FIFA 14

poruka: 12.463
|
čitano: 1.661.941
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
FIFA 14
Znači u 15 h rokamo ponovno!?
Ako je tko za prijateljsku neka se javi. :-)

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: FIFA 14
prcko_croatia kaže...
Znači u 15 h rokamo ponovno!?
Ako je tko za prijateljsku neka se javi. :-)

Ne, nego u 11 je trebalo bit to gotovo. 10 AM UK time.

11 godina
neaktivan
Encyanix kaže...

Kako je ovaj Mlapa (Hawk) bolestan igrac u 4-1-4-1 formaciji... odusevljen sam..  usao je u mojih top 5 visokih ST-a tip je visok, jak, brz i ima dobar udarac.. Jaca i brza verzija adebayora/Jo-a 
Ovaj IF Traore isto nije los.. igrac po mom ukusu.. tip ima nevjerojatnu brzinu skillanja nesto tipa neymar i bolje cak i mogu vam rec da je to prvi IF koji mi se svidja ove godine.. a probao sam sve zivo sto se toga tice ..

Inace ovo je squad: http://www.futhead.com/14/squads/7763527/ 

Lijepo si ih postrojio, nema šta...Btw., moj novi squad je gotov, pa te cimnem čim te ugledam online.

El CapitanO
17 godina
Anchor Man kaže...

Ja sam poslije 4 odigrane tekme protiv kolega u ligi, koji imaju Ibarba, stekao dojam da je taj isti Viktor Ibarbo najbolji napadač u čitavoj FIFI. Taj odlučuje pobjednika u 90'-oj, zabija sa 35m, zabija glavom kao nenormalan (strahujem od svakog kornera ili centaršuta sa strane), na udaljenosti od 40m do gola u stanju je povuči i povaljati 3-4 stopera i na kraju zabiti sa ruba kaznenog prostora itd., ili jednostavno rečeno, radi se o "ultimativnom napadaču". Jbt., naprosto me izludio, da sam na kraju od muke i sebi kupio jednog.

Ne razumijem? Kad sam rekao da mi je lik jedan od meni najboljih napadača u igri i neizostavni dio bilo koje talijanske momčadi, Šime je rekao da ku.ca ne vrijedi, da je trom i niškoristi? Kako sad?

17 godina
Đapa club kaže...

Kada je najbolje vrijeme za kupiti IF kartice koje su izašle prošli tjedan?

Nema pravila. Znaju dva dana nakon izlaska biti najpovoljnije. Većinom budu najpovoljnije dva dana prije izlaska novog totw. U svakom slučaju taj petak i ponedjeljak treba gledati oko 9 ujutro. Ja sam tada kupio 90% ifova po super cijenama. No svakako treba gledati svaki dan one igrače koji te interesiraju pa pratiti cijenu...

11 godina
neaktivan
Dovršio sam si brazilce. I naspram talijana su zvijeri. Prvi puta sam mogao parirati njemačkoj ekipi.
Al me j.... manager. Na futhead-u postoji brazilac, međutim kada ga tražim i igri na transver, ne nudi mi niti jednog brazilca. Molim pomoć.
13 godina
prcko_croatia kaže...
Dovršio sam si brazilce. I naspram talijana su zvijeri. Prvi puta sam mogao parirati njemačkoj ekipi.
Al me j.... manager. Na futhead-u postoji brazilac, međutim kada ga tražim i igri na transver, ne nudi mi niti jednog brazilca. Molim pomoć.

Nadi jeftinog trenera, pikni mu ligu iz koje imas najvise igraca i to je to.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
17 godina
prcko_croatia kaže...

Svaka novosložena ekipa je zvijerska a nakon par dana sve se vraća u normalu... zato je najbolje imati nekoliko momčadi pa kombinirati što u datom trenutku najbolje funkcionira..

14 godina
neaktivan
movie kaže...
Đapa club kaže...

Kada je najbolje vrijeme za kupiti IF kartice koje su izašle prošli tjedan?

Nema pravila. Znaju dva dana nakon izlaska biti najpovoljnije. Većinom budu najpovoljnije dva dana prije izlaska novog totw. U svakom slučaju taj petak i ponedjeljak treba gledati oko 9 ujutro. Ja sam tada kupio 90% ifova po super cijenama. No svakako treba gledati svaki dan one igrače koji te interesiraju pa pratiti cijenu...

Dajte ovi što ste mu lupili TD obrazložite zašto nije u pravu i napišite svoje mišljenje. Možda će netko pomoći i meni i njemu.

11 godina
neaktivan
http://www.futhead.com/14/squads/8000540/
Evo mojih brazilaca.
Na klupi su: Robinho, Kaka, Hernanes, Luiz Gustavo, Paulinho, Juan Jesus, Miranda.
Moram samo skupiti novčiće za Cb Silvu i ekipa za pet.
11 godina
neaktivan
prcko_croatia kaže...
Evo mojih brazilaca.
Na klupi su: Robinho, Kaka, Hernanes, Luiz Gustavo, Paulinho, Juan Jesus, Miranda.

iskreno ja nebi Silvu ;)

cvek
13 godina
neaktivan
FIFA 14

Sta mislite o Mlapa-E.Johnson combou u 352 Finchov legend killer squad ? :DD

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Đapa club kaže...

Dajte ovi što ste mu lupili TD obrazložite zašto nije u pravu i napišite svoje mišljenje. Možda će netko pomoći i meni i njemu.

Ne znam što bi mi oni mogli pomoći? Do danas sam kupio i preprodao oko 100 if igrača i ja ti govorim iz svog iskustva. Lijepo sam ti objasnio a ti sada lijepo prati svaki tjedan izašle igrače pa vidi kad su najpovoljniji..

Ove frustrirane forumaše zanemari... jednostavno to im je hobi.. evo danas mi je u igri if caulker. Nakon što nije dobio nadogradnju cijena mu je jako pala. Danas sam ugrabio četvoricu po dobroj cijeni i sve sam ih prodao a na svakom sam zaradio od 10 do 15k ... nije loše onako usput u jednom danu staviti 50k u džep..

17 godina
prcko_croatia kaže...
Evo mojih brazilaca.

Brazilci su najbolji u 4-3-3.. izmislili su tu formaciju kao i talijani 3-5-2... Kad igram s talijanima to je uvijek 3-5-2 a s brazilcima 4-3-3

13 godina
movie kaže...
prcko_croatia kaže...
Evo mojih brazilaca.

Brazilci su najbolji u 4-3-3.. izmislili su tu formaciju kao i talijani 3-5-2... Kad igram s talijanima to je uvijek 3-5-2 a s brazilcima 4-3-3

Movie mislim da imas fanove posto redovito ti kidaju po 2-3 TD.a bez razloga a pravo zboris :D

14 godina
neaktivan
FIFA 14

imam oko 150 000 COINSA dali se to moze prodati ili sta sa njima da radim jer ne igram fut vise nikako

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 14

pozdrav, 

imam problem sa igrom, znaci postavke su sve na max igra savrseno radi sve do 20 minute igre, tada pocne trzati sama od sebe i tako do kraja.. probao sam ukljuciti i iskljuciti (disable windows aero theme) ali opet isto...

Pa eto molim ako neko zna u cemu je problem??

NightHawk
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Skole07 kaže...

pozdrav, 

imam problem sa igrom, znaci postavke su sve na max igra savrseno radi sve do 20 minute igre, tada pocne trzati sama od sebe i tako do kraja.. probao sam ukljuciti i iskljuciti (disable windows aero theme) ali opet isto...

Ocito je da ne radi savrseno jer ti se proc ili gpu zagrije pa ne moze vrtit... smanji postavke na low pa onda probaj igrat...

11 godina
neaktivan
FIFA 14

Pazite kakav ja gol primim u 94-toj minuti za prolaz dalje, e moj EA, ovo je presmiješno haha.

http://www.easports.com/fifa/football-club/profile/media/PC/sladeCRO/2014/video/187210084

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
meni je jučer lik sa Piqueom protrčao preko cijelog travnjaka i onda ležerno zabio sa nekih 20-ak metara.
Di je tu osjećaj realnosti?
13 godina
SimeKZ kaže...
Skole07 kaže...

pozdrav, 

Ocito je da ne radi savrseno jer ti se proc ili gpu zagrije pa ne moze vrtit... smanji postavke na low pa onda probaj igrat...

probaj uključiti FPS lock u postavkama na 60

11 godina
neaktivan
FIFA 14

LP

Imam jako frustrirajuci problem na fifi 14 origin

nakon svake druge utakmice kad zavrsi dobijem we are sorry but there has been an error connecting fifa 14 after game

izbaci me iz ultimate teama i kad opet udem dobijem dnf 

svako druga...neznam jeli to glitch ili sta ali jako frustrira 

nemogu proc division jer jednostavno i ako dobijem utakmicu ili izgubim dobijem taj error we are sorry but there has been an error connecting fifa 14 after game

samo gubim zivce dode mi jednostavno da prekinem igrat

a ima i neki kad zabijem gol usred igre pausaju i dobijem we are sorry but there has been an error connecting fifa 14 after game

ako imate nekakvo rijesenje 

hvala unaprijed

LP

0 0 hvala 0
14 godina
kerobob kaže...

LP

Imam jako frustrirajuci problem na fifi 14 origin

nakon svake druge utakmice kad zavrsi dobijem we are sorry but there has been an error connecting fifa 14 after game

izbaci me iz ultimate teama i kad opet udem dobijem dnf 

svako druga...neznam jeli to glitch ili sta ali jako frustrira 

nemogu proc division jer jednostavno i ako dobijem utakmicu ili izgubim dobijem taj error we are sorry but there has been an error connecting fifa 14 after game

samo gubim zivce dode mi jednostavno da prekinem igrat

a ima i neki kad zabijem gol usred igre pausaju i dobijem we are sorry but there has been an error connecting fifa 14 after game

ako imate nekakvo rijesenje 

hvala unaprijed

LP

Uglavnom, EA je nesposobno govno od tvrtke. Možeš probati promijeniti router, provjeriti portove ili im poslati mail na support da vidiš imaju li kakav savjet.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
11 godina
neaktivan
Znam da vas to neće baš zanimati, ali danas sam malo bacio matematiku i podijelio broj postignutih golova sa brojem odigranih utakmica svojih napadača.
Pa su tako prvih pet pozicija zauzeli redom od najboljeg počevši :
1: Balotellia
2. Vučinić
3. Pellè
4. Gomez
5. Robinho
A skupa zvijerka Di Natale je 6 po redu.
Pa ti sad reci.
13 godina
prcko_croatia kaže...
Znam da vas to neće baš zanimati, ali danas sam malo bacio matematiku i podijelio broj postignutih golova sa brojem odigranih utakmica svojih napadača.
2. Vučinić
3. Pellè
4. Gomez
5. Robinho
Pa ti sad reci.

Zabije ko ti naleti... nema ta statistika veze...

11 godina
neaktivan
prcko_croatia kaže...
2. Vučinić
3. Pellè
4. Gomez
5. Robinho
Pa ti sad reci.

di-natale

El CapitanO
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.3.2014 14:48 (Anchor Man).
17 godina
prcko_croatia kaže...
2. Vučinić
3. Pellè
4. Gomez
5. Robinho
Pa ti sad reci.

Kakve veze ima statistika s igračima koje ti kontroliraš i kojima ti igraš? Svaki igrač ovisi prije svega o tvom načinu igre i znanju kako ga maksimalno iskoristiti. Primjerice, ako igraš s di nataleom samo na centaršute jako je velika mogućnost da će biti slab kao i ako misliš igrati s nekim tromim i sporim centrom na kontre. Di Natale ima jedan od najboljih šuteva u igri a o finesse udarcu da ne govorim. U kombinaciji s hunter che karticom lik jednostavno razvaljuje. Da ne pričam da ima i solidan pass, skill i obje noge pa gotovo da i ne moraš razmišljati s kojom će pucati. Kako rekoh u talijanskoj momčadi meni su u 3-5-2 di natale i balotelli nezamjenjiva kombinacija napadača..

15 godina
neaktivan
FIFA 14

Počelo je opet. Upalim fifu irekao ajd idem odigrat jednu. Imam pun qurac stativi, dečko mi zabi iz nabaca i retardiranosti mojih igrača. Way to go fifa.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 14

grande Di Natale!

0 0 hvala 0
17 godina
prcko_croatia kaže...
meni je jučer lik sa Piqueom protrčao preko cijelog travnjaka i onda ležerno zabio sa nekih 20-ak metara.
Di je tu osjećaj realnosti?

Kako si ti trčao ako je on trčao ležerno i zabio?

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice