gotova!
Svaka čast na odigranoj skupini, izrađena je tablica, neće biti ažurirana nakon svake tekme, radim ju u excelu pa ću svaki put kad neko završi skupinu update otisnut.
Ukoliko uočite grešku, pošaljite mi pp ili komentar pustite tu i ispravit ću.
Slika je u ovom postu + u prvom postu.
Ovaj dio sa gol razlikom ti izgleda malo nespretno, tipa piše 3:05 jer ti excell misli da ili želiš upisati vrijeme ili nešto dijeliš. Da se ne gnjaviš sa nekakvim formatiranjima teksta, samo fino upiši ' (apostrof) prije brojeva. U ovom slučaju napiši u čeliju '3:5 i ispisati će ti 3:5.
sevila:galatasaray 2:1
galatasaray:sevilla 5:0
Ath.Bilbao 1:1 Zenit
Zenit 2:0 Ath.Bilbao
lazio:galatasaray 1:3
galatasaray:lazio 3:0
sporting vs porto 3:1
porto vs sporting 1:3
Porto 1 - 1 Everton
Everton 1 - 2 Porto
Tottenham-Marseille 1-1
Marseille-Tottenham 2-2
Mogli bi uvest neka pravila, tipa nema slaloma s centra kad izvedea loptu, nema konstantnog uklizivanja, kratki korner pa slalom do gola i slicno ak ste za
pa mislim da se to podrazumijeva. da ocu tako igrat ukljucim se na origin...
evo kolegi amon ra podsjetnik, ja sam imao utisak da se slalomi sa centra ne rade. valjda sam bio u krivu, ne znam kakva su iskustva u drugim grupama??
evo kolegi amon ra podsjetnik, ja sam imao utisak da se slalomi sa centra ne rade. valjda sam bio u krivu, ne znam kakva su iskustva u drugim grupama??
U mojoj skupini je zasad bilo sve korektno, nadam se da ni drugi nemaju zamjerke na moju igru. Šta se tiče navedenog, nikakva "pravila" nismo definirali pa prema tome je sve dopušteno. Recimo da to nije baš u sportskom duhu, ali nekima je to očito prešlo u naviku.
Na kraju dana, mislim da je previše komplikacije s tim da se uvode nekakva pravila kako se smije igrati. Po meni je daleko jednostavnije da se odigra par ovakvih turnira i razdvoji se "žito od kukolja". Recimo da se na kraju turnira izjasne svi koji imaju primjedbu na nekoga pa ako troje ljudi veli da non stop netko ide u slalom s centra, onda valjda to tako je. Logično mi je da je svima tu u interesu da se igra što je korektnije moguće i da nema nikakvih repova nakon tekmi.
I što se mene tiče, samo taj slalom sa centra je nešto što je baš van normalne nogometne igre. Uklizavanja i kratki korner mi ne spadaju u tu neku kategoriju exploitanja nedostatka igre. Jer ako idemo gledat svaku sitnicu onda tu imaš hrpu stvari. Recimo penali koji su nekad dosuđeni tako da ni jednom od igrača nije jasno na temelju čega, pa sviranje kraja tekme kad imaš kontru 4 na 1, pa puštanje prednosti i onda dosuđivanje faula 3 akcije nakon. Ili standardna situacija (baš mi se dogodila u jednoj tekmi u skupini) da mi protivnik izbije loptu golmanu prilikom ispucavanja iz ruke i zabije u prazan gol.
Ova igra jednostavno ima hrpu tih debilnih sitnica zbog kojih uvijek možeš reći da netko nije korektan (npr. zašto mi je zabio penal, ako smo složni da nije bio).
P.S. Evo jedna preporuka u Božićnom duhu. Predlažem da se oformi dodatan ždrijeb za one koji će biti 3 i 4 u skupini. Nešto kao podjela na LP i Kup Uefa. Znam da je dodatna gnjavaža za matea, ali eto.
Odustajen od turnira.
slazem se da je nemoguce kontrolirat sve exploitove niti to treba. ali barem minimum fer pleja na prijateljskom turniru organiziranom upravo zato sta je ljudima dopizdilo igrat takvu igru, mislim da nije bas toliko puno traziti.
sve se normalno igra i nakon sto covjek primi drugi gol krene ravno sa centra u slalomu. ja sam fakat mislio da se zajebava i micem mu se, kontam sad ce stat i ode ravno do gola i zabije. gledam u nevjerici i mislim, ok, pustio sam ga pa je vidio da moze, moja greska. sljedecom prilikom, valjda je bio pocetak drugog poluvremena, tip opet krene s centra i drito na gol. i sad vec kontam da to radi namjerno i da je kveten. ;D
slazem se da je nemoguce kontrolirat sve exploitove niti to treba. ali barem minimum fer pleja na prijateljskom turniru organiziranom upravo zato sta je ljudima dopizdilo igrat takvu igru, mislim da nije bas toliko puno traziti.
sve se normalno igra i nakon sto covjek primi drugi gol krene ravno sa centra u slalomu. ja sam fakat mislio da se zajebava i micem mu se, kontam sad ce stat i ode ravno do gola i zabije. gledam u nevjerici i mislim, ok, pustio sam ga pa je vidio da moze, moja greska. sljedecom prilikom, valjda je bio pocetak drugog poluvremena, tip opet krene s centra i drito na gol. i sad vec kontam da to radi namjerno i da je kveten. ;D
sve 5 ..a kakvi su tvoji golovi bili? predes centar dvaput na utakmici i zabijes odbijanac..
evo ovako momci cisto da znate. jedno jako neugodno iskustvo. igrao sam taman utakmicu s Balky1911, i ja bih molio da se nekako takve igrace ubuduce makne od ovakvih turnira kao sta je kolega hexfire prethodno i spomenuo. i prvu utakmicu me dobije 5:3. odlicna utakmica. malo je srece imao. ali je bio malo bolji. pa pobjeda zasluzena ajmo rec. i sve ok proslo.
i odma druga utakmicai ja 5:1 vodimu 57 minuti, nestalo srece iz prethodne utakmice za njega. i kad je primio peti gol rage quit. mislim koji je to nacin u prijateljskom turniru?
tako da objavljujem rezultate te dvije utakmice:
lyon:galatasaray 5:3
galatasaray:lyon 5:1
evo sliku prilazem kao dokaz da su odigrane dvije utakmice.
uzas kakvih igraca i djece ima. kvare igru.
Schalke-Marseille 2-1
Marseille-Schalke 1-4
Malo se komplicira naša grupa, jer imamo jedan post u kojem kolega balky odustaje od turnira, te poslije toga kolega orim objavljuje rezultate iz dvije tekme odigranih sa balkyem???
I još jedna stvar...Ono što znam iz iskustva ovakvih turnira je to..., ako organizator želi da privede turnir uspješno kraju, bez obzira ako 1 ili 2 igrača iskoče iz vlaka, jako je bitno da se rezultati ažuriraju jednom na dan, kao i tabele. To je temeljno pravilo i to mora znati svatko tko se upušta u ovakvo nešto.
Molim organizatora da ovo neshvati kao kritiku, već kao dobronamjeran savjet. Čak se nudim kao "joker" pa da svako malo upisujem rezultate, a organizator moju poveznicu samo zalijepi u početni post.
znaci kolega scud, stvar je sasvim jasna da takvi igraci nemaju sta trazit u ovakvim turnirima. a jasnaje situacija i zasto je on odustao i sve. te sam i prilozio sliku s dokazom da smo igrali i vidi se da napisani rezultati su i tocni. prema tome. ja kao posten igrac nemam namjeru se pravdat zbog jednog takvog nepostenog igraca i loseg igraca.mene jesasvim briga kako ce se stvar razvit. samo sam htio naglasit dai ostaliznaju o cemu se radi i da vidi kakav je to igrac.
Porto - CSKA 1:1
CSKA - Porto 3:1
znaci kolega scud, stvar je sasvim jasna da takvi igraci nemaju sta trazit u ovakvim turnirima. a jasnaje situacija i zasto je on odustao i sve. te sam i prilozio sliku s dokazom da smo igrali i vidi se da napisani rezultati su i tocni. prema tome. ja kao posten igrac nemam namjeru se pravdat zbog jednog takvog nepostenog igraca i loseg igraca.mene jesasvim briga kako ce se stvar razvit. samo sam htio naglasit dai ostaliznaju o cemu se radi i da vidi kakav je to igrac.
I meni je došlo da izađem protiv tebe. Siluješ igru i igrače do besvjesti i još k tome koristio si custom squad zato prestani se kitit epitetima nekog poštenog i dobrog igrača. Da, igraš dobro za fut al eto, nema nogometa nego zlostavljanje igre. Nisam igrao s balkyijem ali mislim da ti stvarno ne treba ovo blaćenje njega na forumu u već 3-4 posta.
da ne zavlacim druge igrace u grupi D, biojim se da odustajem od turnira. imam posla preko glave, a bozic i bug turnir morat ce pricekati neku drugu priliku.
pozdrav svima i zabavite se
ti koliko si veliki postenjacina i veliki igrac balky1911 i zato jer nisi htio zavlacit druge igrace, pa si bas zato RAGE QUITAO. da da. toliko o tome. buahaha umrit cu od smija.
sta se tice tebe akantik, ako je neko bolji od mene ja bi to priznao. ali rec da neko siluje igru zato sto zna bolje igrat, haha. isto cu se samo nasmijat, sta se tice toga custom squad iskreno nisam ni znao da se to moze i treba promijenit, bilo je tako namjesteno ocito jer ja nista nisam ni dirao ni namjestao samo pozvao na tekmu, mislim cak da mi je ta tekma s tobom i prva bila da sam uopce igrao s nekim u ovom modu prijateljskih utakmica. nakon utakmice kad si rekao za taj custom squad ja sam ti rekao da mozemo ponovit utakmicu ako zelis. ali naravno posto si shvatio i vidio da si losiji nisi htio igrat jer da ja izgubim5:0 od nekoga nebi ni ja htio ponoviti hahaha. prema tome sve je jasno.