sta se ponasate ko deca, ja kazem da se isto golovi daju ko na kompu, ovaj spominje pes,ovaj skace...pa cenim da imaju neke promene, sto se primete posle duzeg vremena igranja, al to je vise manje nebitno, ko to sto dva igraca skoce...vau sad mi je to skroz poremetilo nacin igre sto to znam
i golovi se isto daju, u smislu l1 trougao i napravis visak ili na centarsut, iste akcije ko na kompu
recimo ti movie sad igras fifu na ps4 znas sve fore i bagove,vamo tamo,neko igra na pc...sad ako je taj bolji od tebe na pc-u, bice bolji i od tebe na ps4 iako nikad nije igrao,samo zato sto fazoni koji prolaze na pc-u, procice i na ps4, a ne postoji nesto sto ima sustinske veze sa gameplayom, a da to ima samo na ps4
Kako nema veze s gameplayem ako sada recimo na korneru skače nekoliko igrača? Zar je nebitno da li na loptu skaču samo dvojca ili recimo četvorica ili petorica igrača? Zar to ne utječe na samu igru i činjenicu da se sada lakše braniti ili teže zabiti ili obrnuto? Zar nisi primjetio da snaga ima još veću ulogu nego na pc.
Recimo, ronalda ne mogu pomaknuti dok na pc nisam ga ni primjećivao u igri. Lik ide ko zvijer, probija, zabija, strašan u skoku. Ono, kad primi loptu vidiš da je to ronaldo.. Pa što je čudno ako je netko bolji od mene na pc pa me mazne i na ps4. Pa to je nogomet. Pokušavat će raditi sve ono što je radio i na pc i to mi je posve normalno. Da se razumijemo, ova igra nije nikakva revolucija već samo evolucija u žanru.
Vjerujem da igra ima dobru podlogu za daljnju nadogradnju. Novi engine daje ima sasvim pristojne mogućnosti koje ćemo se nadam vidjeti već od jeseni jer nezaboravimo da su ove godine radili igru posebno za pc i za stare te posebno za nove konzole... Već od iduće godine to bi trebala biti jedna igra na više platformi pa ćemo vidjeti kako će priča završiti. Neki u godinu dana nisu uspjeli napraviti jednu funkcionalnu igru dok su oni napravili dvije. U svakom slučaju ja sam zadovoljan s ovim kaj igra pruža na PS4 i iskreno više mi se ne igra pc verzija nakon što sam dva dana mlatio PS4 verziju igre..