Ovo se mora kupiti!
EDIT: Prva ingame slika:
Bacanje u komu !
Ovo izgleda predobro da bi bilo istinito, a istinito je :D
Ovo living pitch, to sam oduvijek želio u igri, da se ostavi trag nakon što baš prokližeš po travi :D
Skoro pa su mi uzeli pare, ali pričekajmo, jedina boljka je matchmaking i serveri opčenito.
brijem da će ono parkiranje busa bit toliko op da će bolit glava
Ovo izgleda predobro da bi bilo istinito, a istinito je :D
Ovo living pitch, to sam oduvijek želio u igri, da se ostavi trag nakon što baš prokližeš po travi :D
Skoro pa su mi uzeli pare, ali pričekajmo, jedina boljka je matchmaking i serveri opčenito.
A sta fali matchmakingu... cak niti serveri nisu problem koliki su problem cheateri. Sve je super do nove godine, poslije toga ne mozes nista. Neka samo nabacaju sto vise turnira i sto vise opcija za FUT i online gaming. Ako to naprave, pun pogodak bude.
EDIT: Parkiranje Busa... vidim da to neki i sad pokusavaju, ali kad je tu Robben da ju mazne sa 30m pod raljoke, nema straha :D
jel ima kakvih naznaka da ce cijene konzola past do 9.mj?
Ne mogu naštancati konzola koliko ih mogu prodati. Daj mi u takvoj situaciji reci jedan razlog zašto bi spuštali cijenu?
A sta fali matchmakingu...
Da si ozbiljnije igrao 2vs2 ne bi to pitao.
@movie
Ne budi smiješan. Najveći broj ljudi još uvijek nije nabavio "next gen" konzole jer nemaš šta igrati na njima.
A sta fali matchmakingu...
Da si ozbiljnije igrao 2vs2 ne bi to pitao.
Exactly.
@movie
Ne budi smiješan. Najveći broj ljudi još uvijek nije nabavio "next gen" konzole jer nemaš šta igrati na njima.
Nisam shvatio u kojem sam dijelu smiješan? Samo konstatiram da cijena neće tako skoro padati dok je prodaja u svijetu jako dobra. Evo po zadnjim podacima trenutno su broj 1 po prodaji u svijetu. Tko normalan u takvoj situaciji spušta cijenu? Uostalom, deveti mjesec i nije tako daleko pa ćemo vidjeti kao će se cijene kretati u tom periodu..
Ne znam za vas, ali meni je duša igrati po kiši...Mislim da će u sljedećoj sezoni feeling biti i više nego odličan, barem ako je suditi po ovom što sam do sada zapazio.
Kad možemo očekivati demo?
Kad možemo očekivati demo?
2 tjedna prije same igre.
opet ono malo govno na coveru i opet ronaldo neće imati veći ovr od govneta
Zvučiš kao da bi se naguzio ovom što nije na coveru.
opet ono malo govno na coveru i opet ronaldo neće imati veći ovr od govneta
on je govno,sto je jedan od najboljih nogometasa u POVIJESTI,a ti si normalan jer sada sjedis doma,pises gluposti po messiju,a ne zelim ni zamisljati sta radis na ronaldove slike.
Mislim da nitko ne treba biti na coveru jer je nepravedno prema ostalima. .Ionako malo njih igra s govnetom jer se i sa igrice vidi da je precjenjen.
Mislim da nitko ne treba biti na coveru jer je nepravedno prema ostalima. .Ionako malo njih igra s govnetom jer se i sa igrice vidi da je precjenjen.
Nisam znao da je toliko bitno tko je na coveru...
Druga stvar, vidjet ćeš sada na "svjetskom" tko je precijenjen...
Chill out!
Mislim da bi na cover trebalo staviti grupnu fotku igrača na manual postavkama. To su pravi junaci a i svi bi stali na cover i nitko ne bi bio zakinut!
bit ce to sjajna fifa. nakon sta sam preskocio 14, vjerujem da ce ovo na ignajtu biti fenomenalno.
malo me plasi brzina, nadam se nekom balansu ali vidjet cemo.
ovo sto su se bacili na detalje je fenomenalno. konacno nakon swosa na terenu ostaju tragovi, dresovi se prljaju... malo su i pretjerali s onom mrezom koja se dize nakon suta... ne znam kakav bi to udarac morao bit da podigne onu plastiku. to jos nisam vidio... ali sad vec sitnicarim.
da precjenjen i nije zasluzio jer je osvojio "samo" zlatnu loptu 4 puta,ligu prvaka 3 puta,la ligu ako se ne varam 6 puta,olimpijske igre sa argentinom i tako se moze nabrajati u nedogled,ali ako vladitor kaze da je on precjenjen i GOVNO to znaci da je on govno,daj rađe prestani pricat gluposti i barem slozi jedan kvalitetni argument.
Hoće li se moći igrati lige i turniti ofline?
Fino, vec ima preorder...
Pricekat cemo neki popust na Originu na sve zivo pa cemo uzetu u meksiku, koliko vidim tamo je oko 220-240kn.
Mislim da bi na cover trebalo staviti grupnu fotku igrača na manual postavkama. To su pravi junaci a i svi bi stali na cover i nitko ne bi bio zakinut!
Šteta pa grupna fotka bananih zbog cheatanja u FUT-u nije moguća zbog prevelikog broja kompleksaša. Ne slažeš li se samnom movie?
Mozete pojasnit sta je FUT i kako narucit sa Meksickog origina (brijem da je bilo vec 100 puta, ak imate link neki da ne kopam)