FIFA 14

poruka: 12.463
|
čitano: 1.699.856
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: FIFA 14
C3c1l kaže...
SimeKZ kaže...

Boli moderatore tuki i za ovog pacijenta i za onog drugog sta lupa TD na svaki post. A ovaj je iz neke udruge ili nesto sa posebnim potrebama.

evo ga, balavac se javio. 

prije nego progovoris naucis se kulturi i obrisi sline.

do sada sve sto si tu napisao je vrijeđanje, malo se zamisli prije nego izlajes jer bi te jezicina mogla kostat u zivotu, i vec kad si me nazvao pacijentom, da, imam pacijenta i to nekog iz tvoje kuce svaku vecer ;)

@movie

sam sebi skaces u usta, nisi imao posla sa prevarantima?

koliko si puta od njega kupovao coinse? nije da ga branim, nego nemoj baljezgat ti jadan ovo ono jer te zajebo neki mulac.

koji si đavao isao uopce kupovat? mogao si i chit kupit pa mirna bosna.

Dakle, prozivas me da sam balavac i moj jezik. I onda kako sam kazes ''uskaces sam sebi u usta'' pa napises nesto u rangu 6 razreda osnovne. Svaka cast, ako si na toj razini razvoja samo daj. 

A takve ko ti treba dat zatvorit i nedat jest jer za nista drugo nisi nego ološ ovog drustva. A to sta si tako odgojen da se odmah hvatas obitelji to je tvoja sramota.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
13 godina
neaktivan
KODAK17 kaže...

Možda čovjek nevoli tužibabe, na svaku sitnicu... Stisnite zube i muški podnesite palac dole.

Znate onu???

"Sve je super i sve je za 5, kad si muško i voliš nogomet"...

Mirotvorac, daj neki turnir nabaci ak imaš vremena, mi smo preglupi za organizirat nešto a ti si se, moram priznat, pokazao najboljim organizatorom od svih turnira na kojima sam bio :)

17 godina
C3c1l kaže...

@movie

sam sebi skaces u usta, nisi imao posla sa prevarantima?

koliko si puta od njega kupovao coinse? nije da ga branim, nego nemoj baljezgat ti jadan ovo ono jer te zajebo neki mulac.

koji si đavao isao uopce kupovat? mogao si i chit kupit pa mirna bosna.

Nikome ne piše ne čelu je li prevarant ili nije. Uvijek krenem s pretpostavkom da smo svi mi igrači pošteni. Ja te ne bih prevario za ništa na svijetu a kamo li za parsto kuna. Nema šanse. Kupovao sam dva puta a jednom smo se mijenjali. Prvi put mi je poslao a drugi put prevario i to je to..  I opet vidim da ne kužiš ništa. Ja sam Vam samo htio skrenuti pozornost da još netko ne popuši foru a ti se iz toga isprdavaš. Ebe se meni za tih parsto kuna niti sam zbog njih plakao. No zašto da recimo zahebe i tebe ako je mene i ako te ja mogu upozoriti.

Najžalosnije je kaj ste od lika pravili heroja jer vam nešto poklonio peglajući imidž?  Neshvatljivo, bar meni...

Što se coinsa tiče da riješimo i tu mitologiju. Igrajuči sam zaradio vrlo vjerojatno coinsa koliko i ti. Možda i više, možda manje ali to je sve tu negdje. Zašto sam onda uzimao coinse? Pa zato kaj mi je to porok. Volim slagati igrače i momčadi s kojim nikad niti ne igram. Imam trenutno složenih 15 momčadi a s velikom večinom nikad nisam ni igrao. Teško da to možeš sve zaraditi igrajući i teško da možeš sa svima igrati. No to me veseli i kaj sad?

Nikakvi autobuyeri me ne interesiraju niti se imam namjeru njima zamarati. Jednostavnije mi je uzeti ako mi zatreba za nekog igrača određenu količinu coinsa, pošteno platiti i to je to..

15 godina
FIFA 14

Novi update? zna li tko sta su mjenjali?

01010101 00100000 01001101 01100001 01100100 00111111
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 14

Ja ne znam koji im je hebeni problem ubaciti changelog....

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
FIFA 14

{#} {#} {#}

not again :D http://i.imgur.com/XIRQuAr.png

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.12.2013 0:57 (Encyanix).
Moj PC  
7 1 hvala 3
16 godina
Encyanix kaže...

{#} {#} {#}

not again :D http://i.imgur.com/XIRQuAr.png

jesi to ti bido? {#}

Remember Remember The 5th Of November, The Gunpowder, Treason and Plot. I Know Of No Reason, Why The Gunpowder Treason, Should Ever Be Forgot.
13 godina
neaktivan
Encyanix kaže...

Pise da su popravili heading fonesse i lofted through pass

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
12 godina
neaktivan
FIFA 14

zanima me dal ima di za skinut njemacki komentator????

NETREBA VISE NASO SAM

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.12.2013 10:11 (stolic).

0 1 hvala 0
15 godina
drakula789 kaže...
Encyanix kaže...

di si to procito?

15 godina
drakula789 kaže...

Izvor?

Identično je pisalo za prošli patch.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
17 godina
Encyanix kaže...

Možda je to zakrpa koja rješava hack koji se pojavio 07.12. pomoću kojeg jednostavno upišeš 99 999 fifa pointsa i coinsa.  Još jučer je uredno radio, vidim po reakcijama korisnika. Interesantno bi bilo vidjeti je li radi danas?

13 godina
neaktivan
Encyanix kaže...
drakula789 kaže...
Encyanix kaže...

di si to procito?

Na njihovoj stranici ak pise sam current gen

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
13 godina
FIFA 14

Pa heading je popravljen odavno, nema vise onih uber golova sa 20m sa glavom...

Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 14

zašto moram 4 utakmice za redom izgubit u 2 DIV?? spaja me sa abjuzerima L1+trokuta i lagerima... -.- 

Origin ID: ManOfTheMatch141

0 1 hvala 0
16 godina
FIFA 14

lagera je sada sve više,8. tekma za redom šteka nemožeš se dodat 2 puta. Ili zabi protivnik gol ,uključi torrent i iza se dodaje -.-

i da,nije problem u mom netu jer sve ostale online igre rade,i seasons je bez laga

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
izvone kaže...

lagera je sada sve više,8. tekma za redom šteka nemožeš se dodat 2 puta. Ili zabi protivnik gol ,uključi torrent i iza se dodaje -.-

i da,nije problem u mom netu jer sve ostale online igre rade,i seasons je bez laga

Istina, sve je više takvih, nisi jedini.. Prvo poluvrijeme ga požderem na terenu, ali nisam uspio gol zabiti, ali zato oni većinom drugo poluvrijeme uspiju torrent na upload full upaliti. 
Uvijek će biti takvih gušitelja igre. 

12 godina
neaktivan
FIFA 14

napokon prvu dobio -.- 5 utakmica do kraja, 3 boda...

Origin ID: ManOfTheMatch141

0 1 hvala 0
12 godina

nakon onog update savrseno mi ide,osvojio dvaput onaj kup,i proso diviziju bez poraza {#}

13 godina
neaktivan
FIFA 14

Sad sam čuo za najnoviji izgovor zašto je netko izgubio od mene. 

"Imam ozbiljnu momčad sa chem stajlovima, a trebao bi igrat za zabavu. NIje ni čudo da sam nepobijeđen do sada(više manje tako nešto)". Turnir je bez ikakve nagrade, prijavio sam se upravo radi zabave i iskoristio momčad koju vec imam. Znači chem styles su sada krivi što je ovaj izgubio, sigurno nije 30-ak udaraca naspram 10 u dvije tekme, par stativi itd. Ja neznam zakaj se ekipa prijavljuje na takve turnire ak nezna gubit.

Neki dan sam izgubio u finalu bronze turnira od tipa kojeg sam pobjeđivao do tada jer me hebiga nije nikako išlo. Nisam mogao ništa zabit, on je svoje iskoristio i to je to. Bravo, ajmo dalje. Iam pametnijeg posla nego plakat po forumima i tražit izgovore. Eto, hvala, morao sam ovo podijelit. 

5 0 hvala 0
12 godina
FIFA 14

Pozdrav!

Dali netko zna koja je svrha onih raznih trenera koji se dobivaju u paketima, tj. kako se oni mogu iskoristit?

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
dexxa86 kaže...

Pozdrav!

Dali netko zna koja je svrha onih raznih trenera koji se dobivaju u paketima, tj. kako se oni mogu iskoristit?

Kada im staviš attribute card oni ti boostaju za koliko se diže taj attribute koji si im stavio. Ako staviš nekom igraču dribbling +5 on će se uvecat za onoliko posto koliko ti daju treneri driblinga u klubu

13 godina
neaktivan
FIFA 14

Pozdrav!  

Dali se može na Fifi igrati 2 vs 2 online? Ali bez guest usera. 

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 14

jucer sam citao na ea forumu gdje lik ima isti problem ko i ja. u prijasnje 2 fife u UT-u sam imao omjer pobjeda-poraza oko 800-200 a u ovoj fifi je razlika oko 200-100. nisu bezveze vece frustracije nego u proslim fifama. ja se ne zivciram kad me netko pobjedi posteno i fer, ali kad ja imam triput vise udaraca, 5 precki i stativi a on da gol iz jedne sanse i to od odbijanca ili svi moji obrambeni igraca od 85+ strength padaju kad nasrnu na bernarda il takvih od 20 strength onda je ocito da nesto nije u redu sa igrom i nema veze sa tim sto ja nemam "skill". nikad prije nisam imao toliku seriju poraza ko ovu fifu. svaki tjedan ja imam 5 ili vise poraza zaredom. frend je prvi put kupio fifu ove godine i on je vec sam skuzio da postoji momentum. kada smo igrali 2vs2 ja sam u jednoj tekmi pogodio 6 puta stativu, mi smo umirali od smijeha..

3 0 hvala 0
15 godina
aswada kaže...

jucer sam citao na ea forumu gdje lik ima isti problem ko i ja. u prijasnje 2 fife u UT-u sam imao omjer pobjeda-poraza oko 800-200 a u ovoj fifi je razlika oko 200-100. nisu bezveze vece frustracije nego u proslim fifama. ja se ne zivciram kad me netko pobjedi posteno i fer, ali kad ja imam triput vise udaraca, 5 precki i stativi a on da gol iz jedne sanse i to od odbijanca ili svi moji obrambeni igraca od 85+ strength padaju kad nasrnu na bernarda il takvih od 20 strength onda je ocito da nesto nije u redu sa igrom i nema veze sa tim sto ja nemam "skill". nikad prije nisam imao toliku seriju poraza ko ovu fifu. svaki tjedan ja imam 5 ili vise poraza zaredom. frend je prvi put kupio fifu ove godine i on je vec sam skuzio da postoji momentum. kada smo igrali 2vs2 ja sam u jednoj tekmi pogodio 6 puta stativu, mi smo umirali od smijeha..

Pokušaj ciljati u gol, a ne u stativu...

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
13 godina
neaktivan
aswada kaže...

Ljudi jednostavno ne razumiju razlog ovome. Ja sam u prošloj fifi isto imao omjer brutalan a sad sam na 220-80 ako se ne varam. Jednostavan razlog tomu je čista matematika. Sad nailaziš na puno teže protivnike nego prije. Odnosno, u većem broju nego prije. Kada si imao 5 divizija, apsolutno su svi bili u 1. i spajao te sa svakakvima i ako imaš 1k igrača npr. koji znaju igrat i još k tome 5k koji neznaju u 1. diviziji, statistički ce te više spajat sa lošijima. 

No sada imaš situaciju da u 1. diviziji,  npr. 5k koji znaju i 1k koji nisu baš na razini i spajat ce te cesce sa boljima jer je teže doć u div1 i tamo su sada sve dobri igrači. I nema više napucavanja ko u 13 sa 6-0 svaku drugu tekmu. Treba prestat tražit razloge u scriptingu, mjesečevim mjenama i slično. Barem sam si ja to tako objasnio. 

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.12.2013 17:56 (antiljano27).
13 godina
neaktivan
antiljano27 kaže...
aswada kaže...

Ljudi jednostavno ne razumiju razlog ovome. Ja sam u prošloj fifi isto imao omjer brutalan a sad sam na 220-80 ako se ne varam. Jednostavan razlog tomu je čista matematika. Sad nailaziš na puno teže protivnike nego prije. Odnosno, u većem broju nego prije. Kada si imao 5 divizija, apsolutno su svi bili u 1. i spajao te sa svakakvima i ako imaš 1k igrača npr. koji znaju igrat i još k tome 5k koji neznaju u 1. diviziji, statistički ce te više spajat sa lošijima. 

No sada imaš situaciju da u 1. diviziji,  npr. 5k koji znaju i 1k koji nisu baš na razini i spajat ce te cesce sa boljima jer je teže doć u div1 i tamo su sada sve dobri igrači. I nema više napucavanja ko u 13 sa 6-0 svaku drugu tekmu. Treba prestat tražit razloge u scriptingu, mjesečevim mjenama i slično. Barem sam si ja to tako objasnio. 

steta sto ne mogu strimat tekme jer je nas internet prespor za to pa da vidis kakva se meni sve sranja dogadaju. jednostavno se dogada vise gluposti nego u proslim fifama, protivnici nisu jaci. ostalo je sve isto, cak bih rekao da su i slabiji u ovoj fifi nego u proslim. ima duplo vise odbijanja, stativa, glupih golova di moji igraci padaju jedan preko drugog i ostalih gluposti..

15 godina
neaktivan
FIFA 14

ja izašao sad iz tri tekme u 4div jer me siluju odbijancima

No pain no gain
Moj PC  
0 3 hvala 0
14 godina
FIFA 14

Eh, da je ovo isprobati...

Izgleda odlično! Ima li gdje u rijeci da se isproba ps4 i fifa 14 kao što je neko napisao da ima u ZG?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
mariclius kaže...

Eh, da je ovo isprobati...

Izgleda odlično! Ima li gdje u rijeci da se isproba ps4 i fifa 14 kao što je neko napisao da ima u ZG?

Probaj u shoping centru ako ima sony-ev dućan... bar je tako u Zgb.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice