FIFA 14

poruka: 12.463
|
čitano: 1.663.241
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: FIFA 14
fikus kaže...

sta se ponasate ko deca, ja kazem da se isto golovi daju ko na kompu, ovaj spominje pes,ovaj skace...pa cenim da imaju neke promene, sto se primete posle duzeg vremena igranja, al to je vise manje nebitno, ko to sto dva igraca skoce...vau sad mi je to skroz poremetilo nacin igre sto to znam

i golovi se isto daju, u smislu l1 trougao i napravis visak ili na centarsut, iste akcije ko na kompu

recimo ti movie sad igras fifu  na ps4 znas sve fore i bagove,vamo tamo,neko igra na pc...sad ako je taj bolji od tebe na pc-u, bice bolji i od tebe na ps4 iako nikad nije igrao,samo zato sto fazoni koji prolaze na pc-u, procice i na ps4, a ne postoji nesto sto ima sustinske veze sa gameplayom, a da to ima samo na ps4

Kako nema veze s gameplayem ako sada recimo na korneru skače nekoliko igrača? Zar je nebitno da li na loptu skaču samo dvojca ili recimo četvorica ili petorica igrača? Zar to ne utječe na samu igru i činjenicu da se sada lakše braniti ili teže zabiti ili obrnuto? Zar nisi primjetio da snaga ima još veću ulogu nego na pc.

Recimo, ronalda ne mogu pomaknuti dok na pc nisam ga ni primjećivao u igri. Lik ide ko zvijer, probija, zabija, strašan u skoku. Ono, kad primi loptu vidiš da je to ronaldo.. Pa što je čudno ako je netko bolji od mene na pc pa me mazne i na ps4. Pa to je nogomet. Pokušavat će raditi sve ono što je radio i na pc i to mi je posve normalno. Da se razumijemo, ova igra nije nikakva revolucija već samo evolucija u žanru.

Vjerujem da igra ima dobru podlogu za daljnju nadogradnju. Novi engine daje ima sasvim pristojne mogućnosti koje ćemo se nadam vidjeti već od jeseni jer nezaboravimo da su ove godine radili igru posebno za pc i za stare te posebno za nove konzole... Već od iduće godine to bi trebala biti jedna igra na više platformi pa ćemo vidjeti kako će priča završiti. Neki u godinu dana nisu uspjeli napraviti jednu funkcionalnu igru dok su oni napravili dvije. U svakom slučaju ja sam zadovoljan s ovim kaj igra pruža na PS4 i iskreno više mi se ne igra pc verzija nakon što sam dva dana mlatio PS4 verziju igre..

11 godina
neaktivan
FIFA 14

http://www.futhead.com/14/squads/5482973/ imam 10k koga dovesti Piquea ili Puyola, Pepepa necu prodavat vise nego dobar je, sa Marchettijem nemam problema sve brani momak, zadnjih 9 utakmica 8 sam dobio i 1 izgubio, Diego Costu sam kupio i Soldada poslao na klupu, eto predlazite koga da prodam koga da kupim i kakav je Costa odigro sam 1 utakmicu do sad i nije me nesto bas impresionirao kada se gurne lopta u for nije nesto da je brz kolko pise da jeste i vrlo lako gubi duele Aduriz mi je strasan u igri glavom ali takodje jako trom

0 0 hvala 0
17 godina
fikus kaže...

jeste ludi jebote...nema to veze kako se golovi daju, vec pricam o tome kako je najlakse dati gol, na centarsut ili na l1 trougao

nije da na kompu to prolazi, a na ps4 da je najalkse dati gol dugom loptom sa svoje polovine, ili centarustim sa sredine ili neka treca glupost, vec je sve isto i komp i ps4 u tom pogledu

Dobro, daj mi reci po tebi, kako je najlakše dati gol? Kad mi to kažeš, onda probaj odigrati koju tekmu s antiljanom pa mu probaj tako zabiti. Kad odigrate par tekmi, javi mi koliko si mu na taj lak način zabio golova?  Nadam se da si shvatio kaj sam ti htio reći?

14 godina
movie kaže...

Kako nema veze s gameplayem ako sada recimo na korneru skače nekoliko igrača? 

{#}

Hvala, popravio si mi dan. I lol daj više prestani koristi Antiljana ko argument... urnebesno.

@fikus

Moj savjet ti je da uštediš živce i ne boriš unaprijed izgubljenu bitku. Ovi s kojima se prepireš su sve die hard slijepi EA fanboyi kojima je igra odlična u stanju u kakvom je.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Poruka je uređivana zadnji put ned 2.2.2014 17:43 (Hexfire).
13 godina
neaktivan
FIFA 14

kolko ste ograniceni...prvo ne kazem je nista za igru, igra je super najbolja na svetu,to vi bice volite da cujete, al je ista i na pcu i ps4...to kazem

i to za kornere...da da...ne...te skokove nesto i nisam primetio i dao sam golove iz kornera na ps4 istko ko i na pc...ti si movie mnogo pristrasan i ti samo gledas najmanju sitnicu da primetis da bi opravdao fifu na ps4 i rekako kako je to nesto novo...al ajde da ti verujem vise igraca skace,super

nije bitno kako se golovi daju lako ili tesko,nogom,glavom ja pricam da se isto daju na pc i na ps4...ako znas da das go na pc-u daces i na ps4, jer je ista igrica

poenta cele price,je da je fifa 14 na pc i na ps4, vise manje ista...ima male razlike koje se vremenom primete,al one su nebitne na covekovu igru

0 3 hvala 0
14 godina
FIFA 14

Ma Movie je najjači lik ovdje. Prvo kupi 2 kopije Fife za PC, pa kupi neograničen broj Fifa pointsa, onda kupi coinse preko interenta, onda kupi Fifu za ps3 i onda kupi ps4 i kupi fifu za ps4 i pretpostavljam i tamo još malo pointsa.

Plus to sve, još na poslu igra fifu. Kakav je to posao kad se na njemu može igrat Fifa i može se toliko zaradit da se sve to kupi? Reci da se prijavim odmah.

Why so serious?
Poruka je uređivana zadnji put ned 2.2.2014 18:18 (Cordas).
Moj PC  
4 3 hvala 0
12 godina
neaktivan
miikaa77 kaže...

http://www.futhead.com/14/squads/5482973/ imam 10k koga dovesti Piquea ili Puyola, Pepepa necu prodavat vise nego dobar je, sa Marchettijem nemam problema sve brani momak, zadnjih 9 utakmica 8 sam dobio i 1 izgubio, Diego Costu sam kupio i Soldada poslao na klupu, eto predlazite koga da prodam koga da kupim i kakav je Costa odigro sam 1 utakmicu do sad i nije me nesto bas impresionirao kada se gurne lopta u for nije nesto da je brz kolko pise da jeste i vrlo lako gubi duele Aduriz mi je strasan u igri glavom ali takodje jako trom

Mirandu ili Varanea, Pique i Puyol su relativno dosta spori, al ak vec biras izaberi Piquea

14 godina
FIFA 14

Al vas zulja taj movie{#}  Covjek je car{#}

Moj PC  
1 1 hvala 1
14 godina
mariclius kaže...

Al vas zulja taj movie{#}  Covjek je car{#}

Ulizico :P

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
13 godina
neaktivan
FIFA 14

Ja ne razumijem šta vas movie toliko smeta, on iz prve ruke daje svoje dojmove, i to ne "odigrao sam kod bratića 2 i pol tekme i sad sam fifa14nextgenekspert" nego je počeo svakodnevno igrati i valjda primjećuje o čem se tu radi. 

Svakodnevno pričam sa čovjekom i jedan je od "normalnijih" sa ovog foruma, i iskreno da vam kažem, briga me šta čovjek radi sa svojim novcima koje je on sam zaradio. Mislim, ja više mjesečno potrošim na cigarete, kave, kolu, čipseve i takva sranja, nego šta je on na fifu potrošio. Stvarno ne shvaćam što vas toliko to muči koliko je on i na šta potrošio. Bavite se svojim poslovima. 

6 0 hvala 6
17 godina
Cordas kaže...

Ma Movie je najjači lik ovdje. Prvo kupi 2 kopije Fife za PC, pa kupi neograničen broj Fifa pointsa, onda kupi coinse preko interenta, onda kupi Fifu za ps3 i onda kupi ps4 i kupi fifu za ps4 i pretpostavljam i tamo još malo pointsa.

Plus to sve, još na poslu igra fifu. Kakav je to posao kad se na njemu može igrat Fifa i može se toliko zaradit da se sve to kupi? Reci da se prijavim odmah.

Pa kad ćeš 20 godina biti vlasnik svoje firme i ti ćeš moći sve ovo što mogu i ja... vjeruj mi, nije to ništa posebno...

11 godina
neaktivan
FIFA 14

Zna li neko gdje ima jeftino uzeti FIFU 14 po mogucnosti da placanje bude kreditnom karticom ??

Hvala

0 0 hvala 0
14 godina
movie kaže...

Pa kad ćeš 20 godina biti vlasnik svoje firme i ti ćeš moći sve ovo što mogu i ja... vjeruj mi, nije to ništa posebno...

O gospon Milanović pa to ste vi.

14 godina
FIFA 14

U ovoj temi nikad nije dosadno,svađe,optužbe,dijeljenje igraca itd. :P 

Ima li dobra duša da posudi 15 k  vratim što prije,resetirao sam klub pa da nemoran sa broncanim debilima igrat :) Mogu i kupit  ako netko prodaje jeftino :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
FIFA 14

što se desilo s cavanijem? Dobih ga u packu,sav sretan evo nešto love kad ono 6k vrijednost !!!?!?!?!

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

auu,pa cavani je jeftin jako,a i nije nesto.

15 godina
Borna41 kaže...

U ovoj temi nikad nije dosadno,svađe,optužbe,dijeljenje igraca itd. :P 

Ima li dobra duša da posudi 15 k  vratim što prije,resetirao sam klub pa da nemoran sa broncanim debilima igrat :) Mogu i kupit  ako netko prodaje jeftino :)

http://www.futhead.com/14/squads/4935961/ Ja neznam kad sam zadnji put izgubio :)  imam koji god squad hocu al ovaj je najbolji :) Tuzno a istinito {#}

01010101 00100000 01001101 01100001 01100100 00111111
Poruka je uređivana zadnji put ned 2.2.2014 20:19 (Encyanix).
15 godina
neaktivan
Hexfire kaže...
movie kaže...

O gospon Milanović pa to ste vi.

hahhahahhahahaaaaahahah a kralja

12 godina
neaktivan
FIFA 14

http://www.futhead.com/14/squads/6038819/

Ovaj squad sam nabavio za nekih 5.5k, a strašno je OP. Trenutno sam s njima odigrao 10 tekmi uz rekord 8-1-1, derem likove u div 4 sa squadovima od 500k bez frke. Ofenzivno i defenzivno strašno jak squad, nemam riječi, jednostavno probajte. Na RB-u rotiram Richardsa i Jenkinsona, ali začudo Jenkinson je sasvim solidan RB.

0 0 hvala 0
17 godina
fico ipo kaže...

Izgleda da jedino on zna kaj nitko ne zna a to je da je milanović vodio privatan posao dvadesetak godina. Da mu nije bio poslovođa? Savršen dvojac filozofa bez vidljivog učinka u stvarnom životu....

14 godina
movie kaže...
fico ipo kaže...

Izgleda da jedino on zna kaj nitko ne zna a to je da je milanović vodio privatan posao dvadesetak godina. Da mu nije bio poslovođa? Savršen dvojac filozofa bez vidljivog učinka u stvarnom životu....

Više sam mislio na to da je naša vlada jedina tvrtka koja može raditi, a da gazda igra fifu cijeli dan na poslu. Ali ok, jasno mi je da je nekima bilo teže za skužiti.

17 godina
Hexfire kaže...

Više sam mislio na to da je naša vlada jedina tvrtka koja može raditi, a da gazda igra fifu cijeli dan na poslu. Ali ok, jasno mi je da je nekima bilo teže za skužiti.

To kaj si ti više mislio nema veze s onim što sam ja napisao. Jednostavno je nespojivo ali ajde.. Valjda shvaćaš da u ovoj zemlji rade jedino oni koji rade s državom... ja očito ne radim pa imam vremena za fifu...

13 godina
neaktivan
FIFA 14

Kupio bih od 15k-20k coinsa. Ako tko prodaje molim lijepo da mi se obrati na pm. 

EUNE: RayzCRO

0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 14

Ako nekoga interesira FIFA 14 za PS3 možemo dogovoriti neku razmijenu u vidu coinsa...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Rayz00 kaže...

Kupio bih od 15k-20k coinsa. Ako tko prodaje molim lijepo da mi se obrati na pm. 

bojim se da nitko bas nema volje radi 10 kuna se zezat oko toga...

Remember Remember The 5th Of November, The Gunpowder, Treason and Plot. I Know Of No Reason, Why The Gunpowder Treason, Should Ever Be Forgot.
13 godina
neaktivan
karlo666 kaže...
Rayz00 kaže...

bojim se da nitko bas nema volje radi 10 kuna se zezat oko toga...

Ma eto htio sam upast ko padobranac te da mi netko pokloni haha (već sam se dogovorio sa kolegom SimeKZ tako da će mi on prodat serie a tim), inače što se tiče ovog prepiranja podržavam i Hexa i moviea. Iako nisam nikad razgovarao s njim Movie je čovjek koji "uživa" u životu i bolje je da troši novce na FIFU nego na alkohol,drogu itd. Ako čovjek ima novce za coinse onda ima tu nema raspravljanja. Nek si kupi što je u stanju priuštiti. A Hex je stvarno ljubazan lik i pomogao mi je u FIFI 13 poklonivši mi Puyola (a ja sam tražio bilokakvog non-rare gold igrača jer mi je hitno trebao) te prodavši ga dobijem oko 25k i zviznem paketić kad unutra Xavi. To mi je bio prvi (i posljednji {#}) igrač 100k+. Neznam ni ja zašto sam ušao u raspravu al eto sada je već kasno brisati ove baljezgarije. 

EUNE: RayzCRO
14 godina
FIFA 14

Niti ja ne tvrdim da si on ne treba kupiti što želi. Moja je poanta samo da čovjek koji kupi "istu" igru 4 puta u istoj godini, teško može biti skroz objektivan.

Moj PC  
2 2 hvala 0
17 godina
Hexfire kaže...

Niti ja ne tvrdim da si on ne treba kupiti što želi. Moja je poanta samo da čovjek koji kupi "istu" igru 4 puta u istoj godini, teško može biti skroz objektivan.

Kakve ima veze količina kupljene igre s objektivnošću? Jednu kupim za doma a drugu za posao pošto mi je nezgodno nositi računalo od tridesetak kila ispod ruke ili u ruci. Igrom slučaja ove godine je izašao PS4 i zakaj se ne bi na njemu igrao kao što sam igrom slučaja morao uzeti ponovno igru za PC.  No to me ne smeta da igru kritiziram kad mi se nešto ne sviđa. Takve situacije zanemarujete ali potencirate one gdje ju branim a igru branim kad je napadate a da niste istu niti probali. Recimo ti si objektivan kad komentiraš DS4 za PS4 a da ga nisi niti držao u ruci?

Dovoljno je da si negdje pročitao i to te čini kompetentnim za kritiku. Ista stvar je i s next gen fifom. Dovoljno je bilo pogledati filmić u niskoj rezoluciji na youtubeu pa da možeš objektivno suditi igri. Ja sam više puta rekao što me u igri smeta. Ali to što me smeta nisam vidio na youtubeu već sam zaključio igrajući. Dva dana već kukam kako im je web apps u banani. Po tebi te kritike nisu objektivne jer sam igru kupio četiri puta? Svašta... da se sad ne ponavljam i nabrajam sve nedostake u igri koje mene osobno živciraju. Valjda ne bi bilo zgodno jer sam igru kupio 4 puta... aj bok, odoh neki film pogledati...

Usput, stavio sam sve brazilce na prodaju... kad odu oni idem redom... sljedeći su englezi..

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.2.2014 0:44 (movie).
13 godina
neaktivan
FIFA 14

Pozdrav, sta bi trebalo popraviti u sastavu?

http://www.futhead.com/14/squads/6196784/

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 14

Bas nista sta se mene tice. Skupljaj za Schweinsteigera i Lahma... Ostalo je odlicno, cak niti Alabu nebi stavljao tamo lijevo. Fino poslozena ekipa.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
0 0 hvala 1
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice