svatko ima neki stil igre i kaj je tome igra kriva?
Naravo da je igra kriva. Takav stil igre sigurno nitko ne koristi jer mu je tako zabavno igrati nego abjuza greške u katastrofalnom fizikalnom engineu igre.
svatko ima neki stil igre i kaj je tome igra kriva?
Naravo da je igra kriva. Takav stil igre sigurno nitko ne koristi jer mu je tako zabavno igrati nego abjuza greške u katastrofalnom fizikalnom engineu igre.
Kako meni sa Danteom i Suboticem koji nisu nesto brzi stoperi likovi ne mogu lupiti l1+trokut. To sta su ljudi nesposobni i nece ''trenirat'' nije igra kriva...
Kako meni sa Danteom i Suboticem koji nisu nesto brzi stoperi likovi ne mogu lupiti l1+trokut. To sta su ljudi nesposobni i nece ''trenirat'' nije igra kriva...
i meni su oba tako dobra, ponekad prođe koja, al samo kad ima nekog pacera velikog
Meni prvo padne na pamet da netko tako igra jer drukčije ne zna ili ne može igrati? Nego, kaj je tebi zabavno igranje? Ono kaj je tebi zabavno ne mora biti nužno i meni zabavno i obrnuto..
Bilo je takvih ko ti sta neznaju igrat pa pljuju po igri.
Don't hate the game, hate the player !
kada si tako pametan kako da ja igram sa silver momcadi(koja je btw jucer sve gazila) danas ne moze nista,kako da igram kada jednog caulkera(silver NIF) su danas nadskocili robben,mata,reus,oscar i BERNARD i kako da ja igram protiv nekoga ko cijelo prokleto vrijeme abjuza over the top? govoris da ne znam igrat a u fifi 13 i 14 sam odigrao preko 2k utakmica i 70 % njih dobio,ali nikad nisam volio abjuzat nista,jer se osjecam glupo ak tako nesto radim,to sto je tebi zadnjih par dana dobra igrica i nisi imao eaids i nisi danas kao ja imao u 10 utakmica 100 udaraca na okvir a protivnik ajmo rec 25 i 24 su mu usla,kako ja ne znam igrat ako mi je svaku utakmicu posjed bolji,dodavanja uvijek oko 85% i uvijek imam vise udaraca na gol.glupo ti je stavljat etikete na nekoga jer protiv mene nikada nisi igrao tako da me ne mozes nazvat losim igracom,to sto ti mislis da si najbolji u fifi(ne osporavam da si dobar igrac) ne znaci da mozes nekome rec da je los.
Nisam nikad niti reko da sam najbolji u igri. Ali gle, svaka igra ima svoje abjuzerske metode, netko ih koristi, netko ne. Nekima stvaraju frustracije neki ''zive'' od njih u FIFA svijetu. Eno ti KSI koji nije odigrao jedan wager match da nije odigrao long pass sa centra na svoju spicu. Ali se naslo lijeka za to, izletis sa golmanom i on to kupi bez problema, ili presaltas desnim stickom na obranu i opet si u prednosti.
Ne moze mi nitko reci da se protiv toga ne moze. Ne moze se jedino protiv onih pi*darija kad se lopta 18 puta odbije, 18 puta na njegovog igraca e to je peh. Tu nesto postoji da ti tijekom tenke padnu performanse igraca ili nesto taome slicno, ali ne moze to konstantno biti izlika.
Da ti ne odgovaram na post, bude to šime odradio. Gle, danas trčim u kontru s lewandowskim a barzagli jedno 5 m iza mene i do 16 m stigne me kao od šale i pretrči te oduzme loptu. Pogle pace jednom pa drugom. Nisam to očekivao. Je li na to utjecala igra ili nešto drugo ne znam ali znam da se shranja događaju. Ne možeš im pobjeći, samo ih moraš prihvatiti.
No isto tako je činjenica da sam igrao prtoiv dobrih igrača koji ne rade pogreške kao većina i koji se organizirano brane i ništa ti ne poklanjaju. Glava je OP, L1+ trokut je OP, no tim likovima te fore ne možeš prodati. Jednostavno igraju jako dobro. Što sam ti htio reći? Ima svega, dobrih igrača, naivnih pogreški, ebanja od strane ea sportsa. Sve to prihvati i igraj bez grča i živciranja pa što bude..
Eto, odgovorio šime prije nego sam se nadao...
igrao sad protiv bundeslige, dečko stavio huntera na Reus-a...nema tog tackla koji će mu uzet loptu 
Ovaj Hernanes mrcina od igraca, kakav on udarac ima
http://www.easports.com/uk/fifa/football-club/profile/media/PC/1carmichael1/2014/video/179559088
http://www.easports.com/uk/fifa/football-club/profile/media/PC/1carmichael1/2014/video/179556569
sve golcine i pol zabija :D
Sta mislite hoce li se market nakon Totya crashat i da li je sad zadnji vlak za prodat tim?Jer ako hude kao prosle godine onda super jer mi koji ne otvaramo packove aan ce mo sa grebamo na tradeu :D
Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
Upravo me frajer napado na chatu sve dok ga nisam blocko da igram anti-nogomet i da koristim Ultra def i Counter. Kad sam mu objasnio da je sve u work rateu nije niti odgovorio i reko da je sve EA kriv sta je on izgubio sa 3-0...
Evo kakvih maloumnika ima...
Upravo me frajer napado na chatu sve dok ga nisam blocko da igram anti-nogomet i da koristim Ultra def i Counter. Kad sam mu objasnio da je sve u work rateu nije niti odgovorio i reko da je sve EA kriv sta je on izgubio sa 3-0...
Evo kakvih maloumnika ima...
Eto, cijelo vrijeme se boriš protiv anti-nogometa a i sam ga igraš. O ultra defu i ostalim pisdariama da ne govorim..
da dodam ak ne prepoznaš zahebanciju...
Ma kuzim, vecina zna kako ovdje kako igram i da kod mene je ultra defensive zakonom zabranjen :D
Trazim treci ili alternativni kit, znaci naranđasti za Real Madrid ali na marketu ga nema? Uopce nema u FUT-u ili sta? Jer vidim da ga u Kick off mogu stavit pa bi htio imat i u FUT-u posto imam bijeli i plavi...
Pozz, imam problem s kontrolama, namjestim na alternate ali kad uđem u tekmu ili nazad u menu i dalje mi je na classic (dodavanje krug, udarac trokut...) kako da to rijesim? Probao sam na regeditu preimenovat u Logitech RumblePad 2 ali i dalje isto!
Trebam pomoc . Znaci kad zastekam đojstik onda nemogu u igri upravljati tipkovnicom. Zna ko sta trebam napraviti da bi radilo ?
https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro

pozz, molim vas nek mi netko odgovori! imam proble s kontrolama, namjestim na alternate ali i dalje mi ostane na classic! znaci nisu kontrole ko na PESu (udarac kocka, pass x, ubačaj krug, lopta u for trokut) nego je pass krug... Kako da stavim da su kontrole ko na PESu? (nemam logitechov joystick)
Prodaje itko fifu14 za pc? Ako da, može pm.
Pesovac dobio td od pesovca hahahaha ne vjerujem :D
Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
Napokon si i ti došao k pameti
Ja još nisam upio prodati Pes, e moj konami crni...
A i Fifa mi stoji na Originu ni neigram ju...
Ja još nisam upio prodati Pes
Nije ni Konami
BlueHell