i jeli ti stigao već?
Stiglo mi 24., a sutra dan sam već bio igrao online (nekim čudom).
i jeli ti stigao već?
Stiglo mi 24., a sutra dan sam već bio igrao online (nekim čudom).
Probao sam kupiti cd key i na eplati i kupikey preko kreditne kartice, ali stalno mi izbacuje da ne može izvršiti transakciju, a kartica je ispravna i ima love na računu, je li zna tko u čemu je problem?
je li se može uplatiti lova na njihov žiro račun na banci kao prije što se moglo?
Pozdrav svima!
Eto da i ja podijelim svoje dojmove 15ici.
Grafika je mrak.
Strašno je brza igrica, to me nervira.
Neki igrači efikasniji, neki kontra.
Iz kornera zabit gol da si majka Isusova, ne ide, niti protivniku.
Gore na ekranu u desnom uglu mi stoji level 60. Kako da to resetiram i da opet počnem od 0?
Kako ste nariktali kameru?
Molim vas ako bi neko mogao starter squad Spanjolaca s Cercijem i Mandzom, molim vas.. ili engleza nebitno
Ako nekome treba FIFA 15, evo (globalna verzija) super ponude.
A FIFA 15 PL je poljska verzija kao što je na eplati.
Samo dosta jeftinija.
Ako nekoga interesira, imam 5 bonova za 5% nižu cijenu.
Pozdrav
Molim vas ako bi neko mogao starter squad Spanjolaca s Cercijem i Mandzom, molim vas.. ili engleza nebitno
Bravo
Carvajal - Martinez - ? - Coentrao
Rakitić - Busq - Banega
Cerci - Mandžo - ? (Griezman)
Evo ovako s glave , sad si samo zamjeni te upitnike sa jednim stoperom i lijevim krilom.
Ako nekome treba FIFA 15, evo (globalna verzija) super ponude.
A FIFA 15 PL je poljska verzija kao što je na eplati.
Samo dosta jeftinija.
Ako nekoga interesira, imam 5 bonova za 5% nižu cijenu.
Pozdrav
Baš i nije super ... jer u Mexicu je UT edition 45$, a standard 40$.
Samo ti triba Chrome i Hola.
Baš i nije super ... jer u Mexicu je UT edition 45$, a standard 40$.
Samo ti triba Chrome i Hola.
Ok, ali kad ima ljudi koji kupuju na eplati i sličnima, gdje su cijene nešto više, ovo je provjereno, bez zahebancije.
Kupiš - platiš - dobiješ u roku 5 minuta.
Kome se zeza s Mehikom za par dolara, naprijed.
Nemojte me krivo shvatiti.
moze meni taj bon
Hvala )
Trebalo mi je 1 minut više da naručim sa mexičkog origina nego što bi narucio s americkog.
Jel ima neko problem sa EA serverima da vas izbacuje iz Ultimate Teama i to?
Često, i to kad završi utakmica, tako da se umjesto pobjede piše poraz. Englezi su za sve krivi. :)
mozes mi link ostaviti od meksickog
jel ima gdje sajt za jeftine fut poene :)
Takoder sad upravo pocelo izbacivat ko ludo van...
Edit:mislim da je nesto vece u pitanju jer sam primjetio da manje vise sve ove streamere baca van isto...
Edit:mislim da je nesto vece u pitanju jer sam primjetio da manje vise sve ove streamere baca van isto...
mozda updejt ide pa imaju probleme
Tko je od Vas "CroFrozen"?
Dobra tekma btw. , samo se bojim da su mi oduzeli bodove, jer me izbacilo nakon tekme...
Ajd nek više srede te servere, katastrofa , pobijedim i onda me izbaci van i zapise mi kao DNF..
Napravio sam fitness momcad sa squad builderom iz onoga sta nisam odmah quicksello iz paketica.. na sta je to licilo.. vecinom BPL momcad sa nonBL argentincem na krilu, nekim japancem ispred i subasicem na golu..
I prva tekma naiđem na fullBPL sa di mariom, costom, hazardom, y.toureom itd..
I na kraju sam pobjedio 3-2, skuzio 2 stvari:
1. Diaby je zvijer i nadskace sve
2. Najbolje igram sa slabijim momcadima, niti ocekujem čuda od udaraca sa 30 metara niti ocekujem čuda od golmana, fina pass igra.
I za kraj me EA diskonekta na kraju tekme haha
skinio sam demo verziju igre i izbacuje mi neki grešku pri ulasku u igru http://prntscr.com/4qltql
Ne mogu vjerovat kakve su cijene, Balotelli 40k, Sturridge 50, Benteke koji je 2k bio sad je 30k mislim ono..
Trebalo mi je 1 minut više da naručim sa mexičkog origina nego što bi narucio s americkog.
moze link od tog :)
moze link od tog :)
U google chrome-u otvoriš origin.com i u hola izaberi mexico, zatim se logiraš sa svojim podacima, ubaciš igru u košaricu i platiš sa paypal-om.
Dok budeš kupovao isključi si origin na kompu.
jel danas i sutra free online igranje(kako je i najavljeno) i za one koji neposjeduju PSN (gvorim za PS4)?
ljudi sa kojom vi kamerom igrte i na kojim postavkama, sa ovom default mi se cini kao da pola terena ne vidim?
ljudi sa kojom vi kamerom igrte i na kojim postavkama, sa ovom default mi se cini kao da pola terena ne vidim?
Co-op kamera. Briga me za grafiku i sitne detalje, želim vidjeti što je više terena moguće.
Pozdrav, imam par pocetnickih pitanja,pa ono,ako se nekom da odgovorit,puni bi mi znacilo:
1. Da li je itko dobio onaj gold pack od pre-order bonusa? Znam da bi se trebao dobiti jedan tjedno,ali ja ni taj jedan nisam dobio (preorderao igru sa g2play,pisalo je da cu dobiti 15 gold packova)
2. Kako mogu vjezbati slobodne udarce? U Fifi 14 sam to mogao u practice areni,a sad kao da su to kompletno maknuli?
3. Da li mogu preskociti one mini tutoriale na pocetku svake utakmice?
4. Da li mogu preskociti slavljenje golova?
I da,igra je za PC,da ne bude zabune.
Može li mi netko reci za ovu stranicu g2a da li je sigurno s nje kupovati jer fifa ima za nekih 45-50 dolara, te jos vaznije. znaci imam preuzetu igru sa torrenta ali to je navodno verzija za preload samo. (sto mi je i trebalo), i kad kliknem na nju otvori origin i trazi aktivaciju.sve je meni to razumljivo ali ako kupim cd key na ovome g2a, necu valjda trebati ponovo skidati igru sa origina. hoce li prepoznati ovo sto imam.iako trenutno nemam je u library u originu..mozda zato sto nije kupljena bez obzira sto sam kopirao tamo...takoder ako kupim dvd verziju u lokalnu gaming shopu da li sve dolaze za origin keyem...ili samo ubacim dvd i igram nakon instalacije..ali ako je takva ispada da mogu posuditi bilo kome i on na isti način igra. stvarno nisam upucen iskreno prvi put da kupujem original pa zato toliko pitanja :)
Može li mi netko reci za ovu stranicu g2a da li je sigurno s nje kupovati jer fifa ima za nekih 45-50 dolara, te jos vaznije. znaci imam preuzetu igru sa torrenta ali to je navodno verzija za preload samo. (sto mi je i trebalo), i kad kliknem na nju otvori origin i trazi aktivaciju.sve je meni to razumljivo ali ako kupim cd key na ovome g2a, necu valjda trebati ponovo skidati igru sa origina. hoce li prepoznati ovo sto imam.iako trenutno nemam je u library u originu..mozda zato sto nije kupljena bez obzira sto sam kopirao tamo...takoder ako kupim dvd verziju u lokalnu gaming shopu da li sve dolaze za origin keyem...ili samo ubacim dvd i igram nakon instalacije..ali ako je takva ispada da mogu posuditi bilo kome i on na isti način igra. stvarno nisam upucen iskreno prvi put da kupujem original pa zato toliko pitanja :)
Gdje god i kakvu verziju kupio, moraš koristiti Origin. Nema klasičnog posuđivanje, nego moraš dati account podatke nekoj osobi. I onaj kome ih daš ne može igrati online istovremeno kad i ti. G2A je siguran koliko znam. Što se tiče same igre, pretpostavljam da bi trebalo raditi makar su fileovi sa torrenta (nisam siguran smije li se o ovome uopće raspravljati, ali ajd). Znači kad kupiš key i ubaciš ga u origin, namjesti u njemu da ti traži fileove od fife u folderu gdje si instalirao "ovu" verziju. Ak pronađe, moguće da je dovoljno samo kliknuti na verify files pa će samo skinuti fileove koji mu trebaju. U najgorem slučaju morat ćeš skinuti cijelu igru ispočetka.